Nauja prekė

Jogos Fitneso Riebalų Nuostolių Slim Sauna Vest Kūno Shaper Vest Vyrų, Moterų Gimnastikos Fitneso Sweatwear Kostiumas Svorio Riebalų Deginimas Juoda

999 Prekės

€6.78

-32%

€9.98

Pridėti prie pageidavimų

Savybės:

1、Kokybės Medžiaga: 100% PU ekologiška medžiaga, nr. neopreno.Kaip patobulinta versija neopreno juosmens treneris, tai prakaitas liemenė ne tik nėra neopreno kvapą, bet taip pat yra greičiau prakaitavimas poveikį.

2、Šiltas Patarimas: Jei norite prakaito daugiau pagreitinti savo svorio netekimas tikslus, didelio intensyvumo pratimas turi daugiau ryškus poveikis prakaitavimas, pvz., bėgimas, boksas, dviračių sportas; jei esate užimtas gyvenimo ar darbo, tu negali išspausti laiko pasinaudoti, daryti namų ruošos darbus Ar prekybos paslaugoms atlikti, taip pat gali padėti jums skatinti organizmo šilumos ciklą ir pagreitinti kalorijų deginimo procesą, bet tik lengvas arba vidutinio sunkumo prakaitavimas.

3、Patogu Naudoti: Lengvesnis ir plonesnis nei moterų paprasto neopreno prakaito liemenė.Jūs galite dėvėti tai, sauna liemenę pagal jūsų drabužiai numesti svorio, kad ir kiti nebus realizuoti.Ir medžiagos gali tiesiogiai liestis su kūnu, nesukeliant diskomforto.

4、Naudojimo Būdas: Idealiai tinka moterims numesti svorio, ypač tinka žmonėms, turintiems didelių juosmens, didelis pilvas ar po gimdymo atsigauti.Šis moterų sauna kostiumas gali trukti iki 30 minučių vos 10 minučių, kuri yra veiksmingiau numesti svorio ir sukurti tobulą smėlio laikrodis vaizdą.

5、Praktinis Naudojimas: Šis juosmens treneris, prakaito liemenė, sauna liemenė, sauna prakaitas kostiumas gali padėti jums pagreitinti prakaitavimas, pilvo ir atgal, pašalinti toksinus, sudeginti papildomų kalorijų, ir pasiekti svorio netekimas tikslus.

Padidinkite Kalorijų Deginimas: iš Karto formos jūsų juosmens į smėlio laikrodį.

Formos Jūsų Idealus Kreivė: ilgalaikis formavimo ir mokymo talėja su kasdien dėvėti.

Pagreitinti medžiagų Apykaitą: Stimuliuoja stiprus prakaito per pratybas dėl pilvą kontrolės ir daugiau riebalų deginimą.

Nugaros atrama: Padeda tiems, kurie stovėti ar sėdėti ilgesnį laiką, laikyti jus nuo slouching, padeda pagerinti jūsų laikysena.

Kai jūs naudotis, dėvint šią liemenę galite pagreitinti savo pilvo ir atgal, prakaitavimas, kad būtų pasiektas geresnis lieknėjimo efektas.Jūs neturite jaudintis, kad mažėja jūsų krūtys, o jūs prarasti svorio.Plonas juosmens ir tvirtos krūtinės, kad jums atrodo seksualesnis ir labiau pasitikintys.

Specifikacija:

Medžiaga: Pagamintas iš 80% Neopreno Ir 20% Nailono

Spalva: juoda

Dydis: S/M ir L/XL&XXL/XXXL

Stilius: Vyrų / moterų modeliams

Pakavimo Sąrašas:

1*Pirtis Liemenė

  • Audinio Tipas: Tvilas
  • Gimnastikos Fitneso Advanced Sweatwear: Kostiumas Svorio Riebalų Deginimas Juoda
  • Treniruotės Thermo Push Up Jogos Marškinėliai: Jogos Fitneso Riebalų Nuostolių Slim
  • Modelio Numeris: pirtis liemenė
  • Funkcija: Anti-Trauktis
  • Prakaito Vest Juosmens: Lieknėjimo Žoliapjovės Korsetas
  • pirtis liemenė: Išplėstinė Prakaito Kūno Shaper
  • Pritaikymas: Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
  • Medžiaga: Pagaminta iš 80% Neopreno Ir 20% Nailono
  • Lytis: MOTERIS
  • Rankovės Ilgis(cm): Rankovių

Žymos: mikrdoo bodysuits, lipdukai 3d durų, usb tipo c bv9600, c tipo 31a magnetas, keistą plaukų gelis, bakas paspauskite 200 ns, bakas spausdintuvo hp63, usb tipo c betmenas, macsafe iphone xs.

Parašyti atsiliepimą

Jogos Fitneso Riebalų Nuostolių Slim Sauna Vest Kūno Shaper Vest Vyrų, Moterų Gimnastikos Fitneso Sweatwear Kostiumas Svorio Riebalų Deginimas Juoda

Jogos Fitneso Riebalų Nuostolių Slim Sauna Vest Kūno Shaper Vest Vyrų, Moterų Gimnastikos Fitneso Sweatwear Kostiumas Svorio Riebalų Deginimas Juoda

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai