Nauja prekė

Skaitmeninis C90 GPS HUD Displėjaus GPS Galvos Iki Spidometro Automobilių, Sunkvežimių Ridos Su Greičio Įspėjimo Automobilių Laikrodis

999 Prekės

€18.66

-10%

€20.74

Pridėti prie pageidavimų

Funkcijos: 1. Vairavimo saugesnio: visual laikas yra sumažintas iki 99% iš pagrindinių kryptimi, ir akių judėjimas gali fiksuoti greitį informaciją.

2. Tai yra lengviau vairuoti: Ji gali sumažinti dažnumą line-of-sight sureguliuoti, reguliuoti intensyvumą obuolio kryptimi, ir sumažinti akių nuovargį.

3. Kad keleiviams būtų patogiau: greitis informaciją yra skelbiama, kurios pagerina saugumą ir komfortą važiavimo.Taksi ir specialių automobilių yra privalomi.

4. Ekranas-tai aiškesnis: karšta saulė ar naktį, galite pasirinkti skirtingas montavimo pozicijas ir aiškiai matyti greitis vertę.

5. Palydovinės įsigijimo greičio duomenis - tikslią, laiku, ir patikimas.

6. Paprastas montavimas: Išorės 5V DC maitinimas, išorės mažos galios mobiliojo maitinimo, taip pat gali dirbti normaliai.

7. Greičio viršijimo signalas: galite nustatyti skirtingus skambėjimo greičio verčių.

8. Nuovargį vairavimo signalas: - Kas 1 valandos nepertraukiamo vairavimo, tai bus signalas 1 kartą.

9. Matavimo vienetas Perjungimas: Greitai perjungti greičio matavimo vienetus (km/mylios) poreikiams tenkinti skirtingų rinkų.

10. Rida ir vairavimo laiko statistika: automobilis bus automatiškai rodomas dabartinis rida, važiavimo laikas, o bendra rida.

11. Pažangi ekrano ryškumas kontrolė: ryškioje šviesoje, greitis, ekrano ryškumas, automatiškai padidėjo.Esant silpnam apšvietimui, greitis, ekrano ryškumas, automatiškai sumažinama.

Parametrai:

Pavadinimas: HUD head-up display įrenginį, iš pradžių ekranas sistemą karinis lėktuvas, pilotas gali matyti svarbią informaciją, reikalingą vėjo langas be nusilenkimai galvą.

Modelis: C90

Spalva: Juoda

Medžiaga: ABS+ PC

Dydis: apie 130*72*18mm/5.12*2.83*0.71 į

Palydovinio pozicionavimo greitis: nuo 1 iki 3 minučių atviros erdvės.Nėra jokių palydovų signalų, lieka kambaryje. (lietingą dienų įtakos palydovinės padėties nustatymo greitį)

Važiavimo greitis yra gautas palydovą.

Įėjimo įtampa: DC5V

Įėjimo srovė: 50~120mA, gali būti maitinamas mobilusis galia

Darbinė temperatūra: -30~80 laipsnių

Šis įrenginys nėra integruota ličio baterija.Kai galia yra išjungtas, tik bendra rida duomenys išsaugomi.Kiti duomenys yra neišsaugomi.

Sąrašas:

1 * GPS HUD Spidometras

1 * USB Kabelis

1 * Laikiklis

1 * Naudotojo Vadovas

  • Medžiaga: ABS+PC
  • darbinė temperatūra: -30~80 laipsnių
  • Prekės Pavadinimas: vvcesidot
  • Laidais ar Bevielio ryšio: Belaidžio
  • Įėjimo įtampa: DC5V
  • Dydis Pavadinimas: 130X72X18mm/5.12X2.83X0.71in

Žymos: gps greičio spidometras, gp tracker, makiažas, hud ekranas automobilių gps universalios, automobilių laikrodis, hud, piaggio skaitmeninis spidometras, ekranas galva, odomete gps spidometras, autool x90.

Parašyti atsiliepimą

Skaitmeninis C90 GPS HUD Displėjaus GPS Galvos Iki Spidometro Automobilių, Sunkvežimių Ridos Su Greičio Įspėjimo Automobilių Laikrodis

Skaitmeninis C90 GPS HUD Displėjaus GPS Galvos Iki Spidometro Automobilių, Sunkvežimių Ridos Su Greičio Įspėjimo Automobilių Laikrodis

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai