Nauja prekė

"Bluetooth" laisvų Rankų Apsaugos Atveju Krepšys LG Tonas Nemokamai Nešiojamas Grotuvas laisvų Rankų įranga "Bluetooth" Priedai

999 Prekės

€2.24

-39%

€3.73

Pridėti prie pageidavimų

Kulka Taškų:

1、Sukurta: skirtas LG Tonas Nemokamai FN7 / FN6 / FN5 / FN4.Pagamintas iš tvirtos ir amortizatoriumi elastinga medžiaga, ji suteikia puikus balansas apsaugos ir tinka, todėl jums nuostabią patirtį.

2、ilgalaikė Apsauga: apsauginis gaubtas pagamintas iš aukštos kokybės, tvirtos silikoninės medžiagos, suspaudimo atsparus, atsparus smūgiams ir vandeniui medžiagų, siekiant užtikrinti pakankamą apsaugą nuo susidūrimų, įbrėžimų, dulkių ir vandens purslų.Net jei naudojami ilgą laiką, jis yra vis dar patogus ir ne senėjimo.

3、Lengva Įkrauti: yra anga apačioje silikono apvalkalas, todėl galite imti nenuimant lukštais, ir jūs galite pamatyti, įkrovos indikatorius, laisvų rankų įrangos.

4、Lengvai Atlikti ir Išvengti Nuostolių: Šios ausinės atveju yra įrengti metaliniai karabinai, kuris gali būti lengvai prijungtas prie kuprinės, piniginės ir kt.Kai dirbate, lauko sportas, žygiai ir kt.Jūs net prarasite savo įranga.

5、Pakuotėje Yra: Šis paketas ateina su 1*apsauginė įvorė ir 1*kabliu, kuris yra be jokių kitų priedų.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: "Bluetooth" laisvų Rankų įranga Silikoninis Apsauginis Dangtelis LG Tonas Nemokamai FN7FN6 FN5 FN4

Medžiaga: silikonas

Spalva: juoda, žalia, raudona, šviesos žalia

Dydis: apie 6,5*5.5*3cm/2.56*2.17*1.18 colių

Svoris: apie 27g

pakavimo sąrašas:

1*Apsaugos Atveju(Išskyrus Laisvų Rankų Įranga)

1*Kablys

Pastaba:

Dėl problemų, apšvietimo efektai ir fotografavimo kampų, ten bus tam tikri nuokrypiai produkto, prašome suprasti.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektas yra ir mums

jūsų užsakymo numerį.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

  • Dydis: 6.5/5.5/3cm
  • Pakuotė: Taip
  • Medžiaga: Silikono
  • Elemento Tipas: Ausinės Atvejais
  • Prekės Pavadinimas: Rondaful
  • Modelio Numeris: dėl LG Tonas Nemokamai FN7 FN6 FN5 FN4
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Žymos: lg tonas nemokamai fn6, lg laisvų rankų įranga, casset, telefonas xiaomi čin, kz nešiojamų ausinių maišelis, atveju earphon, lg tonas, lg mr400, lg, atveju ausinių.

Parašyti atsiliepimą

"Bluetooth" laisvų Rankų Apsaugos Atveju Krepšys LG Tonas Nemokamai Nešiojamas Grotuvas laisvų Rankų įranga "Bluetooth" Priedai

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai