Nauja prekė

Vandens Siurblys 380V Bevielis Nuotolinio Valdymo Jungiklis, High-power) Ilgo nuotolio ir trifazių Variklių Maitinimo Nuotolinio valdymo pultelis

999 Prekės

€24.34

-5%

€25.89

Pridėti prie pageidavimų

Jis tinka nuotolinio valdymo elektrinių valdymo grandinių, tokias kaip šiltnamio efektą sukeliančių ritininės žaliuzės, nuotolinio valdymo elektriniai langai ir durys, projekciniai ekranai, signalo kontrolės, kėlimo įranga, ir kt.

Savybės:

1. Tolimojo 4000 metrų: Ji patvirtina, importuotų UHF trijų lygių signalo stiprinimo nuleidimo vamzdį, kuris yra toliau nuo 3000 metrų nuotolinio valdymo rinkoje. 4000 metrų yra teorinis atstumas.Bendrojo atviru dangumi nuotolinio valdymo atstumas tarp 1000m ir 3000m. (Aplinka yra kitokia, atstumas taip pat skiriasi, faktinis naudojimas priklauso nuo dydžio, aplinkos trikdžiai), ir atstumas bus sutrumpintas atveju kliūčių.

2. Didelio jautrumo: signalo priėmimas priima nekilnojamojo superheterodyne RXB8 modulis, jautrumas -114dBm, jautrumo ir anti-trukdžių gebėjimas yra daug didesnė negu prekybos centrų super-atsinaujinimo ir įprastą super heterodino modulis, nuotolinio valdymo atstumas yra vis labiau ir labiau stabili.

3. Didelės galios: 30A relė yra naudojami siekiant kontroliuoti AC kontaktoriaus ritė siekiant užtikrinti ilgalaikį stabilų naudoti.

4. Darbo režime vartotojas gali reguliuoti laisvai: vartotojas gali įjungti blokavimo ir kostiumus darbo režimai pats.

5. Mokymosi įveskite kodą: Jūs galite sužinoti kodas 3D nuotolinio valdymo pultas su tuo pačiu dažniu. (Nesijaudinkite, jei jūs prarasite nuotolinio valdymo proceso metu.Tik įsigyti nuotolinio valdymo pultą ir išmokti.Tai GERAI, jums nereikia pakeisti, įrašyti vartotojo.cost).

6. Su rankiniu funkcija: galima rankiniu būdu kontroliuojamos, jei nuotolinio valdymo pulto baterija yra miręs arba nuotolinio valdymo pulto, yra prarastas, taip pat galite naudoti rankinio valdymo.

7. Su limit funkcija: Jis gali būti prijungtas prie ribinis jungiklis, siekiant veiksmingai apsaugo variklį nuo degimo.

8. Apsaugos funkcija: Į susikabinti režimą perjungti pirmyn į atvirkštinį turi būti sustabdytas, kol ji gali būti priešinga.Kai stumtelėti režimas spaudžiamas, jis turi būti išleistas 1 sekundę prieš spaudžiant pakeisti, veiksmingai užkirsti kelią variklį nuo degimo.

Ši kaina apima: 1piece imtuvas (būstą) + 1piece 3-nuotolinio valdymo mygtukas

Įspėjimas: Aukštos įtampos pavojus, būkite atsargūs, elektros smūgio, ne profesionalai neturėtų veikti, prašome griežtai laikytis schema pajungimo, savo pačių rizika!

Patarimai: Šis produktas nėra kontaktoriai / varikliai / ribinius jungiklius.

Pastaba: kontaktoriaus turi būti įrengta paprastai uždarytas pagalbiniai kontaktai, ir pirmyn ir atgal ribinius jungiklius gali būti jungiamas prie COM ir NO atitinkamai.

Produkto pristatymas:

Bendrovės nuotolinio valdymo imtuvas lenta tinka elektrinių valdymo grandinių, tokias kaip šiltnamio efektą sukeliančių ritininės žaliuzės, nuotolinio valdymo elektriniai langai ir durys, projekciniai ekranai, signalo kontrolės, kėlimo įranga, ir kt.Visi nuotolinio valdymo jungiklis moduliai priimti skaitmeninio belaidžio ryšio kodavimo technologija, kuri neturi directionality ir jungikliai nesikerta vieni su kitais. 380V nuotolinio valdymo jungiklis grandinės dalys yra pilna medžiagos, plokštės yra pagamintos iš aukštos kokybės dvipusė PCB, elektros energijos tiekimo dalis yra pagaminti iš aukštos kokybės gryno vario ritės transformatorius, kurio veiksmingumas yra daug didesnis nei paprastai naudojamas pigių RC grandinė, kuri žymiai pagerina visas nuotolinis valdymas.Tarnavimo jungiklį.Pirkėjai gali palyginti ir pirkti.

Gaunančioji valdytojas gali atlaikyti iki 30A (peak) ir gali tiesiogiai ratai AC 380V AC kontaktoriaus ritė.

Pagrindiniai parametrai:

Produkto modelis: KG-ZF90-4

Darbinė įtampa: AC380V

Darbo dažnis: 315MHZ

Kontaktai tūris: ≤30A/250VAC;

Gauti jautrumas: >-114dB

Nuotolinio valdymo atstumas: 4000 metrų (jokių trukdžių atviroje erdvėje) Šis atstumas yra teorinis atstumas, be trukdžių, ir jis bus sumažintas, atsižvelgiant į skirtingus aplinkos trukdžiai ir pertvaros naudojimo metu.Paprastai tai yra apie 10%-50% vardinės atstumas.

Skaičių valdymo kanalai: 2-way kontrolės AC kontaktoriaus ritė;

Kodavimo tipas: mokymosi tipą;

Mokymosi metodas: Paspauskite mokymosi mygtuką vieną kartą, kad lemputė bus.Šiuo metu paspauskite nuotolinio valdymo pultelio mygtuką vieną kartą, lemputė užgęsta ir mokymasis yra sėkmingas.

Kliringo metodas: Laikykite nuspaudę mokymosi mygtuką 8 sekundžių, indikatorius įsižiebia ir užgęsta, ir tarpuskaitos bus sėkmingas.

Imtuvo dydis: 110*92*43mm

Darbo režimas: (susikabinti/stumtelėti, vartotojas gali pasirinkti dėl apygardos valdyba, gamyklinis nustatymas yra susikabinti)

Susikabinti: trumpas paspauskite mygtuką pirmyn nuotolinio valdymo, variklis sukasi į priekį, tada paspauskite nuotolinio valdymo pulto mygtuką stop mygtuką, variklis sustoja; trumpas paspauskite nuotolinio valdymo reverso mygtukas, variklio apsisuks, trumpam nuspauskite nuotolinio valdymo stop mygtuką, variklis sustoja.Jūs turite veikti kiekvieną kartą, turite sustabdyti, kol jūs galite valdyti kitą stiprintuvas (apsauga variklio).

Stumtelėti: Paspauskite ir palaikykite nuotolinio valdymo priekį sukimosi mygtuką neatleidžia, variklis sukasi į priekį, atleiskite, nuotolinio valdymo mygtuką, variklis sustoja, ilgai paspauskite nuotolinio valdymo reverso mygtukas neatleidžia, variklio apsisuks, atleiskite, nuotolinio valdymo mygtuką, variklis Sustabdyti, vieną sekundę po kiekvieno stabdymo, turi būti naudojami valdyti kitą stiprintuvas (apsauga variklio).

  • Elemento Tipas: Jungikliai
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Modelis: KAR-ZF90-4
  • Jungiklio Tipas: Nuotolinio Valdymo Pultas
  • Nuotolinio Valdymo Atstumas: Kita
  • Modelio Numeris: KAR-ZF90-4

Žymos: brushless salė, 28v, ewelink perjunkite wi-fi, aukšto dažnio elektros energijos tiekimo, protingo namo jungiklis mus, bldc vairuotojo salė, WenQia, moeshouse jungiklis, KINTAMOSIOS srovės Variklis, 30 amp maitinimo šaltinis.

Parašyti atsiliepimą

Vandens Siurblys 380V Bevielis Nuotolinio Valdymo Jungiklis, High-power) Ilgo nuotolio ir trifazių Variklių Maitinimo Nuotolinio valdymo pultelis

Vandens Siurblys 380V Bevielis Nuotolinio Valdymo Jungiklis, High-power) Ilgo nuotolio ir trifazių Variklių Maitinimo Nuotolinio valdymo pultelis

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai