Nauja prekė

Aukštos Padalinta Pusėje Mėlyna Vakaro Suknelės Ilgai Undinė Dubajus Arabų Kaftans Promenadzie Suknelė Red Carpet Dress Šalis, Chalatai 2021 Vestidos

999 Prekės

€151.36

-51%

€308.90

Pridėti prie pageidavimų

Sveiki Ponas Zhu Vestuvių Ir Renginių Suknelės Co., Ltd

Esame profesionalus vestuvių suknelės gamybos gamyklą Kinijoje.Mes jau dalyvauja gamybos ir eksporto vestuvių & mados suknelės maždaug 10 metų.Mes galime paprotys kopijuoti padaryti įvairių suknelės, įskaitant stilių.

Mūsų Gamykloje Funkcija:

1.Puikios kokybės--aukščiausios audinio, skirti kokybiškos, tikslios matavimo ir užbaigti QC sistema.

2.Konkurencinga kaina-- daugiau kiekiais, daugiau, nuolaida.

3.Greitas pristatymas--siunta per 10-15 dienų nuo užsakymo.

4.Aukštos kokybės--Pasirinkti audinius pagal skirtingų suknelės .

Galime padaryti ir pagal užsakymą pagaminti, kad nuotrauka suknelė, jei norite siųsti mums nuotraukas, didmeninė taip pat nuoširdžiai džiaugiuosi, prašome nedvejodami susisiekite su manimi daugiau informacijos:)

Maloniai Priminimas: kad yra tik vienas gabalas suknelė.Ji negali ateiti kartu su jokių priedų,pavyzdžiui, kepurės,tiulio pirštinės,šydas,Apatiniai sijonai,Švarkai/Šalikas/Įvyniojimai ir kt.Jei po BRAZILIJOS, prašome pranešti mums imtuvas CPF į pranešimo lauką, be to, mes negali rašyti suknelė, ačiū už jūsų supratimą.

Pagal užsakymą Pagaminti Paslaugą, Jei norite užsisakyti pagal užsakymą pagamintas dydžio,Prašome užpildyti formą žemiau ir pasiūlyti mums, kai jūs pateikiate užsakymą.Ačiū! 1. Krūtinė: Cm/ Cm 2. Juosmens: Cm/ Coliai 3. Klubai: Cm/ Inches 4. Tuščiaviduriai Ant Grindų Su Kulnas: Cm/ Inches 5. Gamtos Aukštis: Cm/ Inches 6. Suknelė Spalva( Prašome pasirinkti Spalvų Nėra.iš mūsų Spalvų paletę): Spalva NR. #7. Dėvėti Data: 8.Kiti Reikalavimai:

Pastaba : turėkite omenyje, kad nuotrauka gali šiek tiek skirtis nuo faktinės punktas pagal spalvą dėl apšvietimo metu, nuotraukos fotografavimas, ekrane arba spalvinės temperatūros ir pan.

Kadangi kompiuterių ekranai turi chromatinę aberaciją, ypač tarp CRT ekranas ir LCD ekrane, mes negali garantuoti, kad spalva mūsų produktai bus lygiai tas pats su nuotraukų, matote.

Apie Mus

Sveiki Ponas Zhu Vestuvių ir Renginių Suknelės Co., Ltd .Mes gamykloje tiesiogiai Birutesnamai.lt parduotuvė specializuojasi Vestuvių ir Renginių , Drabužiai, Avalynė & Accessories ir kitų plačiai svyruoja mados produktų.

Kaip viena iš pirmaujančių suknelė ir vestuvių suknelė dizaineris įmonių Kinijoje, mes turime savo profesionalių dizainerių ir skirtos daugiau nei 90% produktų, išvardytų mūsų parduotuvėje.Mes turime savo profesionalių fotografų ir modelių, ir primygtinai siūlo 100% realaus produkto nuotraukos.

Mes visada siekiame teikti klientams aukštos kokybės produktus už konkurencingą kainą.Dauguma mūsų produktų yra rankų darbo su griežta kokybės patikrą.Taip pat esame labai stiprūs individualų suknelės ir vestuvių suknelės.

Mes taip pat kreipti didelį dėmesį į klientų aptarnavimo, ir linkiu jums turėti didelį prekybos patirtį mūsų parduotuvėje.

Mokėjimo Būdas

Visą mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienas pateikti jūsų užsakymą

(1)Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

(2)Prašome patikrinti, su savo šalių muitinės, nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

Pristatymas

• Įsitikinkite, kad jūs pateikti teisingą pristatymo adresą ir telefono .Visi daiktai turės būti vežamos tik pristatymo adresą, kurį jūs nurodėte.

• Prašome pasirinkti vieną iš laivybos paslaugas norite, kad:

(1).HongKong Post Oro Sklypas( Nemokamas pristatymas visame pasaulyje) (mažiau nei 2 kg) trunka apie 10-30 darbo dienų atvykti arba daugiau per atostogų sezoną, Pateikti sekimo numerį. (Bet šiek tiek ilgiau laiko, jums reikia turėti pakankamai kantrybės, laukia produktus, net retai prarado).

(2).Galite pasirinkti EMS (daugiau nei 10 daiktų bus nemokamai), tai užtruks apie 5-12 darbo dienų (labai geras siuntos kelią, kuriame jums)

(3).Galite pasirinkti, Express, DHL, UPS, papildomai Siuntimo išlaidos.Tai užtruks apie 2-7 darbo dienas dienų.

Grąžinimo Politika

Kaip visada, jei yra problema, arba, jei elementas yra nepatenkinama, prašome susisiekti su mumis pirmąjį greitai ir patenkinamai išspręsti.

Prašome patvirtinkite užsakymą (teisė dydis, spalva, stilius) atidžiai prieš jums nuspręsti, vieta ir tvarka.Visi užsakymai yra tvarkomi pagal jūsų užsakymo patvirtinimo, ir mes stengiamės viską, siekiant patenkinti visų klientų.Mes galime garantuoti tik kokybiškas prekes bus pristatytos.Visiems užsakymams, pateiktiems mūsų svetainėje turėtų atitikti politika bet kokiomis sąlygomis.

1. Grįžti

--, Prašome maloniai susisiekite su mumis dėl grąžinimo po pirmojo per 48 valandas po gavimo elementą.Tada galite diskutuoti su mumis apie klausimus, turite. 90% laiko mes galėsime išspręsti problemą, suteikdama techninę paramą, kad jums nereikėtų siųsti nieko atgal.

--Grąžinama prekė turi būti puikios būklės, kaip jis buvo išsiųstas į jus, nebuvo pakeistas ir nebuvo dėvėti.Jei yra bet kokių dulkių, purvinas dėmes, keitimas ir t.t, mes negali pasiūlyti grąžinti pinigus.Dėl suknelės, jums taip pat reikia mokėti 30% bendra tvarka, kaip papildyti atsargas mokestis.

--Mes siūlome NEMOKAMĄ REMONTO ant jūsų suknelė!Bet pašto išlaidas siųsti jį atgal ir iš naujo siuntimo išlaidų, kad jūs abu bus jūsų sąskaitoje.

  • Audinio Tipas: Satin
  • Elemento Tipas: Vakarinės Suknelės
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Rankovės Ilgis(cm): Rankovių
  • Modelio Numeris: MZ01081753
  • Suknelės Ilgis: Grindų Ilgis
  • Apdaila: Klostyti
  • Talėja: Natūralus
  • Traukinys: Valymo Traukinio
  • Siluetas: Trimitas / Mermaid
  • Mados Elementas: Cut-out
  • Built-in Liemenėlė: Taip
  • Prekės Pavadinimas: Lowime
  • Iškirpte: scoop
  • Medžiaga: Poliesteris
  • Tikrasis Vaizdai: No
  • Rankovės Stilius: Rankovių
  • Proga: Vestuvės

Žymos: raudonas kilimas suknelės poket, abaja dubajus, lady gaga kostiumas, vakaro suknelės, nėriniai raudona, blue undinė dress kodas, suknelė wed, gėlių dangų mėlyną vakarinę suknelę, tamsiai mėlyna vakare chalatai, auto kilimas, green satino vakare gown.

Parašyti atsiliepimą

Aukštos Padalinta Pusėje Mėlyna Vakaro Suknelės Ilgai Undinė Dubajus Arabų Kaftans Promenadzie Suknelė Red Carpet Dress Šalis, Chalatai 2021 Vestidos

Aukštos Padalinta Pusėje Mėlyna Vakaro Suknelės Ilgai Undinė Dubajus Arabų Kaftans Promenadzie Suknelė Red Carpet Dress Šalis, Chalatai 2021 Vestidos

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai