Nauja prekė

Z9M3 Atnaujinti Dalių TFT-LCD ekranas Su WIFI 3xTMC2208 3x Gijų Jutiklis 1x Magnetinio karšto Lova Lipdukai

999 Prekės

€44.55

-8%

€48.95

Pridėti prie pageidavimų

1. Šis punktas yra atnaujinti dalių Z9M3 spausdintuvas, prašome įtraukti šį punktą savo Z9M3 spausdintuvą kartu, ir tada padaryti užsakymą.Jei savo užsakymą neturite Z9M3 spausdintuvas, mes negalime siųsti šią prekę.

2. Jei perkate Z9M3 spausdintuvą ir pasirinkite siuntimo iš Kinijos, mes atsiųsime iš šių dalių su spausdintuvu kartu.Jei yu pirkimo Z9M3 spausdintuvą iš mūsų oversea sandėlio, mes atsiųsime spausdintuvą iš overseahouse ir siųsti šią prekę iš Kinijos.

3. Turime apskaičiuoti krovinių ir produktų kainos, galite užsisakyti tiesiogiai.

1x 4.3 COLIŲ TFT-LCD ekranas Su "WIFI",

3x TMC2208

3x Gijų Paleisti iš Jutiklis

1x 310mm Karšto Lova Juosta Lipdukas x 1pcs

1、Pristatymo laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną, ir jei jūs ne gauti prekes per planuojamą laiką(blogas oras ir pan.), prašome susisiekti su mumis laiku, ačiū!

2、Jei jūsų adresas yra atokioje vietovėje express " kompanija, jums reikia papildomai mokėti nuotolinio valdymo mokestį, kurio vertė yra apie 30 JAV dolerių iki 50 JAV dolerių;Mūsų pardavėjų susisieks su jumis.prieš įvykdėme sklypo.

1、 Klientai turi žinoti, importo įstatymai jūsų šalyje, prieš užsakant, nemokamas pristatymas neapima importo mokesčių, Patikrinti, prieš užsakant!

2、galime pasirašyti mažai deklaruotos vertės užsakymą kainą.jei turite kitų prašyti, tiesiog palikite pranešimą, kad pastaba skiltyje arba susisiekite su mumis

1 、paketas buvo kruopščiai patikrinta ir kruopščiai supakuoti prieš pristatymas.tai rekomenduojama, kad jūs šiek tiek nuotraukų paketo, kai jūs jį gauti ir tack vaizdo atidarius pakuotę.

2、 Jei jis išparduoti, mes pasirūpinsime, atsitiktinių spalvų PLA jums .Mes nepriimame ginčą dėl spalvos dovana gijų.

3、 Maitinimo laido): paprastai, ji bus su savo nacionalinį standartą, kaip numatytieji sąrankos.

4、 Dokumentas: spoksojo į SD kortelę, o taip pat prieinama debesys saugojimo.

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Jei esate nepatenkinti mūsų produktai ir paslaugos, prašome palikti mums penkių žvaigždučių atsiliepimų.Savo teigiamas nuomonė mums yra labai svarbi.

Prašome susisiekti su mumis prieš išvykdamas su neutralų ar neigiamą nuomonę.Mes padarysime viską, kad išspręsti šią problemą, ačiū!

  • Prekės Pavadinimas: ZONESTAR
  • Elemento Tipas: Kita
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Numeris: UKZ9M3

Žymos: 3d, mks tft35, ZONESTAR, mks tft28, 3d spausdintuvas tft, mks sgen, auto clicker, 3D Spausdintuvas Ekranas, 3d touch, mk.

Parašyti atsiliepimą

Z9M3 Atnaujinti Dalių TFT-LCD ekranas Su WIFI 3xTMC2208 3x Gijų Jutiklis 1x Magnetinio karšto Lova Lipdukai

Z9M3 Atnaujinti Dalių TFT-LCD ekranas Su WIFI 3xTMC2208 3x Gijų Jutiklis 1x Magnetinio karšto Lova Lipdukai

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai