Nauja prekė

ZOSI "Plug & Play" Belaidžiu 8CH VAIZDO kamerų Sistema P2P Belaidžio 1080P Lauko Kulka Wifi Stebėjimo Sistemos IR Night Vision

999 Prekės

€110.91

-62%

€299.75

Pridėti prie pageidavimų

Paketų Sąrašas

Pagrindinės Savybės:

· (1)Nemokamai iš vargo tolimojo laidai · (2)Išplėstinė H. 265+ Aukšto Efektyvumo Vaizdo Suspaudimo, · (3)Nuotolinės Prieigos & Judesio Aptikimo · (4)Pritaikyti Kiekvieno Fotoaparato su Skirtingų Įrašymo Režimai · (5), Pagaminti pagal IP66 pastovus sunkiųjų aliuminio korpuso medžiaga · (6)8 kanalo plečiama NVR,palaiko iki 8 kamerų · (7)3 metrų ilgio maitinimo adapteris kiekvienos kameros · (8)palaiko keletą kalbų:anglų, rusų, Japonų Ispanų, vokiečių, portugalų, prancūzų ir kt · (9)Du USB prievadai, suprojektuoti,patogiau. · (10)Teikti ES/JAV/jungtinė karalystė/AS kištuko,kaip numatytuosius,priklauso nuo jūsų šalies. · (11)Palaiko bevielio perdavimo ir laidinio perdavimo per LAN kabelį, taip pat.

Laisvas Nuo Sudėtingų Laidų

Galite drąsiai diegti WiFi, vidaus ir lauko, jis palaiko iki 984ft (300m) belaidžio ryšio atvirose teritorijose,gali per 1-4 sienos faktinį matavimo.

Pamatyti Savo Pasaulį HD

Viskas yra ryškios ir aiškios, bauda kokybės vaizdą su 90° platus žiūrėjimo kampas.Tai belaidžių IP kamerų visada saugoti akis dėl savo namų ir verslo full 1080p HD raiška.

Belaidžio ir Laidinio Ryšio

Vietoj bevielio perdavimo,taip pat galite pasirinkti tinklo kabelį prijunkite IP kamera su NVR maršrutizatorius.Abi būdu gausite sklandus ir aiškus vaizdas.

2 USB jungtys, Skirtos,Patogiau

Vienas prievadas, skirtas prijungti pelę ,kitas-U diską,nereikia pereiti nuo pelės, kai atsarginę kopiją per U disko,patogiau.

Puikus Naktinis Veiklos

Tiesiog kaip ištikimas riteris tamsos, šios belaidės IP kameros gali pasiūlyti jums 24/7 nepaliaujamas apsaugos, nuo aušros iki sutemų.

Built-in 24pcs infraraudonųjų spindulių šviesos Diodai ir ir-CUT technologija leidžia puikus naktinis matymas iki 80ft, viskas yra aiškūs ir ryškūs net pikio tamsoje.

3-DNR Siūlo aiškesni

3-DNR (Skaitmeninis Triukšmo Mažinimas) technologijos išfiltruoja skaitmeninis triukšmo iš mažo šviesos scenų, taip pat bet kokio triukšmo, kurį sukelia motion.By panaikinti graininess, jūs galite pamatyti daugiau moka vaizdas geriau aiškumą, ryškumą ir gauti patobulinta judesio aptikimo.

Išplėstinė H. 265+ Vaizdo Kodavimo Technologija

Žemutinė Pralaidumo

Mažiau Vietos

Geresnė Vaizdo Kokybė

Pažangus Judesio Perspėjimus,Jus Informuoti, su Realaus Laiko Įspėjimai

Kai bet koks judėjimas yra aptikta saugumo kamerų sistema, jūs gausite trumpąją push pranešimai per ZOSI Smart App, el. pašto įspėjimus ir garso signalus, kad galėtumėte veikti pirmą kartą jei kažkas įtartino vyksta.

Įvykio Paieškos ir Peržiūros Funkcija,Niekada Praleisti Kritinius momentus

Paprasta naudoti vaizdo atkūrimo funkcija leidžia jums peržiūrėti įrašytą medžiagą be vargo.Tiesiog pasirinkite datos ir laiko juostos arba ieškoti judesio įvykius, atsižvelgiant į jūsų poreikius.

Nuotolinės Prieigos Ir Kontroliuoti,Palaikyti Ryšį Su Savo Pasaulio

Visada gauti šiek tiek nenustygstantis apie neišeinant iš namų?Zosi Smart App", yra čia, kad padarys jus laisvus nuo atskyrimo nerimas.Jūs galite lengvai pasiekti vaizdo kamerą žiūrėti transliacija ir išlaikyti skirtukų savo turtą ir tarnybos per mobiliuosius prietaisus iš bet kur pasaulyje.

Vietinis arba Nuotolinis Vaizdas iš kelių įrenginių Vietos Peržiūra: Ne Tinklo reikia, tiesiog prijunkite sistemą prie monitoriaus HDMI/VGA port Nuotolinio Peržiūra: Parsisiųsti ZOSI Smart programėlę į savo išmanųjį telefoną ("iOS" ar "Android"), taip pat galite pažiūrėti tiesioginį vaizdą iš kompiuterio per AVSS AK.

Neprivaloma Įrašymo Režimai

Jūsų NVR funkcijų, tris skirtingus įrašymo režimai: Nuolatinis, Tvarkaraštis, ir Judesio Aptikimo Įrašymo.Šių įrašymo režimai gali būti pritaikytas su kiekviena kamera taip pat.

Tinkinti savo Judesio Aptikimo Sąranka:

· Nustatyti konkrečius aptikimo zonos, jums reikia stebėti tikrose srityse.

· Reguliuoti jautrumą, siekiant sumažinti nereikalingų neteisingus pavojaus signalus.

Visi Oro Kameros Dizainas,Saugoti Akis ir Viduje, ir išorėje

IP66 atsparus oro reitingų, su patvarus metalinis kameros korpusas, bet žiauraus lauko sąlygomis iš liūtis įšaldymas pūgų nebetinka tai belaidė IP kamera.Eiti į priekį ir padėkite vidaus ir lauko kaip jūs norite, kad vientisa visą dieną apsaugos yra visada garantuotas.

  • Vaizdo Išvestis: VGA x 1/ HDMI x 1
  • Kietasis Diskas: Parama 1 SATA prievado, 4TB kiekviena
  • Prekės Pavadinimas: ZOSI
  • VNT Kameros: 8Pcs
  • Glaudinimo Formatas: H265+
  • TV Sistemos: PAL
  • Sertifikavimo: CE
  • Rezoliucija: 2 Megapikselių
  • Prisijungimo Būdas: Belaidžio ar Laidinio
  • Žiūrėjimo Kampas : 90°
  • Kabelio Ilgis: NĖRA
  • Modelio Numeris: ZSWNVK-H/J82040/H/J82041/H/J82042/H/J82061/H/J82060/H/J82062-W
  • Vaizdo Įvestis: 8 Kanalų
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • nvr: 8CH 1080P HDMI NVR
  • Skaičius Fotoaparatas: 4/6 vnt
  • Fotoaparato Tipas: Neperpučiamas
  • Naktinis Matymas: 80FT

Žymos: wireless cctv, namų apsaugos kamera, sistema bevielis onif, kamera secur, dahua nvr, kameros cctv kit saugumo sistema, multi smart plug, 6 vaizdo kamerų sistema, analinis kaištis, ios stebėjimo kamerą, vaizdo kamera.

Parašyti atsiliepimą

ZOSI

ZOSI "Plug & Play" Belaidžiu 8CH VAIZDO kamerų Sistema P2P Belaidžio 1080P Lauko Kulka Wifi Stebėjimo Sistemos IR Night Vision

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai