Nauja prekė

Dual Arm 360 Visas Sukimosi Sulankstomas Aliuminio Lydinio 4.7-12.2 colių " Tablet PC, Laikiklis+Išmaniojo telefono Turėtojas Stendas su 2USB Uosto Įkroviklis

999 Prekės

€17.36

-13%

€20.18

Pridėti prie pageidavimų

Rankos 4.7-12.2 colių Tablet/ Išmaniojo telefono Turėtojas Stendas su Dviem USB Kroviklis Model No.: DS-B201PLUS Medžiaga: Aliuminio Lydinys+Plastiko 360 Laipsnių Visiškai Rotacijos Kabelis Valdymas, Naudojimas: 4.7-12.9 colių Išmaniojo telefono ir Planšetinio KOMPIUTERIO Dviejų USB2.0 Uostų įtraukti.

1. Visas siuntimo išlaidas parodė, Birutesnamai.lt neturi būti Pratęstas Erdvės už papildomą Mokestį! 2. Pls pasitarkite su UPS, FedEx, DHL, TNT, DPEX ebs.patvirtinti, jei jūsų mieste (pašto kodas) poreikius Išplėstos Zonos kaina sutartinė!! 3. Muitai ir Mokesčiai, NĖRA įtrauktos siuntimo išlaidos 4. Prašome palikite savo buveinės adresas surinkimo sklypų. 5. Klientai iš Brazilijos pls palikti savo CPF numerį tvarka, kaip ir jūsų muitų reikia. 6. Klientai iš Čilės pls palikti savo VĖŽIOSE numerį tvarka, kaip ir jūsų muitų reikia. 7. Clents iš Argentinos pls palikti savo CUIT numerį tvarka, kaip ir jūsų muitų reikia.

Pristatymas teikėjas (DHL, "FedEx", EMS, UPS,TNT,RINKLIAVOS ) - iki PARDAVĖJO,

tai reiškia, kad mes ne laivo elementą per DHL visą laiką, svetainė parodė.

Mes pasirinkti kitą pristatymo teikėjas pagal skirtingos paskirties.

Visa informacija teikiama pirminė būsena, be jokių garantijų ir gali būti šiek tiek pakeista bet kuriuo metu, be išankstinio įspėjimo.

  • Ekrano rotacija: 360 laipsnių
  • Funkcija: Įkroviklis
  • Tinka: 4.7-12.2 colių Išmanųjį telefoną ir Planšetinį KOMPIUTERĮ
  • Pakuotė: Taip
  • Tipas: Darbalaukio Tablet pc / Mobiliojo telefono stovas
  • spalva: Balta ir Juoda
  • Modelio Numeris: B201PLUS
  • Medžiaga: Metalo
  • Prekės Pavadinimas: dsupport

Žymos: doogee s68, rankos stebėti, rankos nešiojamas kompiuteris, kalno tv, telefono stovas, kubota v3800, už stebėti turėtojas, doogee s95, stebėti mount, - laikiklis, skirtas stebėti.

Parašyti atsiliepimą

Dual Arm 360 Visas Sukimosi Sulankstomas Aliuminio Lydinio 4.7-12.2 colių

Dual Arm 360 Visas Sukimosi Sulankstomas Aliuminio Lydinio 4.7-12.2 colių " Tablet PC, Laikiklis+Išmaniojo telefono Turėtojas Stendas su 2USB Uosto Įkroviklis

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai