Nauja prekė

500X 2.4 Colių HD LCD Skaitmeninis Mikroskopas USB Elektroninis Vaizdo Mikroskopu PC Camera PCB lenta SMT Suvirinimo Remonto Didinamojo stiklo + Stovas

999 Prekės

€20.09

-18%

€24.50

Pridėti prie pageidavimų

1. Komponentai ir funkcijos

Komponento numeris

Funkcija

1

Micro USB prievadą

2

Nustatyti iš naujo mygtuką skylę

3

kortelės lizdas

4

Patvirtinti/ store informacija

5

Skaitmeninio stiprinimo/ kairysis shift

6

Meniu/ grįžti

7

Skaitmeninis susiaurėjimas/ dešinysis shift

8

Rodiklis skylę

9

Start-up/ šviesumo reguliavimas LED Lempos

10

Foto/ video

11

Židinio nuotolis reguliuoti ritinio

12

LED lempos

Funkcijos ir naudojimo instrukcijos komponentai

Micro USB įkrovimo sąsają:

Kai įranga, baterija senka, prijunkite įkroviklį krauti.Tai nėra rekomenduojama naudoti įrangą per įkrovimo procesas (jis bus sumažinti baterijos tarnavimo laiką įrangos).

Naudodami USB ryšį terminalą su signalo linija įvesti PC camera režimu arba standžiojo disko atminties režimas.

Naujo skylė: kai aparatas įjungtas, įdėkite į skylę su aštriu ir plonas objektą, paspauskite mygtuką ir išjungti prietaisą.

TF kortelės lizdas : didžiausia parama 32G.

OK mygtukas : į įkrovos režimą, paspauskite šį mygtuką norėdami įvesti atminties, peržiūrėti nuotraukas ir vaizdo įrašus, ar ilgai paspauskite klavišą, norėdami išeiti iš atminties.Kai įvedate meniu, paspauskite klavišą, norėdami patvirtinti.

Kairysis pasirinkimo mygtukas : į fotografavimo režimą, paspauskite šį mygtuką, kad skaitmeninis didinimas (sistemos numatytasis minimalus).Kai įvedate meniu arba informacijos saugojimo, perjungti įvairių variantų naudojant šį klavišą.

M mygtuką : boot mode, ilgai spauskite klavišą skambinti arba slėpti "+" pagalbinės linijos.Trumpas paspauskite klavišą, norėdami išpešti ir išeiti iš meniu.

Dešinysis pasirinkimo mygtukas :Į fotografavimo režimą, paspauskite šį mygtuką, kad skaitmeninis mažinimo (sistemos numatytasis minimalus).Kai įvedate meniu arba informacijos saugojimo, perjungti įvairių variantų naudojant šį klavišą.

On-off " mygtukas: kai galia yra išjungtas, nuspauskite mygtuką 2-3 sekundes, kad įjungtumėte prietaisą.Kai maitinimas yra įjungtas, nuspauskite mygtuką 2-3 sekundes, kad išjungtumėte prietaisą.Kai prietaisas veikia, trumpas paspauskite mygtuką, sureguliuokite ryškumą, LED lempos.

Foto Mygtukas : prietaisui normaliai veikti, trumpas paspauskite klavišą, norėdami fotografuoti.Ilgai paspauskite ley vaizdo įrašo režimas.Trumpas paspauskite klavišą, kad egzistuoja filmavimo režimą ir išsaugokite failą.

Židinio reguliavimas voleliu : nuotrauką ar vaizdo režimu, pasukite volelį reguliuoti židinio nuotolis ir sutelkti dėmesį į fotografavimo objektus.

LED šviesos šaltinis : šviesumo koregavimas mygtuką, galite nustatyti ryškumą.Mygtukas turi tris pavaras nuo tamsios iki šviesios.Ji yra numatytoji tamsiausias įkrovos režimą.

Lemputė aprašymas: lemputė apima įkrovimo indikatorius (raudona) ir darbo rodiklis (mėlyna).Krovimo indikatorius yra virš darbo rodiklis.Lemputė yra rodomi lemputė skylė (logotipas 8).Po prietaiso prijungimas prie USB, krovimo indikatorius yra šviesus.Kai galia yra išjungtas, nuspauskite įjungimo / išjungimo mygtuką ir tada mėlyna šviesa bus šviesus, kol ekrane rodo Boot logo.Mėlyna šviesa bus visada ir prietaisas yra įjungtas.Į fotografavimo režimą, darbo indikatorius mirksi kartą; vaizdo įrašų režimas, darbas indikatorius blykčioja nepertraukiamai, kol esamų vaizdo režimu.

2. Sąsaja diegimą ir naudojimą

Ilgai paspauskite įjungimo / išjungimo mygtuką, įjunkite prietaisą.

2.1 Saugojimo informaciją sąsaja.

Ilgai paspauskite OK mygtuką, kad įeitumėte atminties.

Kaip matyti, laikymo informacija apima foto ir video informacija.Persijungti tarp skirtingų nuotraukas ir vaizdo įrašus per kairįjį ir dešinįjį pasirinkimo klavišą

2.2 Meniu sąsaja

Trumpas paspauskite M mygtuką, kad įeitumėte į meniu sąsaja.

Kaip matyti, egzistuoja meniu sąsaja per M mygtuką.Meniu sąsaja turi penkis puslapius funkcijos.

Video rezoliucija: vaizdo rezoliuciją, 720P ir VGA variantų gali būti pasirinktas.

Laiko ženklas: po tekinimo apie tai, nuotraukas ir vaizdo įrašus, turėti laiko, logotipai.

Apskrito Vaizdo: 4 ciklo režimai, įskaitant 1 min, 3 min, 5 min ir 10 min, gali būti pasirinktas.Po atrankos vienas režimas, ilgai paspauskite photo mygtuką vaizdo įrašą, jis bus nuolat filmuoti pagal pasirinktą režimą.

Ekspozicijos reikšmė: poveikio vertės koregavimas.

Foto raiška: foto rezoliucija, 4 formatai, įskaitant 3 M., 2 M, 1,3 M ir VGA, gali būti pasirinktas.

Ištrinti: ištrinti vieną ar visus įrašytus failus.

Linijos pagalbinių: rodyti ir slėpti "+" linija foto ir video sąsaja.

Vaizdo prakeiktas: pasukite ant paveikslėlio, apversti.Ekrano ir fotoaparato apversti vaizdą 180 laipsnių kampu (gali būti naudojamas kaip teleskopas)

Peržiūros režimas: įvedus atminties vartotojai gali peržiūrėti reikalaujama, nuotraukas arba vaizdo failus, kaip reikalaujama.Įvedus peržiūros režimas: (1) Ilgai paspauskite OK mygtuką norėdami išjungti saugojimo režimą.Tuo tarpu, uždaryti meniu režimą ir įvesti nuotrauka sąsaja. (2) Paspauskite M mygtuką, norėdami grįžti į meniu.Kitos operacijos meniu yra vykdomas.Paspauskite " M " klavišą, norėdami išeiti iš Meniu, tada vaizdas bus šuolis į saugojimo sąsaja.Ilgai paspauskite OK mygtuką enter, nuotrauka sąsaja.

Formatas: TF card " formatu.

Kalba: įvairių kalbų galima pasirinkti, kad rodytų.

  • Didinimo Koeficientas: 500X & Pagal
  • Modelio Numeris: elektronų mikroskopu
  • Drawtube: Monokuliariniai
  • Prekės Pavadinimas: Aideepen
  • Savybės: Skaitmeninis
  • Yra Protingas Prietaisas: No
  • Medžiaga: skaitmeninis mikroskopas
  • Teorija: Biologinis Mikroskopas

Žymos: G600, valdybos fotoaparatas, suvirinimo fotoaparatas, pramonės elektroninių mikroskopų, szm745, skaitmeninio mikroskopo profesionalus lcd, lanksti didinamojo stiklo, usb, microscop telefonu remontas, elektroninis mikroskopas usb, žiūronų microscop.

Parašyti atsiliepimą

500X 2.4 Colių HD LCD Skaitmeninis Mikroskopas USB Elektroninis Vaizdo Mikroskopu PC Camera PCB lenta SMT Suvirinimo Remonto Didinamojo stiklo + Stovas

500X 2.4 Colių HD LCD Skaitmeninis Mikroskopas USB Elektroninis Vaizdo Mikroskopu PC Camera PCB lenta SMT Suvirinimo Remonto Didinamojo stiklo + Stovas

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai