Nauja prekė

TR90 Titano Lydinio Pilka Photochromic Perėjimas Skaitymo Akiniai nuo saulės Pusę Taškus +100 +125 +150 +175 +200 +225

999 Prekės

€21.24

-35%

€32.68

Pridėti prie pageidavimų

TR90 Titano Lydinio Pilka Photochromic Perėjimas Skaitymo Akiniai nuo saulės Pusę Taškus Akiniai Skaitymui +100 +125 +150 +175 +200 +225 +500 +600

Visiškai Naujas.Aukščiausios Kokybės.Nepraleiskite Jų!!!

Būklė:visiškai naujas Objektyvo dydis:56mm Tiltas:16mm Šventyklos:140mm

Vertikalūs:31mm Frame W idth:138mm

Prieš perkant šią prekę,įsitikinkite, jeigu ši schema tinka jums,detales, matavimo prašome patikrinti, ar smūgis diagramos.

Pastaba :lęšių spalva neturi tranzito automobilio viduje (uv spindulių yra užblokuotas).

JUODA

SIDABRINĖ

Auksas

Apie mus

Mes buvo parduoti nuo 2010 m., įsikūręs Kinijoje.Mes specializuojamės į mados produktų.Mūsų tikslas yra suteikti konkurencingą kainą, aukštą produktų kokybę, greitą pristatymą ir puikų klientų aptarnavimą mūsų klientams.

Jei norite, daugiau, rinktis,rasite apsilankę mūsų parduotuvėje.Pristatymas

* Prekės bus išsiųstos per 3 darbo dienas, gavus mokėjimą.

* Klientai iš JAV,Jungtinė Karalystė,Australija ir Kanada,Daiktai bus išsiųsti per e-paketinių iš Kinijos su sekimo,dažniausiai trunka 7-15 dienų nuo atvykimo,tačiau pristatymo laikas priklausys nuo vietoves ir kitų tiksliųjų veiksnius mes galime 't kontrolės.

*Klientai iš daugelio šalių,paprastai ji trunka 15-40 dienų nuo atvykimo,tačiau pristatymo laikas priklausys nuo vietoves ir kitų tiksliųjų veiksnius mes galime 't kontrolės.

* Siunčiame prekes pagal jūsų adresą, su sąlyga, todėl prašome įsitikinkite, kad jūsų gavimo adresu, prieš perkant.

* Jei pirkėjas negauna prekių po laiko, kaip mes pažadėjo, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant visus atsiliepimus ar iškelti bet kokį ginčą.

Jei pirkėjams reikia EXPRESS PRISTATYMAS, patinka susisiekite su mumis, ir tai reikia papildomo mokėjimo už pašto išlaidas.Pardavimų Mes norime, kad jūsų apsipirkimas internete patirtis yra rizikos nemokamai.Mes manome, kad jums bus meilė mūsų prekes ir suprasti, kad kartais yra sunku nusipirkti daiktą, be iš tikrųjų sugebėti pajusti tai, dėl šios priežasties ir kaip dalis mūsų 100% pasitenkinimas garantuotas ar visą savo pinigų atgal .Jei jums nėra malonu su jūsų pirkti dėl bet kokios priežasties, tiesiog išsiųsti jį atgal į mus per 14 dienų nuo gavimo dienos grąžinti visą jūsų pirkimo kaina (originalus laivybos mokestis nėra grąžinamas) arba "exchange".Visi mes prašome, kad jūs rašykite mums grįžti leidimo numeris.Įsitikinkite, kad prekė yra tokios būklės, kad ją gavote.Susisiekite su mumis, Jei turite kokių nors klausimų,prašome susisiekti su mumis per pranešimą.

  • Lęšių Optinės Požymis: Photochromic
  • Lęšių Medžiaga: Polikarbonatas
  • Lęšių Spalva: Juoda
  • Prekės Pavadinimas: betsion
  • Akiniai Tipas: Skaitymo Akiniai
  • Rėmas Medžiaga: LYDINYS
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Lęšio Plotis: 5.6 cm
  • Lytis: Unisex
  • Lęšio Aukštis: 3.1 cm
  • Danga: HMC
  • Modelio Numeris: 115
  • Elemento Tipas: Akiniai
  • Sertifikavimo: MPT

Žymos: pusė lavhood akiniai, betsion, soolala skaitymo akiniai nuo saulės, rėmo pusę, stiklo skaityti, ponios pusė taškus akiniai, akinių mados, vz akiniai, akiniai sutampa, skaityti stiklo akiniai nuo saulės.

Parašyti atsiliepimą

TR90 Titano Lydinio Pilka Photochromic Perėjimas Skaitymo Akiniai nuo saulės Pusę Taškus +100 +125 +150 +175 +200 +225

TR90 Titano Lydinio Pilka Photochromic Perėjimas Skaitymo Akiniai nuo saulės Pusę Taškus +100 +125 +150 +175 +200 +225

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai