Nauja prekė

50pcs/Lot 4 x 6 colių PVC Plastiko Lakštas, skirtas "PASIDARYK pats" Scrapbooking Rankų darbo Shaker Kortelių Albumas, Foto Rėmelis Aišku, Permatomas Dangtelis

999 Prekės

€5.43

-30%

€7.76

Pridėti prie pageidavimų

Aprašymas:

Būklė: Aukštos quality100%

Techniniai duomenys:

Spalva: Skaidrus

Medžiaga: Plastikas

Dydis:(Apytiksliai) miršta: 4 x 6 colių = 16 x 11 cm

Keitimas:1cm =0.39 colių

Pakuotė : 50pcs/daug

Prašome atkreipti dėmesį:

1.prašome patikrinti, matmenys dalys atidžiai prieš pirkdamas!

2. Dėl skirtingų gaminti partijomis, gali būti 1-2mm nuokrypis už prekes.

3.Pagal skirtingus šviesos.kompiuterio ekrane.Ten bus nedidelis skirtumas spalvos.Prašome patikrinti, ar faktinis produkto.

Prašome pasidalinti savo nuotraukomis su projekto tai trafaretas gauti kupono mūsų parduotuvės!

Atsiliepimai: Jei produktus ir paslaugas iš mūsų, yra įsitikinusi,jūsų teigiamus atsiliepimus ir 5 žvaigždžių Išsamios Pardavėjas Reitingai yra labai dėkingi.Mūsų tikslas-ne, įsitikinkite, kad turite malonią su mumis.Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant bet 1 ar 2 reitingas, neigiamo grįžtamojo ryšio arba atidaryti bet kokį ginčą.Mes suprantame, jausmas ir nusivylimas, jums gali turėti, ir padarysime stengiasi išspręsti problemas.Prašome suteikti mums galimybę išspręsti bet kokią problemą.

Susisiekite su mumis:

Jei turite kokių nors klausimų ar klausimų,prašome būti laisvai susisiekti su mumis,mes mielai asistentas jums.Mes stengiamės atsakyti į jums kaip ir anksčiau, kaip įmanoma, tačiau dėl laiko zonos skirtumo,mes negali būti galėtų atsakyti jums nedelsiant.Pateikite 24 darbo valandas, už mus, kad atsakyti,ačiū už supratimą.

  • Kiekis: 50pcs
  • Dydis: 16*11cm
  • Prekės Pavadinimas: OTCRAFT
  • Modelio Tipas: Stačiakampis
  • Modelio Numeris: PVC Plastiko Lakštas

Žymos: išlaikyti foto rėmelis, "pasidaryk pats" shaker korteles, vadovavo sąsiuvinis, mirti, fotoalbumus, 4 x 6 nuotraukos, disko spausdintuvą, skaidrūs pvc lakštai, krepšys string, pvc lakštai, aišku, klijai skystas.

Parašyti atsiliepimą

50pcs/Lot 4 x 6 colių PVC Plastiko Lakštas, skirtas

50pcs/Lot 4 x 6 colių PVC Plastiko Lakštas, skirtas "PASIDARYK pats" Scrapbooking Rankų darbo Shaker Kortelių Albumas, Foto Rėmelis Aišku, Permatomas Dangtelis

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai