Nauja prekė

Sniego Kalėdinis Advento Kalendorius Moterų, Mergaičių Papuošalai "PASIDARYK pats" Atgalinės atskaitos Kalendoriaus 24 Dienų Pakabukai Su Apyrankė Rinkinys Vaikams, Vaikų Dovanų

999 Prekės

€10.31

-16%

€12.42

Pridėti prie pageidavimų

Kulka Taškų:

1、Pažangios Medžiagos: Šis papuošalų kalendorius yra pagamintas iš aukštos kokybės lydinio, medžiagos, pasidabruotų ir nikelio, kuri skatina grožis, sveikata, palankumą ir atkūrimo.

2、Kalėdų Atgalinės atskaitos Kalendorius: Švęsti sezono džiaugsmo per šias Kalėdas žavesio.Keletas Kalėdų papuošalų, tokių kaip Santa, snowmen, puskojinės ir kiti dalykai, susiję su Kalėdos, kabinti ant apyrankės ir karoliai, kuri yra specialusis gydyti atostogų sezonas.

3、 "PASIDARYK pats" Papuošalai Advento Kalendorius Nustatyti: advento kalendorius amuletas serija yra 24 sunumeruoti amuletai jums atrasti ir "PASIDARYK pats" savo apyrankę įvairiais būdais kiekvieną dieną gruodžio.Kalendorius baigiasi 24-ą dieną.

4、Mėgautis savo Kalėdų Šventės: advento kalendorius atneša laimę iki Kalėdų.Tai mieli papuošalų rinkinys yra sau, ar meilužis.Mėgaukitės staigmena prieš jums suskaičiuoti iki Kalėdų.

5、Nuostabų Kalėdų Dovana: Šis kalendorius rinkinys leidžia puoselėti džiaugsmą Kalėdų su savo vaikais.Ir pridėti įdomus jūsų Kalėdų skaičiuoja.

Specifikacija:

Pavadinimas: Kalėdų Kalendoriaus Papuošalai Dovanų Dėžutė "PASIDARYK pats" Apyrankę Priedų Rinkinys Mergaitėms

Medžiaga: electroplated aliuminio lydinys

Mažos skylės diametras 2.2 cm, didelės skylės diametras 3,5 cm

Gaminio dydis: apie 20.5*17.5*1.5 cm/8.07*6.89*0.59 į

Svoris: apie 160g

Įpakavimas: dovanų dėžutė

Pakavimo Sąrašas:

Kalėdų Kalendoriaus Papuošalų, Dovanų Dėžutėje*1

  • Modelio Numeris: Kalėdų Kalendoriaus Papuošalų, Dovanų Dėžutėje
  • Prekės Pavadinimas: TOPATY
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Tema Modelis: Santa Claus

Žymos: advento kalendorius dovanų, cirko papuošalai, advento kalendorius vaikams, kalendorius vaikas, adventas, advento kalendorius makiažas, SOMEN VOLFRAMO, nemokamai kinų kalendorius, advento kalendorius namas dėžutė, advento kalendorius žaislas.

Parašyti atsiliepimą

Sniego Kalėdinis Advento Kalendorius Moterų, Mergaičių Papuošalai

Sniego Kalėdinis Advento Kalendorius Moterų, Mergaičių Papuošalai "PASIDARYK pats" Atgalinės atskaitos Kalendoriaus 24 Dienų Pakabukai Su Apyrankė Rinkinys Vaikams, Vaikų Dovanų

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai