Nauja prekė

36 Pak Lipni Netikrą Ūsais Naujovė Naujųjų Metų Išvakarėse Šalies Prekių

999 Prekės

€2.67

-23%

€3.51

Pridėti prie pageidavimų

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atidaryti Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; aukštis: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; spalva: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktą-desc { width: 100%; aukštis: 209px; } #aprašymas { width: 100%; aukštis: 50%; } #detaliau { width: 100%; aukštis: 50%; } .ui-box-pavadinimas { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; tekstas-inkaras: paveldėti; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; } BIG PARTIJOS JUOKINGA FALSE ŪSAIS. 12 skirtingų stilių, trys iš kiekvieno stiliaus, 36 ūsais visiems.Ir visi jie yra pagaminti iš pluošto realesnis atrodo.

ĮVAIRIŲ ĮDOMUS IR KVAILAS STILIŲ.Įskaitant stilius, kaip "Wild Bill"," "Fu-Vyras-Chu,", "Con Menininko," "Stache O "Manija" (Hulk Hogan), ir daugiau, turėsite daug pasirinkti iš.

LENGVA TAIKYTI IR PAŠALINTI.Tiesiog nuplėškite nugarėlę popieriaus ir paspauskite vietoje.Nulupkite lėtai pašalinti, ir jei jūs nuolat lipnios švarus jie net gali būti panaudoti dar kartą.

BEGALINIS KVAILAS NAUDOJA.Atlikite vieną iš šių padirbtų ūsais dalis, kostiumas arba ranka juos visiems vakarėlio (mergaičių komplekte), kad ji įsimintina ūsai-tema šaliai.

Reikia Naujovė ūsai už kostiumą, ar tiesiog norite liven ko ne kitas šalis arba gauti kartu galite dalyvauti?

Suderinti visą šią partiją 36 ūsais į šalis ir tai tikrai bus hit, kaip ūsai šalis, maskuotis šalis, fiesta šalis, spy teminius šalis, Cinco de Mayo šalis, gimtadienio ar kitos tematikos šalys.

Galite laikyti visus ūsais sau, ir nukniaukti, kas dabar ir tada pakeisti į kitą.Kiekvieną kartą, kai kas nors mato jus, jūs turėsite įvairių ūsai!

Arba pradėti dalijamos ūsais visiems, leisdami jiems pasirinkti savo mėgstamus iš 12 skirtingų stilių.

Netrukus visas kambarys bus pilnas žmonės juokiasi iš vienas kito 'staches ir fotografavimas juoktis vėliau.

O kalbant apie nuotraukas, kitą kartą jūsų šeimos ar kitų rinkimas yra suvaryti kartu, grupės nuotrauka,

tai kitą kartą įsitikinkite, kad kiekvienas turi ūsus on!Fotografas nereikės priminti visiems šypsotis.

Jaunų ir senų panašūs bus ne juoktis kaip vieną iš šių ūsais pokyčiai atrodo asmuo, nesvarbu, ar tai vaikas, ar suaugęs, berniukas ar mergaitė, vyras ar moteris.

Spalva: juoda + balta + juoda + ruda

medžiaga: pliušas

Pakuotės Turinys: 36 vnt Modeliavimas pliušinis barzda

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Numeris: Pranešk Apie Netikrą Ūsais

Žymos: eevee evoliucija onesies, didelis barzda false, ulonas evoliucija kojų, false storio barzda, eevee evoliucija skrybėlę, eevee evoliucija plushes, audiniai false barzda, false barzda arabų, false nerijos barzda, atveju evoliucija.

Parašyti atsiliepimą

36 Pak Lipni Netikrą Ūsais Naujovė Naujųjų Metų Išvakarėse Šalies Prekių

36 Pak Lipni Netikrą Ūsais Naujovė Naujųjų Metų Išvakarėse Šalies Prekių

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai