Nauja prekė

BARCUR Poliarizuoti Akiniai nuo saulės Graikinių riešutų Saulės akiniai Vyrai Su Plastikinis Rėmas, Medinės Kojos akinius Bambuko Atspalvių oculos

999 Prekės

€11.21

-50%

€22.42

Pridėti prie pageidavimų

Sveiki atvykę į BARCUR Oficiali Parduotuvė

Produkto Aprašymas

Gamintojas: BARCUR

Rėmas: PC+Natūrali Juoda Riešutmedžio medienos

Objektyvas: Polaroid 1.1 mm BLSK objektyvas

Kostiumas:Unisex, Kodėl choo se ji?

1. Unikalus, Fantastinis, Madingi, Geros Išvaizdos.Eco-friendly

2. Poliarizuoti Objektyvas su UV apsauga

3. Ji gali pagerinti jūsų išvaizdą ir pagerinti jūsų pasitikėjimą!

4. Gerai supakuoti apsaugos

Kas yra dėžutėje

1. sunglass

2. medinėje dovanų dėžutėje

3. Aukštos kokybės medžiaga

4. Aukštos kokybės krepšys

5. Vadovas

6. Tegus

7. Bandymo kortelės

1. Visi rėmeliai yra nauja medžiaga, ir 100% naujos medžiagos, bambuko

2. 100% Natūralus Bambuko medžiaga.taigi, kiekvienas yra unikalus.taip pat sunku lygmenyje.taigi, logotipas ant dėžutės turės mažai spalva skiriasi nuo nuotraukos.prašome noitice ji.

3. jei turite kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis pirmą, prieš imtis ginčo ar negitive atsiliepimų.Mes bandysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą, kad jums susitikti.

4. Drop laivyba Bendradarbiavimą.jei jums yra.tiesiog susisiekite su mumis ir palikite pranešimą, kai užsakymą.daugiau nuotraukų reikia, arba prašyti, tiesiog susisiekite su mūsų BARCUR Aptarnavimo Komanda Alitalk ID: cn1519470392slha

Ačiū visiems pirkėjas, tikimės, atneš jums laimingas pirkinių patirties

------BARCUR Aptarnavimo Komanda

DAUGIAU INFORMACIJOS, KAIP TOLIAU

DUK: KLAUSIMAS: esu naujas pirkėjas čia, aš noriu pirkti jūsų produktą, bet kaip aš galiu vieta, kad ir mokėti už tai ?A: čia yra keletas naudingų interneto nuorodų, gal ji gali padėti jums: Kaip Vieta Order?http://help.Birutesnamai.lt/how_to_place_order.html Priimtas mokėjimo būdai http://help.Birutesnamai.lt/payment_method.html Q: Jei noriu pasirinkti spalvas ar modelius, ką man daryti?A: Jei jūs turite bet kokius specialius reikalavimas, prašome palikti žinutę užsakymo pasakyti mums, mes stengiamės patenkinti savo reikalavimą.Q: Kaip aš galiu rasti savo parduotuvę, kitą kartą?A: Mes siūlome jums pridėti mūsų parduotuvėje jūsų pageidavimų sąrašą, ji yra paprasta, tiesiog pamatyti viršutiniame kairiajame šį puslapį, prašau, raskite ir spustelėkite"Pridėti prie parduotuvės sąrašą", ir mus rasite lengvai, kitą kartą, kai prisijungiate Birutesnamai.lt.

Apmokėjimas:

* Mes recive Alipay čia

* Visų didelių kredito kortelėmis maniau, saugiomis mokėjimo procesorius EXCROW

Garantija Ir Grąžinimas:

* 30days garantija nuo išsiųstas datos, prašome susisiekti su mumis maniau, el. paštas, prieš grįžtant brokuotą prekę.

* Pirkėjas resonsible grąžinimo laivybos išlaidos, Grįžti punktas turėtų inclue originalios pakuotės ir reikmenys

Klientų Aptarnavimas:

Mes siekiame, kad teigiamų atsiliepimų dėl visų sandorio ir TEIGIAMĄ įvertinimą pagal 5 žvaigždučių reitingą.Jei dėl kokių nors priežasčių jūs nepatenkintas pirkiniu, Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant atsiliepimą ir mes padėsime išspręsti problemą už jus.

Atsiliepimai:

Klientų pasitenkinimas yra labai importo į jav.Jeigu esate patenkinti prekes galite užsisakyti, prašome palikti 5 žvaigždučių atsiliepimų.Jei nesate patenkinti prekes galite užsisakyti, Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant nagative atsiliepimų.Galime dirbti kartu, siekiant išspręsti bet kokią problemą.Ačiū visiems, Gali jėga bus su jumis!

  • Lęšių Optinės Požymis: Poliarizuota
  • Modelio Numeris: BC2140
  • Lęšio Plotis: 50mm
  • Elemento Tipas: Akiniai
  • Lytis: VYRAI
  • Akiniai Tipas: Akiniai nuo saulės
  • Lęšio Aukštis: 45mm
  • Departamentas Pavadinimas: Suaugusiųjų
  • Prekės Pavadinimas: barcur
  • Stilius: Stačiakampis
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Lęšių Medžiaga: Polaroid
  • Rėmas Medžiaga: Plastikiniai

Žymos: bambuko aklas, džuljeta yra, flip-flop šlepetės mezgimo, retro akiniai bambuko, 4x objektyvas, uv400 poliarizuota įrašą akiniai nuo saulės, bambuko dantų šepetėlis, barcur, barcur sunglass, colnels akiniai nuo saulės.

Parašyti atsiliepimą

BARCUR Poliarizuoti Akiniai nuo saulės Graikinių riešutų Saulės akiniai Vyrai Su Plastikinis Rėmas, Medinės Kojos akinius Bambuko Atspalvių oculos

BARCUR Poliarizuoti Akiniai nuo saulės Graikinių riešutų Saulės akiniai Vyrai Su Plastikinis Rėmas, Medinės Kojos akinius Bambuko Atspalvių oculos

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai