Nauja prekė

2 VNT BAOER 508 JUODOS IR SIDABRO VIDUTINIO PLUNKSNŲ FONTANAS + ROLLER BALL PEN

999 Prekės

€8.97

Pridėti prie pageidavimų

Parkeris yra galinga priemonė, žmonijos palikimo civilizacijų, recordation mintis ir komunikacijos jausmų.Šiandien pen viršijo rašymo funkcija pati.Turėti rašiklį su vientisumą kokybė ir puikus dizainas tampa didingumą.

Pen Būklė: 100% Naujas

Keitiklis: nuimamas gali būti pakeistas su tarptautinių standartinio dydžio rašalo kasetę.Taip pat, galite naudoti buteliuose rašalo.)

Pildymas: 9.8 cm ilgis

Dangtelis: Stumti tipo dangteliu

Spalva : Juoda su mėlyna rūko

Svoris: 33g /vnt val.

L ength: 135mm /vnt val.

Paketas apima

1 × fontanas pen

1 x roller ball pen

Profesinės Kanceliarinės prekės Tiekėjas , Kviečiame didmeninės !

Mūsų reputaciją puikus klientų aptarnavimas buvo pastatyta per 10 metų prekybos teikdama didelę vertę ir paramą visiems mūsų klientams.Su dešimtimis tūkstančių pristatyti produktai, mes suprantame tai, kas svarbiausia jums, mūsų gerbiami pirkėjai.

Mes visada siekiame aukščiausios kokybės produktų, kuris yra, kodėl mes galime užtikrintai stovi mūsų pažadas: "grynos kokybės, grynas dizainas.Visos prekės yra tikrinamos, gamybos metu ir iki pakuočių.Mes taip pat vertybinių popierių pilna atsarginių dalių asortimentą.Mes galime ir mielai suteikti jums su popardaviminių paslaugą, jūs to vertos.

Mes nuolat pridėti naujų produktų mūsų parduotuvėje, todėl prašome ateiti ir aplankyti mus visada!

Darbo laikas : AM 9:00 - PM 11:00 , pirmadienis - šeštadienis

Klientų Pasitenkinimas

Prašome nedvejodami kreipkitės į mus bet kuriuo metu, jei turite kokių nors rūpesčių prieš ar po jūsų pirkimo.Mes esame daugiau nei laimingi galėdami suteikti jums 100% pasitenkinimo patirtį.

Mokėjimo

Mes priimame sąlyginio Deponavimo sąskaitos,kreditinės kortelės, realaus laiko banko pervedimai, neprisijungęs mokėjimus (banko pervedimų ir "Western Union").Prašome tik pasirinkti tokį metodą, kuris yra labiausiai patogus jums.Siekiant apsaugoti savo interesus, mokėjimas bus laikinai laikomų Birutesnamai.lt, ir nebus išleistas, kol gausite savo užsakymą ir yra juo patenkinti.

Pristatymas

Mes patikrins kiekvieną elementą, aiškiai, kol mes išsiųsti jį.Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo Adresas yra teisingas.Mes išsiųsti Adresu, nurodytu jūsų sąskaitos ebay

Mūsų prekės yra siunčiami naudojant Kinijos AirPost / EUB / EMS .Jei jums reikia sekimo numerį, prašome nedvejodami kreipkitės į mus .

Mažai tikėtinu atveju, kad problema turėtų būti, prašome susisiekti su mumis pirmą, ir mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas.

Žemiau yra įvertinta laiką pasiekti dauguma šalių

Šalis

Laikas(Dienų) 8-12 12-20 20-30 30-40 40-50 >50

Jungtinės amerikos valstijos

Rodiklis 21.4% 50% 14.3% 7.2% 7.1 % Grąžinti Jungtinės Karalystės Norma 5.1% 50.1% 29.6 % 10.5% 4.7% Grąžinamosios Išmokos Norma Australija 9.9% 63.2% 19.1% 3.4% 4.4% Grąžinti

Kanada

Rodiklis 11.1% 22.2% 30.3 % 20.9% 15.5% Grąžinti

Vokietija

Tarifo 0 4.1% 31.4% 17.6% 3.9% Grąžinimo

Brazilija/Rusija/Ukraina

Tarifo 0 10.6% 28.1% 43.8% 15 % Pastaba: Brazilija/Rusija/Ukraina užtruks daug ilgiau, nei kitose šalyse, todėl grąžinimo terminas bus iki 70 dienų.

Jeigu tu negali gauti jūsų sklype per minėtą pristatyti laiku, nesijaudinkite.Prašome pranešti mums, netrukus, mes patikrinti jį iš karto.Jei jūsų sklypas būti patvirtinta, kad prarado kelionę(tikimybė mažesnė nei 0,3 proc., o apskritai), mes išsiųsti nedelsiant.

Mes negalime prisiimti jokios atsakomybės už bet kokį užsakymą ar atidėti mokesčių.Priežastis yra, nes tranzito laikas labai priklauso ir teikia Pašto Paslaugų (išskyrus savaitgalius ir švenčių dienas).Jei kiti nedelsiant(pavyzdžiui, blogo oro arba skelbti streiką), sukelia, prašome kantriai laukia.

Atsiliepimai, Nes jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi, mes nuoširdžiai tikimės, kad jums palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.Arba, jei yra kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis pataisyti, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.Labai ačiū.

  • Medžiaga: Metalo
  • Rašyti Taškas: 0,7 mm
  • Modelio Numeris: BAOER 508
  • Tipas: fontanas pen
  • Pakuotė: Laisvas
  • Plunksnų Medžiaga: Iraurita
  • Fontanas Pieštuko Patarimas Medžiaga: Kiti Metalai
  • Plunksnų Tipas: Standartinis Tipas
  • kilmės vieta: Shanghai, Kinija (Žemyninė)

Žymos: platus plunksnų pen, baoer fontanas pen, fontanas pen, fontanas rašalo rašiklis, antikvariniai kaligrafija, juoda mont pen, penio masažo voleliu, fontanas pen baoer mp, kumpio mėsa, jinhao 1000.

Parašyti atsiliepimą

2 VNT BAOER 508 JUODOS IR SIDABRO VIDUTINIO PLUNKSNŲ FONTANAS + ROLLER BALL PEN

2 VNT BAOER 508 JUODOS IR SIDABRO VIDUTINIO PLUNKSNŲ FONTANAS + ROLLER BALL PEN

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai