Nauja prekė

Rėmas Slankiklį Honda CBR600 F2/F3 1991-1998 Avarijos Gynėjas Motociklo Variklio Apsaugų Juoda Matinė Supjaustyti Nr.

999 Prekės

€13.67

-7%

€14.70

Pridėti prie pageidavimų

Aprašymas: - Tinka: Honda CBR600 F2 F3 1991-1998 Motociklai. - Turimos Spalvos: Matinė Juoda - Paketas Apima: 1 set Rėmo Slankmačiai - Įtaisyti: Tikslumas Įmontuoti! - Būklė: Brand New - Rengti Laikas: Visada yra sandėlyje - prekių Pristatymo Metu: Tai priklauso nuo jūsų buvimo vietą.Jis bus išsiųsti per China Post " Oro Paštas (15-30 darbo dienų), Didelio poveikio delrin su aliuminio įterpti ir juoda apdaila Lengvas montavimas; Nr. lauktuvės modificaton reikia pusėje Rėmo slankmačiai yra skirtos išsikiša šiek tiek toliau, nei savo lauktuvės iš abiejų pusių savo dviratį, siekiant gerokai sumažinti žalą jūsų plastikai, variklio korpusai & frame atveju, kad savo dviratį baigiasi jo pusėje.Pastabos:Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė Prašome patikrinti, su savo šalių muitinės, nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti Tikrasis Produktas Nuotraukos:

Grąžinimo Politika:

- Grįžti arba grąžinti neturės išteklių atkūrimui mokestis, laivybos ir perduoti mokesčiai neįtraukiami.

- Neteisingas ar nekokybiška prekė: Jokių papildomų mokesčių, mes pakeisti juos ir mokėti grįžti siuntimo išlaidas. - Mes kompensuoti standartinė žemės laivybos normos tik. - Prekė turi būti grąžinti į mėtų sąlyga, o jos originalioje pakuotėje ir priedai, niekada įdiegta arba sumontuoti.Mes negalime priimti grįžta po 10 dienų nuo pristatymo. - Jei turite bet kokių klausimų apie prekę prieš pateikdami užsakymą, arba gavę daiktų, prašome susisiekti su manimi bet kuriuo metu, aš atsakyti į jūsų pašto kuo greičiau!Atsiliepimų - 100% Teigiamų atsiliepimų s, savo truely atsiliepimai yra labai svarbus mums.Pirkėjas, prašome susisiekti su mumis prieš skelbdami neigiamą atsiliepimą.Ačiū.

Jums gali patikti šie elementai:

  • spalva: Matinė Juoda
  • Modelio Pavadinimas: CBR600 F2/F3
  • Prekės Svoris: 0.6kg
  • Prekės Pavadinimas: SportFairings
  • Elemento Ilgio: 10cm
  • Elemento Plotis: 10cm
  • Elemento Aukštis: 15cm
  • Motociklams Padaryti: "Honda"
  • Elemento Tipas: Viršeliais Ir Dekoratyviniai Lipdiniai

Žymos: cbr600 f2 raštas, cbr f3 lauktuvės, plastikiniai cbr600 f2, cbr, honda cbr 600 f3 dalys, cbr f3, ateityje veleno, f4i, karterio honda, ateityje pradėti veleno.

Parašyti atsiliepimą

Rėmas Slankiklį Honda CBR600 F2/F3 1991-1998 Avarijos Gynėjas Motociklo Variklio Apsaugų Juoda Matinė Supjaustyti Nr.

Rėmas Slankiklį Honda CBR600 F2/F3 1991-1998 Avarijos Gynėjas Motociklo Variklio Apsaugų Juoda Matinė Supjaustyti Nr.

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai