Nauja prekė

Kalėdų Elektros Geležinkelių Automobilių Mažas Traukinio Žaislų Vaikų Elektrinių Automobilių Berniukų Švietimo Automobilių Žaislas Kalėdų W6H6

999 Prekės

€4.62

-47%

€8.88

Pridėti prie pageidavimų

Produkto aprašymas

Nuostabus Kalėdų Žaislai

Realistinis garso ir apšvietimo, kad šis Kalėdų traukinys neeilinis visais laikais.

Smagiai Su Kalėdų Traukinys Žaislai

Įdiegti jo bėgiai-ant lygių grindų, arba lentelė gavę Kalėdų eglutė traukinio rinkinį.Įsitikinkite, kad veiksmai yra teisingi, nes mokymas.Tada apkrova 4 x AA baterijos(neįtraukta) krovinio automobilio.Jis gali vaikščioti labai sklandžiai kelyje.Jei turite kokių nors problemų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus dėl pagalbos bet kuriuo paros metu.

Saugių Ir Aukštos Kokybės

Mūsų Kalėdų eglutė traukinio rinkinį žaislai yra pagaminti iš tvirto ABS medžiaga, ji yra pagaminti su aukščiausios kokybės, netoksiški, medžiagų ir dalių, taikant griežtą kokybės kontrolę.Užtikrinti, įdomus ir saugus patirtį savo šeimos nusipelno.

Geriausios Dovanų Idėjos

Padaryti, kad gimtadienis ar šventė vieną prisiminti.Šis traukinys žaislai, kūdikiai ir vaikai yra garantuotas nukentėjo vaikams nuo 3 .Tai daro didelę Kalėdų dovanos ar gimtadienio dovana.

Klasikinis Traukinio Rinkinį, Šventės Vaikams, Elektros Geležinkelio Kalėdų Eglutė Traukinio Surinkimo Lokomotyvų Traukinio Rinkinį su Garso ir Šviesos

Su pavara, variklis, realus traukinio garso efektai, darbo žibintai, šis traukinio sąstatas yra puikus starteris modelio traukinių mėgėjai ar vaikai.

Naudoti visus įtraukti traukinio bėgiai, ar žaisti aplink su kelio formą, naudojant tik kelis.Asamblėja yra vieni juokai: takeliai yra suprojektuoti, kad lengvai sumontuokite taip, kad galite nustatyti ir imtis žemyn kraštutiniu atveju.

Specifikacija:

Baterijos: Reikalingi 2 AA Baterijos (neįtraukta)

Medžiaga: Eco-Friendly ABS

Kartų: Kalėdų Eglutė, Kalėdų Puošmena, Atostogų/ Gimtadienio Dovana, Mokymosi Žaislai

Rekomenduojamas vaikų amžius 3 ir daugiau.

Priekiniai galvos dydis: 17x6cm

Automobilio dydis: 11x5cm

Kelio išorinis plotis Dydis: 3,5 cm

Vidinis geležinkelių plotis: 2.3 cm

Paketas apima:

1 Nustatyti Traukinio Rinkinys

Gerbiami pirkėjas,Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.jei norite pirkti daugiau, nei mes, sąraše, prašome susisiekti su mumis.būsime pasiruošę atsakyti jums artimiausiu metu.

  • Tipas: Traukinys
  • Savybės: diecast
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Amžius: > 3 metų
  • Modelio Numeris: Kalėdų geležinkelių automobiliu
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Laivo/Karinio Jūrų Laivyno Laivas: Kita
  • Masto: 1
  • Tipas 1: Kalėdų geležinkelių automobiliu
  • Brūkšninis kodas: No
  • Įspėjimas: NĖRA

Žymos: rc, baterija pikselių xl, rc žaislas, pikselių xl 128 gb, rc vandeniui, 116 žalia traktoriaus, baterija "google" pixel 1, mini rc, pikselių xl 128, 116 rc traktoriaus.

Parašyti atsiliepimą

Kalėdų Elektros Geležinkelių Automobilių Mažas Traukinio Žaislų Vaikų Elektrinių Automobilių Berniukų Švietimo Automobilių Žaislas Kalėdų W6H6

Kalėdų Elektros Geležinkelių Automobilių Mažas Traukinio Žaislų Vaikų Elektrinių Automobilių Berniukų Švietimo Automobilių Žaislas Kalėdų W6H6

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai