Nauja prekė

Karšto Pants Ašigalio Šokių Šortai, Šviesos Upės Mėlyna Muzikos Kojos Blizga V Juosmens Apatiniai, Moteriški Vyriški Dancewear

999 Prekės

€6.37

-4%

€6.70

Pridėti prie pageidavimų

Dear Klientas

Jei norite mėgautis gera kaina elementą, prašome jį užsisakyti tokiu būdu: 30 Vienetų Vieną Spalvą, Vieną Dizainas .Jei jūs galite tai padaryti, prašome el. laišką ar pranešimą mumis ir gauti gerą kainą.

PASTABA: Jei jūs įdėti multi daiktus į pirkinių krepšelį, laivybos kaina gali būti dvigubai.Tačiau, kai jūs pateikiate užsakymą, pristatymo kaina bus automatiškai sumažinamas/diskontuojami.Jei esate ne laimingas su pristatymo kainą, prašome susisiekite su mumis, norėdami pamatyti, jei mes galime pasiūlyti geresnį variantą!

Nailonas/Lycra Polių Šokiai, Apatiniai, Karšta Šortai

Aprašymas:

1, Dydžių Diagramoje: (Dėmesio)

Matavimai, yra žmonių, NE drabužių:

2, Spalvų paletę (Spalva skirtumas egzistuoja tarp skirtingų kompiuterių ekranų)

3, Nylon/Lycra Polių Šokiai, Apatiniai, Karšta Šortai ;

4, Spalvų Ekranas:

5, Kokybės Įžanga:

Kas yra audinio svoris?

Audinio svoris g/kvadratinį metrą (g/ m2 ), kuris yra labai svarbūs techniniai indeksas megztas audinys.

Taip, patvirtinu, mes norėtume paaiškinti, kodėl mūsų kokybė yra geresnė sąvoka G/ M2 .

Akcijų Ir Pristatymas:

6, Jei prekės yra įžuvinti, jie gali būti išsiunčiami iš karto.Jei ne, tai trunka TIK keletą dienų, kad baigti juos, kaip mes juos mūsų pačių gamykloje.

7,Pristatymo Laikas = Apdorojimo Laikas + Siuntimo Laiką.Laivybos laikas priklauso nuo to, kuris metodas jums pasirinkti ir kurioje šalyje tvarka bus pasiekti.Jei esate iš U. S, U. K, Australija ir Kanada, ePacket gali būti naudojamas (nors jums gali būti suteikta galimybė pasirinkti iš šios svetainės.Mes galime pasirūpinti už jus pagrįstas užsakymo dydis).Ji trunka 8-10 dienų, kad atvykti ePacket.Pigiausias pristatymas metodas yra Kinija Paštu Oro, kuris gali trukti nuo 10 dienų iki daugiau nei 1 mėnesį pagal skirtingas paskirties vietas.Taigi, jei jums reikia elementus, skubiai, prašome pasirinkti, DHL, ar AVS.Priešingu atveju, mes negalime prisiimti atsakomybės dėl vėlavimo ordino jei pasirinksite KINIJA PAŠTU ORO.Ačiū už jūsų supratimą šiuo klausimu!

Grįžti & Keistis:

8, Kokybė yra užtikrinta.Jei norite grąžinti ar keitimo, prašome įtraukti pašto, kad jis būtų išsiųstas atgal arba pirmyn.Ačiū.

  • Stilius: Rankovės,bodysuit
  • Funkcija: Ruožas
  • Modelio Numeris: Mergaičių baleto dancewear
  • Lytis: MOTERIS
  • spalva: juoda,blanco,purpurinė,rožė
  • Prekės Pavadinimas: HDW Šokių
  • Šokių Tipas: Baletas, Džiazas
  • Medžiaga: Lycra
  • Vieta: treniruoklių salė

Žymos: lauke muzikos mediniai, blizgantys apatiniai moterims, baleto leotard moteris, pole dance snapelis, violetinė v kaklo, roko apatiniai, karšto zentai, vaikų baleto šokių kelnės, juoda mygtuką priekyje suknelė, baletas.

Parašyti atsiliepimą

Karšto Pants Ašigalio Šokių Šortai, Šviesos Upės Mėlyna Muzikos Kojos Blizga V Juosmens Apatiniai, Moteriški Vyriški Dancewear

Karšto Pants Ašigalio Šokių Šortai, Šviesos Upės Mėlyna Muzikos Kojos Blizga V Juosmens Apatiniai, Moteriški Vyriški Dancewear

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai