Nauja prekė

EMS Microcurrent Massager Veido Kėlimo Lieknėjimo Prietaiso Dvigubo Smakro Valiklis Plonesni Skruosto, Veido V Formos Aparatas

999 Prekės

€14.87

-50%

€29.74

Pridėti prie pageidavimų

Ypatybė:

1. Apsiaustas aplink smakrą ir padeda veido raumenys susitraukia sklandžiau išvaizdą

2. Skatina padidino apyvartą padės pakelti toną ir gydymo srityje

Gali pašalinti išvaizdą saggy arba ištinęs smakro ir kaklo

3. Kasdienis vartojimas gali padėti sumažinti raukšles ar krepas odos

4. Taisome Sporto atsparumas tonavimo sistemą, kinija, kaklo ir veido raumenis-Tai leis jums atrodyti jauniau, jis atjaunina odą, padeda išvengti raukšlių ir padeda turite slim kaklo ir veido, be skausmo ir operacijos.

Pakuotė :

1*Face Lift Prietaisas

4*gelio lapas

1*instrukcija

1*dėžutė Pastaba:

Po pardavimo paslaugos:

Jei jis neveikia /negaunate/ji yra pažeistas transportavimo metu/ ar kitos ar kitų klausimų, susisiekite su mumis nemokamai.Po patvirtiname, mes galime išsiųsti ar grąžinti pinigus.

DUK:

1.Ar yra koks nors sekimo Numerį mano prekę?

Prašome sekti savo sklypo apie : www.17track.net/en

Atminkite: (pvz.: Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius ) stebėjimo informacija yra prieinama tik Kinijos.Daugeliu atvejų, tarptautinės laivybos trunka apie 35 iki 60 darbo dienų

2. Didmeninė ir Lašas Laivybos

Didmeninė, mes siūlome nuolaida ir shipping", kuri tik trunka 3-7 dienų atvykti.Jei esate ieško bet kokio kito produkto, prašome susisiekti su mumis, mes norėtume padėti jums ją surasti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai, be sąskaitos faktūros arba bet kokią informaciją apie mūsų įmonę.

3.Spalvos ir dydžio skirtumas

dėl ekrano raiškos, apšvietimo efektas ir matavimo paklaida, prekės gali būti šiek tiek kitoks, nuotraukos, tikimės jūsų supratimo.Ačiū!

4.Grąžinimas:

Pirkėjas turi įsitikinti, kad prekės, grąžinami jų originalus sąlygas.Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami.pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

5.Apie Atsiliepimą:

Jei yra tam tikra problema, su prekėmis .Prašome suteikti mums galimybę išspręsti jūsų problemą .Pažadu suteikti jums geriausią sprendimą.

  • Dropshipping/didmeninės: Parama
  • Maitinimo Šaltinis: elektrinis
  • Prekės Pavadinimas: MOFAJIANG
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Gamybos procesas: Mašina Padarė
  • Sertifikavimo: NĖRA
  • Dydis: 235*65*15mm
  • Tipas: face lift massager
  • Modelio Numeris: Massager veido liftas

Žymos: face lift, vyrai microcurrent, veido roller akmens, smakro, bžūp dvigubo smakro, kėlimo colombien mašinos elektros, veido plonesni, veido massag, dhl, rf veido kėlimo namuose.

Parašyti atsiliepimą

EMS Microcurrent Massager Veido Kėlimo Lieknėjimo Prietaiso Dvigubo Smakro Valiklis Plonesni Skruosto, Veido V Formos Aparatas

EMS Microcurrent Massager Veido Kėlimo Lieknėjimo Prietaiso Dvigubo Smakro Valiklis Plonesni Skruosto, Veido V Formos Aparatas

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai