Nauja prekė

Retro PC Silikono 2in1 Krovimo Doko Stotis Stovas Laikiklis, Įkroviklis, Laikiklis "apple" -Žiūrėti AirPods 1/2

999 Prekės

€4.73

-17%

€5.70

Pridėti prie pageidavimų

2in1 Krovimo Doko Stotis Stovas Laikiklis, Įkroviklis, Laikiklis "apple" -Žiūrėti AirPods

Aprašymas: 100% visiškai naujas ir aukštos kokybės.Funkcija: Pagamintas iš tvirtos ir neslidžios silikono medžiagos, kurios gali užkirsti kelią jis juda aplink, kai guli ant paviršiaus, didina stabilumą vienetas.Anti-scratch silikono, taip pat galite apsaugoti savo, Žiūrėti ir Airpods nuo braižymo.Už savo "Apple" -žiūrėti ir Airpods tuo pačiu metu.Geras organizatorius, kad išvengti jūsų Airpods 1/2 iš dingusių.Stabilios konstrukcijos ir paslėpti kabelinės suteikti švarią išvaizdą jūsų countertop.Sukurta tam, kad įkrovimo ir rodyti savo Žiūrėti, kaip patogiai, kaip įmanoma, veikdami kaip spintelė ar stalas doko stovą, išlaikyti tai, stovėti šalia savo lovos, kad leidžia naudoti pagrindines funkcijas, tokias kaip žadintuvai ir pranešimus.2 in 1 charing dokas yra tvirtas, bet lengvas ir kompaktiškas, todėl puikiai tinka vežtis į keliones ar naudoti namuose ar biure, kad jūsų žiūrėti ekrane, o įkrauti.Specialiai skirtas Žiūrėti ir Airpods.Puikiai tinka visų dydžių ir modelių Žiūrėti, įskaitant Serija 4 Serija 3 Serija 2 ir 1 Serijos Versija.Įkrovimo Dokas tik, kiti priedai demo nuotraukoje nėra įtrauktas!Specifikacijos: Elemento Tipas: Įkrovimo Dokas Medžiaga: Silikonas Dydis: 60x50x60mm Spalva: Žalia,Balta, Juoda Kiekis: 1 Vnt Pastaba: Ne mažmeninės pakuotės.Perėjimas: 1cm=10mm=0.39 colių Prašome leisti 0-1cm paklaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!Komplektą Sudaro: 1 x Įkrovimo Dokas

DUK:

1.Ar yra koks nors sekimo Numerį mano prekę?Taip, mes laivas kas, kad su savo Sekimo Numerį, ir jūs galite peržiūrėti siunta staus atitinkamoje interneto svetainėje. 2. Produkto pat kaip nuotraukos?Taip, visos nuotraukos yra realios.Mes paėmė šias nuotraukas pagal save. 3. Kuris dydis tinka man?Mes siūlome jums pažvelgti į mūsų dydžio pasiūlymas emiau ir mūsų produkto dydžio diagramos, jei esate normalus skaičius.jei turite specialią paveikslas, prašome susisiekti su mumis ( pasakykite mums savo ūgį ir svorį, krūtinės, juosmens, klubo dydžio ). 4. Aš esu perpardavinėtojas,norėčiau pirkti daug vienetų, savo daiktą, kokia didmeninė kaina?Labas,ačiū už jūsų užklausą, jei norite pirkti didelio kiekio, prašome siųsti laišką į mus, mes suteikiame jums geriausią kainos, ačiū!

  • Savybės: Jokios Funkcijos
  • Prekės Pavadinimas: NoEnName_Null
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Įkroviklis: belaidžio kroviklio
  • Suderinamos Prekės: "Apple ""iPhone"
  • Modelio Numeris: H4GA4NB102213-W
  • Yra Garsiakalbis: No

Žymos: husa oro ankštys, doko stotis nešiojamas kompiuteris, replika "apple" žiūrėti " serie 6, belaidžio įkrovimo stovas, oro pod appl, vyrai žiūrėti, kuprinė šveicarijos, orico pc turėtojas, žaidimas nešiojamą grotuvą, dėl stovo.

Parašyti atsiliepimą

Retro PC Silikono 2in1 Krovimo Doko Stotis Stovas Laikiklis, Įkroviklis, Laikiklis

Retro PC Silikono 2in1 Krovimo Doko Stotis Stovas Laikiklis, Įkroviklis, Laikiklis "apple" -Žiūrėti AirPods 1/2

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai