Nauja prekė

3-Lygio Geležies Tualetas, Rankšluosčių Stalčiuko Laikiklį Vonios Rankšluosčių Lentynos Virtuvės Stalčiuko Aksesuaras Dušo Lentynos Stalčiuko

999 Prekės

€46.06

-37%

€74.29

Pridėti prie pageidavimų

Aprašymas:

3Tier Per Wc Sandėliavimo Lentynos Vienetas Virš Lentynų Stelažo, Vonios Erdvė Užsklandos

Prekės Specifiką:

Tipas: Sandėliavimo Kabinetas

Spalva: Balta

Medžiaga: Geležis

Keliamoji: 25kg

Įrengimas: Nėra Gręžimo

Montavimas: Stovinčioje

Pakuotės Svoris: Apytiksl. 2.98 kg

Vamzdelio Skersmuo: Apytiksl. 16mm / 0.63

Bendri Matmenys: Apytiksl. 176.5 x 62 x 33.5 cm / 64.49 x 24.41 x 13.19 į

Savybės:

-Ketaus vamzdžių rėmo, su dekoratyviniais balti milteliai, padengtas rūdžių atsparia apdaila, stiprus guolių pajėgumą.

Sukomplektuoti su tvirtu, metalo rėmu, su keletą priedų, kad ji idealiai tinka jūsų vonios kambariui ir skalbyklos patalpa.

-Naudoti nepanaudotos erdvės virš tualeto, sukurti keletą papildomų saugojimo skyriai perpildyti, vonios ir skalbyklos patalpa.

-Jame yra 3 lentynos, didelės talpos gali laikyti praustuvės, vonios produktai, ir gali rankšluosčiai, kojinės ir kitų smulkių daiktų.

-Siūlo dekoratyvinis stalčiuko sprendimas padėti declutter vonios kambarys, skyrių ir sutvarkyti vonios ir grožio pagrindai.

-Tai vonios kambarys stalčiuko, kuris yra labai tvirtas ir patvarus, turi ilgą tarnavimo laiką.Ji gali veiksmingai panaudoti neišnaudotą erdvę virš closestool, sukurti keletą papildomų saugojimo skyriai perpildyti, vonios kambarys.Idealiai tinka jūsų vonios ir skalbyklos patalpa.

Pakuotė:

1 x Tualeto Lentynos

1 x Montavimo Paketas

Pastaba:

1.Prašome leisti 1-3cm paklaida dėl rankinis matavimas.Prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums pasiūlymą.

2.Spalvos gali būti skirtingos, kaip ir skirtumas ekranas, prašome suprasti.

/ Apie paslaugos / Apie - Laiku Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laikas Ilgesnis Apsauga 15 dieną daugiau apsaugos nuo užsakymo užbaigimas Grįžta Papildomos Grąžos bet kokį produktą,tik tuos, puikios būklės Garantuoja Kokybę Garantuoja Kokybę ar Visa grąžinamoji išmoka

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

  • Klasifikacija: Sulankstomas Stovas
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Nėra. Pakopų: Trijų Sluoksnių
  • Taikomas Vietos: vonios kambarys
  • Modelio Numeris: SKUE28561
  • Metalo Tipas: Geležies
  • Medžiaga: Metalo
  • Funkcija: Eco-Friendly
  • Diegimo Tipas: Nuolatinis Tipas
  • Naudoti: Kita
  • Dydis: M

Žymos: šelfo sienos, balta, savininkas klavišą sienos, juostelės stendas, ilgai mentele, mop saugojimas, mašina, lentynos, lentyna dušo, per wc, virtuvės įrankis, didelis vonios rankšluosčių džiovykla.

Parašyti atsiliepimą

3-Lygio Geležies Tualetas, Rankšluosčių Stalčiuko Laikiklį Vonios Rankšluosčių Lentynos Virtuvės Stalčiuko Aksesuaras Dušo Lentynos Stalčiuko

3-Lygio Geležies Tualetas, Rankšluosčių Stalčiuko Laikiklį Vonios Rankšluosčių Lentynos Virtuvės Stalčiuko Aksesuaras Dušo Lentynos Stalčiuko

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai