Nauja prekė

DUOMENŲ VARLĖ Lenktynių Vairas PS3 Žaidimų Vairas PC Vibracijos Požiūris, Nuotolinio valdymo pultelis Ratų Vairuoti PC

999 Prekės

€30.23

-37%

€48.75

Pridėti prie pageidavimų

NAUJAS PRODUKTAS-DUOMENŲ VARLĖ Vaizdo Žaidimų Konsolės Parama GBA/MAME

Skirtingai nuo kitų žaidimų konsolės valdikliais, šį kartą mūsų reguliatorius palaiko šešių mygtuką belaidžio kreiptuką, kuris leidžia mums pateikti kitokia patirtis žaidimų.Penkių emuliatorius paramos, custom parsisiųsti žaidimus.Jei jums nepatinka mūsų built-in žaidimai, prašome nesijaudinkite, galite atsisiųsti savo mėgstamus žaidimus į SD kortelę.

4k HDMI Vaizdo Žaidimų Konsolės Atramos, PS1

Built-in 3000 +100 3D žaidimų, ir palaiko tinklo parsisiųsti žaidimus , Parama PS1/PSP ir t.t.Galite išsaugoti žaidimo progresą bet kuriuo metu.Iki keturių žmonių galės žaisti kartu tuo pačiu metu.

☘️DUOMENŲ VARLĖ Mažas Patarimai

Jei produktas jums gavo neveikia, prašome nesuteikia mums blogai peržiūrėti iš karto, prašome susisiekti su mumis laiką, mes galime suteikti jums pinigų grąžinimo ir išsiimti paslaugos.Labai ačiū už jūsų bendradarbiavimą!

☘️Apie Pristatymo

*Mielas drauge, mes siūlome jums pasirinkti Birutesnamai.lt standartinio laivybos, paprastai 7-20 dienų atvykti.Jei pasirinksite numatytąjį nemokamą kanalą, ji gali atvykti per 35-70 dienų.

90 laipsnių Žaidimas Lenktynių Vairas Vibracijos Valdikliu PS3/PC

PS3: Prieš prijungdami vairą į savo žaidimų konsolę, jums reikia įjungti išjungti konsolę, Visada prisijungti prie Portl vieno žaidėjo režimu.PRIE PC-USB: Įdiegti tvarkyklę prieš prijungdami vairas prie KOMPIUTERIO, jei jums patinka vibracija D-ĮVESTIES režimas įjungtas(CD vairuotojas tik vibracijos funkcija D-ĮĖJIMO).D-NAŠUMAS (numatytasis režimas): Režimo Led -off.jūs galite žaisti su D-ĮĖJIMO PC žaidimai tiesiai Pastaba: jei ratas pakeistas į X-ĮVESTIES režimas, tiesiog paspauskite Meniu Mygtuką ir palaikykite 5 sek.vairo grįš atgal į D-INPUTX-ĮVESTIES režimas.X-ĮVESTIES režimas: Paspauskite Meniu Mygtuką ir palaikykite 7 Antrą patekti į X-ĮVESTIES režimas, Režimas, LED =On.jūs galite žaisti X-ĮĖJIMO žaidimai dabar.

Produkto savybės

1.Suderinama su PlayStation3. 2. D-ĮVESTIES Režimas ir X-ĮVESTIES Režimas PC. 3.compatiBlewithWinMe/2000/xpVista32/vista6-4/win7/win8/wini0. 4. Suderinama su X-ĮĖJIMO, galite žaisti PC versija "xbox 360" žaidimų KOMPIUTERYJE.

90 laipsnių Vairo Kampas

Ratas turi analoginis išėjimas, kad iš tikrųjų galia yra proporcinga judėjimo rato.Prašome išbandyti ir tum rato praeityje jos apribojimai(90 laipsnių tum limiter)。 Antraip gali būti sugadinta ar veiksmingai sugadinti vairo.Pernelyg didelė jėga NĖRA būtina gauti labiausiai iš jūsų rato.

Įrengimas

Lenktynių ratų apima vairas vieneto ir pedalu bloko.ji yra gana lengva sujungti juos kartu.Tačiau, pirma, jūs turite pereiti savo žaidimų konsolės "IŠJUNGTI prieš prijungdami Lenktynių Rato.A.Prijungus pedalą vienetas vairo nit.Imituoti realų vairavimo patirtį, galite naudoti foof pedalo vieneto kontrolės pagreičio ir stabdžių veiksmų.Prisijungti thistwo vienetas, tiesiog prijunkite vyriško tipo kištukas rasti pedalu bloko į bazę vairas vienetas.B.Prijungimas Lenktynių rato su Žaidimų konsolės.Prijunkite kabelį nuo vairo mazgo konsolės Pastaba: Prašome įsitikinti, kad vairas vienetas yra į pradinę padėtį, kai įjungimas jūsų žaidimo sistemos.Jei vairas vienetas neutralioje padėtyje,kad padėtis bus laikoma neutralioje padėtyje, kai perjungiate savo žaidimo sistemą.

Auto centravimo funkcija

Rato centras pozicija yra nustatoma automatiškai, įjungus savo žaidimą syster.Realus vibracija poveikis-jausmas, apie kiekvieną įvykį, guzas ir pasukite.

Auto detect žaidimų konsolės neperjungdamas

PS mygtuką tiesioginės prieigos prie PS3 meniu PS3.Visus mygtukus, esančius ant ratų yra labai greitą atsakymą.

Veiksmo mygtukų

Šie mygtukai yra atitikti specifines žaidimo funkcijas, išsami, savo programinę įrangą, dokumentus ir funkcijos meniu.

Meniu Mygtuką

Tiesioginės prieigos prie Playstaion3 meniu Žaisti.Tris siurbimo taures laikykite varantys įsišaknijusi prie stalo, net šilumos lenktynes.

D-pad"

Tai naudojama naršyti po meniu ir priėmimo meniu pokyčiai.

Pakavimo Sąrašas

1 x Žaidimų Vairas 1 x Pedalas 1 x Vartotojo Vadovas

Gera Kokybė ir Geras Aptarnavimas

Mieli draugai!Labai ačiū, kad lankotės mūsų parduotuvėje.Dėl dabartinės vėluojama global express pristatymas, jie negali būti pateikti per nustatytą laiką.Dabartinė pristatymo laikas yra apie 35-90 dienų.Kad nebūtų vėlavimo pristatyti į jūsų sklypą ilgą laiką, mes primygtinai rekomenduojame rinktis Birutesnamai.lt Standartinis Pristatymas.Dauguma šalių gali suteikti 7-25 dienomis!Pasirinkti Birutesnamai.lt Standartinis Pristatymas, jūs galite mėgautis naudą: Tik mūsų produktų atlikti Nemokamai Grąžinti logotipas, ir šių aštuonių šalių gali mėgautis nemokamai grąžinamosios išmokos jokios priežasties.

Belaidžio Žaidimų Valdiklis Skirtas PS4/PC/ "Android" Telefonas

Belaidžio ryšio valdiklis PS4 yra tikrai ergonomiškas ir priima už PS5 dizainas!Belaidžio žaidimų valdiklis yra plačiai suderinama su PS4/PC(Win7/8/10)/ "Android" telefono.Jūs galite mėgautis labiausiai žaidimų platformose su gamepad.

Belaidžio "Bluetooth" Gamepad Paramos Oficialus App Žaidimas

DUOMENŲ VARLĖ gamepad yra "Bluetooth", prijungtą prie darbo režimo.Ji gali palaikyti PS3/IOS/TV Box/Andriod Smart Phone/VNT!Jis turi pranašumą, nes gali parsisiųsti paramos rankena žaidimas tiesiogiai, ir jis gali būti prijungtas tiesiogiai prie telefono ir be ŠAKNŲ.Pakopos yra paprasta, nereikia įdiegti tvarkyklių ir nustatyti pagrindiniai mapping".

  • Suderinamas Įrenginys: PS3 PC
  • Funkcija: Žaidimo vairas
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Tipas 1: Vairas
  • Tipas 2: Ratai
  • Modelio Numeris: 2K9TEHT4Z2-ceshi
  • Suderinamos Prekės/Modelis: Sony
  • Prekės Pavadinimas: DUOMENŲ VARLĖ

Žymos: "apple" kirminas, kabelio gameboy spalva, nr lenktynių rato, žaidimas ps3, vibrat, kreiptuką pc, data varlė, lenktynių vairai, keramika keramikos ratas, pro ps3 valdiklio.

Parašyti atsiliepimą

DUOMENŲ VARLĖ Lenktynių Vairas PS3 Žaidimų Vairas PC Vibracijos Požiūris, Nuotolinio valdymo pultelis Ratų Vairuoti PC

DUOMENŲ VARLĖ Lenktynių Vairas PS3 Žaidimų Vairas PC Vibracijos Požiūris, Nuotolinio valdymo pultelis Ratų Vairuoti PC

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai