Nauja prekė

Punk Kaukolės skeletas Medžiaga Pleistras Išsiuvinėtu Kuprinė Apdailos Emblemos Audinio Lopai Drabužių Vest Liemenė Parches Bordados

999 Prekės

€4.08

Pridėti prie pageidavimų

Naudoti siuvinėjimo patch:

1) Jums gali siūti ji ant drabužių, kurios jums patinka, arba galite siūti ji krepšiai, kepurės, jūs manote, kad yra šliundra, ar kitos vietos, jūs norėtumėte;

2) drabužiai ir kelnes, jei pažeistas, gali būti naudojama siekiant padengti pažeistas plotas.

3) Jei jūsų drabužiai yra purvinas naftos ar kitų dalykų, kuriuos sunku išvalyti, galite siūti subtilus siuvinėjimas pleistras ant jo viršelio.

4)Jeigu jūs esate dviratininkas ar motociklo meilužis, tuomet jūs norite rasti tam tikrą biker /motociklo pleistrai geležies jūsų dviratininkas drabužius, mes stengiamės suteikti profesionalus dviratininkas lopai jus!

5)Jei jums yra drabužių kūrėjas, jums reikės pirkti pleistrai papuošti drabužius, kviečiame pasirinkti tinkamus lopai mano parduotuvė, individualizuotos dizainas yra accetable, tiesiog nedvejodami susisiekite su manimi! : )

Apie Laivybos:

1.Mes pasirinkti tinkamiausias būdas skirtingose šalyse ramdonly.Jei jūs turite kitų Reikalavimų pls prašome leiskite man žinoti.

2.Prekės bus išsiųstos per 1-15 darbo dienas po apmokėjimo.

3.Mes išsiūsime jūsų prekės remiantis jūsų sąlyginio Deponavimo adresą, pls, įsitikinkite, kad jis yra teisingas.

4..Paprastai tai trunka 10-50 darbo dienų atvykimo Oro Paštu, ir trunka 5-10 darbo dienų iki Express".

Grąžinimo Politika:

1.Tik brokuotas produktas bus siūlomi keitimo ar grąžinimo.

2.Netinkamos kokybės produktų turi būti grąžinta per 30 dienų nuo tos dienos galite pateikti užsakymą.

3.Tai gali užtrukti iki 7 darbo dienų procesą grįžę po to, kai gausime jūsų produktą.Pirkėjas yra 4.atsakingas už visus kitus laivybos mokesčius.

Kitos Politika:

1. Mes galime parodyti mažesnę sumą sąskaitoje faktūroje, bet mes nesame atsakingi dėl bet kokių vartotojo muito ar importo mokesčių.

2. Būti sąžiningas sklypo nebus valdomas jav po to, kai ji buvo išsiųstos, ir visada exsit logistikos problemos, labai mažas palūkanų norma.Jei taip atsitinka, prašome susisiekti su mumis, mes pasistengsime geriausia rasti būdą, kaip ją išspręsti pat.

Atsiliepimai:

1. Prašome patvirtinti, kad gavo iš produktų, po to, kai jūs turite juos.

2. Mes neprisiimame neutralus ar blogų atsiliepimų, jei turite kokių nors quesiton,pls susisiekti su manimi, pirma, mes pasistengsime, kad geriausiai išspręsti problemą gerai.

3. Jei turite bet kokių klausimų produktų gavote, prašome susisiekti su mumis laiku ir mes stengiamės, išspręsti problemas ir, kad esate patenkintas.

4. Prašome pateikti mums teigiamus atsiliepimus.

Ačiū už jūsų laiką, mes stengiamės teikti gražią pirkinių patirties už jus!

Kviečiame apsilankyti ir vėl!

  • Dizainas:
  • Dydis: exact size is in each production picture
  • Geležies:
  • Produkto Tipas: Lopai
  • Naudojimas:
  • Spalva:
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Technics: Išsiuvinėti
  • Siūti:
  • Prekės Pavadinimas: Grakštus Gyvenimo
  • Stilius: Geležies-Dėl
  • Funkcija: Eco-Friendly

Žymos: kūdikio gyvenimo striukė, vaikiškos gelbėjimosi liemenė, vaikas, gelbėjimosi liemenė, baidarių liemenė, striukė gyvenimo, plaukti liemenė, plaukti liemenė, liemenė, gelbėjimosi liemenė suaugusiems, vaikas, gelbėjimosi liemenė.

Parašyti atsiliepimą

Punk Kaukolės skeletas Medžiaga Pleistras Išsiuvinėtu Kuprinė Apdailos Emblemos Audinio Lopai Drabužių Vest Liemenė Parches Bordados

Punk Kaukolės skeletas Medžiaga Pleistras Išsiuvinėtu Kuprinė Apdailos Emblemos Audinio Lopai Drabužių Vest Liemenė Parches Bordados

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai