Nauja prekė

KKTNSG 2VNT Sandarinimo Putų Pistoletas, Putų Purkštuvas PU Klasės Plečia Purškimo Taikymas Aplikatorių

999 Prekės

€16.69

-24%

€22.25

Pridėti prie pageidavimų

2VNT Sandarinimo Putų Pistoletas, Putų Purkštuvas PU Klasės Plečia Purškimo Taikymas Aplikatorių

Produkto aprašymas, Ergonomiškas dizainas, patogūs, ilgai naudoti.Šis Sunkiųjų Aliuminio kėbulą PU putų pistoletas yra ideali pripildymo, uždarymo.Featuring Nerūdijančio Plieno Antgalis šį Ginklą, leidžia plėsti putų būti taikomi greitai ir tiksliai.Pavasario sukelti leidžia jums tiksliai valdyti srautą.Idealiai tinka pildymo, sandarinimo ir izoliacinės mažų spragas.spalva: juoda dydis: 32 X 17CM paketą įeina: 1 X PU Putų Pistoletas

Mokėjimas: -Kredito Kortelės, VIZOS, Banko pavedimu, Western Union ir pan. -Visus mokėjimus, dėl Birutesnamai.lt yra tvarkomi Alipay.Pristatymas: -Prašau skirti daugiau dėmesio savo užsakymą adresą, kurį TURI SUDERINTI savo pristatymo adresą. Prekės bus išsiųstos per 3 darbo dienas po apmokėjimo. -Pristatymas bus visame pasaulyje per Epacket/Kinija paštu, oro paštu/DHL. -Nuotolinio srityje gali sukelti papildomą pristatymo mokestį. -Patikrinkite elementus, kai pristatomas, jei pažeistas, prašome jį priimti ir nedelsdami susisiekite su mumis.Mes atliksime patvirtinti ir išsiųsti jums naują.Garantija : -3 mėnesius gamyba garantijos ; -Su trūkumais problema turi būti pateiktas per 7 darbo dienas nuo prekės pristatomos; -Krovinio sugadinimą turi būti pateiktas per 5 darbo dienas, kai produktas yra pristatytas. -Prašome parodyti mums savo nuotrauką arba vaizdo įrašą, jei būna problemų dėl produktų.Susisiekite su mumis: -Jeigu norite patalpinti didelį užsakymą didmeninė, prašome nedvejodami kreipkitės į mus. -Jeigu jums reikia užsakyti kelis elementus, patinka leiskite mums žinoti pirmą kartą.Mes galime pasiūlyti jums tam tikrą nuolaidą.Atsiliepimai: -Bet iš atsiliepimų, jums bus dėkingi.Jeigu esate patenkinti mūsų paslaugų arba produktų, prašome pateikti mums 5 žvaigždučių. -Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis ir mes susisieksime su jumis greičiau.Prašome Atkreipti Dėmesį: -Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų yra ne, įtrauktų į laivybos kaina.

  • Tipas: Kasetės Ginklą
  • Modelio Numeris: Sandarinimo Putų Pistoletas
  • Maitinimo Šaltinis: vadovas
  • "PASIDARYK pats" ir Reikmenys: Plytelių klijavimas

Žymos: kasetė ginklą, pistoletas aplikatorius, dažų stotis, išorės išplečiant putų, putų pistoletas, pu putų pistoletas, skiedinio pistoletas, acoust putų, hd ssd, purpistool.

Parašyti atsiliepimą

KKTNSG 2VNT Sandarinimo Putų Pistoletas, Putų Purkštuvas PU Klasės Plečia Purškimo Taikymas Aplikatorių

KKTNSG 2VNT Sandarinimo Putų Pistoletas, Putų Purkštuvas PU Klasės Plečia Purškimo Taikymas Aplikatorių

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai