Nauja prekė

Hirigin Naujausias Karšto Moterų Plius Dydis Ruožas Kankina Prislėgta Liesas Aukšto Juosmens Džinsinio Audinio Kelnės Suplėšyti Džinsai Kelnės

999 Prekės

€5.63

-42%

€9.71

Pridėti prie pageidavimų

Naujausias Mados Moterų Liesas Kankina Džinsinio Audinio Kelnės Jeggings Džinsai !!

Aukštos kokybės ir visiškai naujos, 100%

Pagrindinė Spalva: KAIP Paveikslėlyje

Naujas Mados Medžiaga: Poliesteris+Spandex Prašome kreiptis į savo aukščiu ir dydžio diagramos, prieš perkant/siūlymą.Ačiū.

Pakuotė: 1x Kankina Džinsai

Dydžių Lentelė:

Yra 2-3% skirtumas pagal rankinis matavimas.prašome patikrinti, matavimo diagramos atidžiai prieš jums pirkti prekę. 1 colis = 2,54 cm Atkreipkite dėmesį, kad šiek tiek spalvų skirtumas turėtų būti priimtina dėl šviesos ir ekrane.

Šiltas patarimų iš parduotuvių:

prašome imtis dviejų minučių perskaityti prieš perkant) Mėgautis papildomas nuolaidas 1.Pristatymas:

Rekomenduojama pasirinkti E-paketinių siunta (dažniausiai 10-20 dienų pristatyti),Pardavėjai Laivybos Būdas yra Neprisijungę Logistika(paprastai 30-60 dienų pristatyti),sistema negali rodyti logistikos informacija,bet savo paketą vis dar kelyje,todėl nereikia ne nerimauti,jums bus gauti savo paketą.Tai pasaulis, logistikos užklausą svetainė:https://www.17track.net/zh-cn galite įvesti transporto užsakymo numerį, sekti savo užsakymą.

Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga,prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

2.Didmeninė ir lašas laivybos

Didmeninė,mes siūlome didelį nuolaida ir nemokamas express shipping", kuri užtrunka tik 5-10 dienų atvykti.

Drop laivyba,mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir įpratęs palikti informaciją apie mus.

3 .Grąžinimo Politika

Produktus gavo, yra neišsami.

Produktas, gautas ar blogos kokybės neatitinka.

Produkto sklype yra nesuderinama su produktu.

4 .Mes tikimės gauti jūsų atsiliepimus, geriausi linkėjimai

Mes tikimės, kad jūs galite į kairę teigiamų atsiliepimų gavus prekes.Jūsų atsiliepimai mums labai svarbi, teigiamų atsiliepimų bei 5 žvaigždžių atsiliepimų su nuotraukomis yra labai dėkingi už mus.Prašome leiskite mums žinoti, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą arba 1 punkte, 2 punkte mažai DSR arba atidaryti visus ginčus dėl Birutesnamai.lt , prašome suteikti mums galimybę išspręsti visas problemas, ir mes stengiamės patenkinti savo poreikius.

Galiausiai, jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su savininku.WhatsApp:+8615056553706. Wechat: 15056553706.

  • Džinsų Stilius: Pieštuku Kelnės
  • Tinka Tipas: Liesas
  • Juosmens Tipas: VIDURIO
  • Stilius: Atsitiktinis
  • Prekės Pavadinimas: hirigin
  • Uždaryti Tipas: Mygtukas Skristi
  • Ilgis: Ankle-Length Pants
  • Audinio Tipas: Minkštiklis
  • Plauti: Nelaimę
  • Medžiaga: Spandex
  • Apdaila: Kankina

Žymos: piktogramos anime yumeco, ilgos grandinės vyras lux, jaoanese lazdelėmis, odinis dirželis stovo, ilgai įkrauti kabeliu, tuščias burbulas taikymo sritis, mi 9 syntetic atveju, komatsu sunkvežimių logotipas, odinis dirželis žiedas.

Parašyti atsiliepimą

Hirigin Naujausias Karšto Moterų Plius Dydis Ruožas Kankina Prislėgta Liesas Aukšto Juosmens Džinsinio Audinio Kelnės Suplėšyti Džinsai Kelnės

Hirigin Naujausias Karšto Moterų Plius Dydis Ruožas Kankina Prislėgta Liesas Aukšto Juosmens Džinsinio Audinio Kelnės Suplėšyti Džinsai Kelnės

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai