Nauja prekė

Specialiosios Moterų Fitneso Apyrankės Smart Juosta Sporto Riešo Žiūrėti Širdies ritmo Monitorius Kraujo Spaudimas Moterų Laikotarpį Priminti

999 Prekės

€18.79

Pridėti prie pageidavimų

Modelis: V11 Sporto Smart Apyrankės moterims / Vyrams V11 Smart Apyrankę Sporto Smartband, Kraujo Spaudimo, Širdies ritmo Monitorius Fitness Tracker Pedometer Moterų Laikotarpį Remide Apyrankė "Bluetooth Smart" Žiūrėti "IOS", "Android" Telefonas Gamyklos Tiekimo tiesiogiai,niekada sandelyje, Gamykloje pateikti firmware tiesiogiai, mes siūlome naujausią firmware paramos.Vėliau muitinės rom, jei jums reikia OEM pavedimus, jei norite Geresnės kainos, jei norite...daugiau daugiau daugiau paramos, jei norite,

Nuotraukos Išsamiai:

Taigi, ką !Veiksmų dabar !!Jums reikia šio Produkto !!Banktransfer Šalies Debeto Kortelės Jungtinė Karalystė

Maestro , Solo Prancūzija

Carte Bleue Italija

PostePay , CartaSi Ispanija

4B , Euro6000 1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT .Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO. 2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo. 3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

Informacija

DHL

Singapore Post

Kinija Paštu

EMS

PostNL

Pristatymo Laikas

3-7 Darbo dienas

15-60 Darbo dienas

20-60 Darbo dienas

15-50 Clader dienų

15-60 Darbo dienas

Baterija

No limit

Tik 1

Nr.

NR.

Tik 1

Custom

Pareigos & PVM

Taip

Tikimybinis

Probabilist

Probabilist

Tikimybinis

Pastaba!!!Kaina nėra įskaitant Priskirtą Muito norma (DHL), Nuotolinio valdymo Srityje Mokestį ar kitus mokėtinus Mokesčius nuo per kurjerį.Jums reikia sumokėti 30USD daugiau, jei jūsų adresas yra atokioje Vietovėje(DHL).

Tvarka bus delared mažesnės vertės panaikinti, sumažinti savo užsakymą mokesčių, ir lengva užsakymą tyrimą.

TAČIAU, tam tikrose šalyse, jūs turite mokėti mokesčius ar muitus importuojamoms prekėms.Kartais prekes pagal tam tikrą vertę, arba tam tikras kategorijas, nereikia mokėti mokesčių.Taisyklės skiriasi kiekvienoje šalyje.Deja, nėra būdas mums žinoti taisykles, reglamentus, papročius, tradicijas, patirtį, spragų, sistemos, sistemų, dokumentų, kodeksus, įstatymus ar nutarimus kiekvieną šalį.Todėl, mes negali ir nebus, teikti konsultacijas apie mokesčius savo šalyje.Kaip pirkėjas, tai yra jūsų atsakomybė siekiant sužinoti, kad informacija, prieš jums užsisakyti.

Apžiūrėti prieš Pristatymas iš Visos prekės ir priedai turėtų būti dvigubai patikrintas prieš vežimą.Būtina užtikrinti visiškai naują būklės ir puikiai dirbti...Visi daiktai bus išsiųsti per nustatytą apdorojimo laikas, gavusi mokėjimo (išskyrus šeštadienį ir laisvalaikis).

Visada užsakymą bus išsiųsti per EMS/ DHL/ UPS, kuri gali būti 5-8 pristatymo dienos. ( Mes negali būti atsakinga netikėtai vėlavimo kaip pasirinktinis procesas, oro sąlygos ir pan...).

EMS yra geriausias vežėjas, nes jis yra greitas ir pirkėjas neturėtų mokėti muito mokesčių, DHL ir UPS yra pigiau ir greičiau nei EMS, tačiau pirkėjas turėtų mokėti muito mokesčių kai kuriose šalyse, pavyzdžiui, Ispanijoje, Indonezijos, Rytų Europoje ir kt.

Remiantis ilgalaikio bendradarbiavimo su kurjerių agentas, mes galime pasiūlyti jums geriausią laivybos paslaugų už mažą kainą...

Mes parodysime sekimo numerį Birutesnamai.lt po gimdymo, tada galite apsilankyti atitinkamą vežėjo svetainėje internete stebėjimo informaciją.

Kai jūs gaunate punktas - Pls apžiūrėti iš karto jį, įsitikinkite, kad jis atitinka aprašymą sąrašą.Jei kažkas netenkina, prašome susisiekti su mumis išspręsti problemą.Dauguma laiko, tai yra siply nesusipratimas, kad mums bus malonu ištaisyti.

Jei jūs esate laimingas su elementą, prašome padėti, kad mus palieka teigiamų atsiliepimų, ačiū už jūsų parama.

Guarante - Jei šis daiktas yra su trūkumais gavusi, klientas turi iki 7 dienas nuo gavimo datos keitimosi naują. (pirkėjas turėtų apimti visos originalios detalės, nepažeistos naujo-komercinė būklės, ačiū).Mes siūlome nemokamą remonto paslaugos per 1 metus nuo įsigijimo .Pirmą 1 mėnesių nuo įsigijimo, sumokėsime vienas būdas laivybos išlaidos (iš Kinijos į savo vietą).Po 1 mėnesių nuo įsigijimo, pirkėjas neprivalo mokėti 2 būdais laivybos kaina.

Ir, jeigu pirkėjas turi keistis naują produktą ar grąžinti prekę, pirkėjas turi apmokėti siuntimo mokestis grįžti, ir pardavėjas mokėti laivybos mokestis išsiųsti.Grąžinimo & Return 1) Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos,yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ nėra!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2) Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį,konkrečios priežasties grįžti,ir jūsų go#.

3) Mes grąžinsime VISĄ SAVO WINNIGN PASIŪLYMO SUMĄ,gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Birutesnamai.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4) Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

1. Teigiamų Atsiliepimų () yra mums labai svarbus, prašome gerai pagalvoti prieš paliekant atsiliepimą.

2. Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neutralus (3 žvaigždučių) arba neigiamas (1-2 žvaigždučių) atsiliepimus, Mes stengiamės, kad slove problemas.Patikėkite mums!!

  • Taikymo Amžiaus Grupėje: Suaugusiųjų
  • Grupė Nuimamas: Taip
  • Stilius: Sportas
  • Suderinamumas: Viskas Suderinama
  • Ekrano Stilius: Stačiakampis/Kvadrato formos
  • Atsparus Vandeniui Klasė: Gyvenimo Vandeniui
  • Prekės Pavadinimas: Beworth
  • Jutiklinis Ekranas: Taip
  • Lytis: Unsex
  • Juostos Medžiaga: SILICIO dioksidas
  • Tipas: Dėl Riešo
  • Funkcija: Skambučių Priminimas
  • Bylos Medžiaga: Plastikiniai
  • Ekrano Tipas: Spalvotas LCD
  • Modelis: V11 Mi Smart grupė
  • Kalbos: Prancūzų

Žymos: intervalai mi juosta, samrt žiūrėti, lemfo v11, 60mm žiūrėti, paveikslas mi juosta, V11, mi smartwatch, mi smart žiūrėti, gabalas mi juosta, žiūrėti moterys xiaomi.

Parašyti atsiliepimą

Specialiosios Moterų Fitneso Apyrankės Smart Juosta Sporto Riešo Žiūrėti Širdies ritmo Monitorius Kraujo Spaudimas Moterų Laikotarpį Priminti

Specialiosios Moterų Fitneso Apyrankės Smart Juosta Sporto Riešo Žiūrėti Širdies ritmo Monitorius Kraujo Spaudimas Moterų Laikotarpį Priminti

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai