Nauja prekė

Originalus LCD ekranas skaitmeninis keitiklis ekranas Antras Išorės LCD Nokia 2760 Mobiliųjų Telefonų Remontas, pakeitimas +Įrankiai

999 Prekės

€6.46

Pridėti prie pageidavimų

Originalus LCD ekranas skaitmeninis keitiklis ekranas Antras Išorės LCD Nokia 2760 Mobiliųjų Telefonų Remontas, pakeitimas +Įrankiai+Nemokamas pristatymas

1. 100% originalus LCD pakeitimo dalis.

2. Remontas/Keitimas senų, sulūžusių, krekingo, sugadintas LCD, daro jūsų telefonas atrodo kaip naujas.

3. Išskirtinį priėmimo ir puiki ilgaamžė medžiaga.

4. Tai NĖRA lengvas darbas tiems, kurie neturi techninių įgūdžių su demontavimas arba sujungiant cell phones/mobilieji telefonai.Taigi, mes siūlome savo pirkimo šį daiktą, jeigu žinote, kaip jį įdiegti.

Pakuotės Turinys:

* LCD ekranas

* Įrankiai

Mokėjimo

1. Birutesnamai.lt priimti sąlyginio Deponavimo, Kredito kortelės, Banko pavedimu, Pinigų Booker, ir "Western Union".

2. Pilnas apmokėjimas turi būti gautas per 7 darbo dienas po aukciono pabaigos.Jei turite problemų dėl priėmimo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis kaip įmanoma greičiau.

Pristatymas

1. Mes laivas Alixpress adresu.Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas Alixpress yra suderinta su jūsų pristatymo adresą prieš jums mokėti.

2. Siekiant pristatyti savo paketą greitai ir tiksliai, mes labai dėkingi jums, prašome palikti mums savo telefono numerį, kai jums mokėti.

3. Mes padaryti mūsų visos pastangos, kad suteikti jums labiausiai patikimu laivybos paslaugos.Bet kartais tarptautinio pristatymas, labai priklauso nuo Kurjerių Įmonės ir vietos muitinės ir (arba) muitai.Jei nenorite gauti jūsų prekė laiku, prašau susisiekite su mumis iš karto dėl paramos.Dėkojame už supratimą.

4. Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, ar šios papildomos išlaidos bus imamas prieš siūlymą/pirkti.

Grįžti

1. Jei nesate patenkintas savo pirkiniu, mes bus padaryti keitimo ar grąžinimo 7 dienų.

2. Bet keitimo ar grąžinimo, mums reikia, kad produktas turi būti į savo pradinę būklę, įskaitant dėžutė ir visi priedai ir dalys.Pirkėjai yra atsakingi už grąžinimo laivybos kaina.

3. Prašome susisiekti su mumis prieš jums grąžinti elementą.Mes suteiks jums teisę grįžti adresą.

Atsiliepimai

1. Mūsų tikslas yra įsitikinti, kad jums patiks jūsų pirkinių iš jav.

2. Jei esate patenkintas pirkti, bet ir bendrą mūsų paslaugų, jūsų komentaras yra labai svarbi mūsų verslo sėkmę.Skirkite keletą minučių palikti mums teigiamų atsiliepimų, kurių bendras Išsamias Pardavimo Reitingą 5 Žvaigždučių.

3. Jei esate nepatenkinti su jūsų pirkti jokiu būdu, Prašome suteikti mums galimybę išspręsti bet kokią problemą.Mes suprantame, rūpesčių ir nusivylimų, jums gali turėti, ir bus stengiamės išspręsti šią problemą.

  • Suderinamos Prekės: "Nokia"
  • Modelio Numeris: 2760
  • Jutiklinio Ekrano Tipas: Varžinis Ekranas
  • Prekės Pavadinimas: HKFASTEL
  • Ekrano Rezoliucija: 480X320
  • LCD Kit: Taip
  • Antras išorinis LCD ekranas:
  • Ekranas: < 2"

Žymos: "Nokia", 3g flip telefonas, "nokia" rusijos, "nokia" sena, bl 4b, flip flop telefono, baterijos bl 4b, "nokia" asha, kamera flip telefonas, mobiliojo telefono renovuoti.

Parašyti atsiliepimą

Originalus LCD ekranas skaitmeninis keitiklis ekranas Antras Išorės LCD Nokia 2760 Mobiliųjų Telefonų Remontas, pakeitimas +Įrankiai

Originalus LCD ekranas skaitmeninis keitiklis ekranas Antras Išorės LCD Nokia 2760 Mobiliųjų Telefonų Remontas, pakeitimas +Įrankiai

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai