Nauja prekė

Nešiojamas Plokštę ACER Aspire E5-771 E5-771G NBMNV11008 NB.MNV11.008 DA0ZYWMB6E0 Su i3 CPU Pilnai Išbandyti

999 Prekės

€204.30

Pridėti prie pageidavimų

Pirkėjas atkreipia dėmesį: Visi pagrindinėse plokštėse mes išbandėme labai griežtai, mes galime įsitikinti, kad jis veikia 100% prieš išsiuntimą, Kaip pagrindinėje plokštėje yra tikslusis elementą, jis yra lengvai pažeisti laivybos būdas ir diegimas.Paprastai, Mes paketą, jis taip pat siekiant išvengti laivybos sugadintas.Bet apie diegimas, ji yra svarbiausias veiksnys plokštė klausimus.Jei yra bet kokia klaida įdiegti, ji bus sukelti juoda vaizdo ar negali boot, ir tt..Taigi, kai pagrindinėse plokštėse negali dirbti, kai gauna.Šiuo atveju, pls padaryti nedvejodami susisiekite su mumis, Mes turime garso klientų aptarnavimo komanda bus jums atsakyti per 24 valandas, Iki priimtino sprendimo.

Pls prašome padėti mums malonę ir nepalikite neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys tiesiogiai, Ačiū labai už jūsų didelį suprasti ir padėti.

Pastaba :įsitikinkite, kad patikrinti, ar numeris ant savo motininės prieš perkant šį produktą.

Grįžti& Grąžinimo&Pakeisti Dtails:

1. Puikus bandomos 90 dienų garantija. 2. Pirkėjo ir Pardavėjo, stovi kiekvienoje pusėje siuntimo išlaidas keistis, jei plokštė problemų iš pardavėjo.Pirkėjas moka už papildomas siuntimo išlaidas, jei valiutos kitą modelį.

3. Priimti grąžinti, jei pagrindinės plokštės nuo problemų, pardavėjas,bet ir pirkėjas stovėti laivybos kaina.

4. Nepagrįstas reikalavimas grąžinimo & pirkėjas įsigijo klaidingas modelis.Tik grąžinti 80% pirkimo užsakymą.Jei plokštė buvo sugadinta .Mes galime atsisakyti grąžinti ir taip pat mes prašome susisiekti su pirkėju sprendimų.

5. Grąžinant prekę, turėtų būti numatyta sekimo numerį, ir geriau būti gautos per Garantijos.Dėmesio: nepriimkite ginčų, be jokių ryšių.atsiliepimų: 1.Ar išankstinio pardavimo ir prieš-po, jei turite kokių nors klausimų,galite E-paštas, MSN ar pokalbių internetu susisiekti su mumis,

Mes operatyviai atsakyti į jūsų klausimą . 2:Esame priklausomi nuo mūsų klientų pasitenkinimą successed , Todėl jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums ! 3:Jei jūs patenkinti mūsų daiktų ir paslaugų ,prašome palikti mums gerų atsiliepimų ,iš anksto dėkoju !

  • Chipset Gamintojas: "INTEL"
  • Lustų rinkinys: "INTEL"
  • Vaizdo Plokštės Tipas: Ne Integruotas
  • Modelio Numeris: E5-771
  • Atminties Tipas: DDR3
  • Serija: ASPIRE
  • Prekės Pavadinimas: Yealanno
  • Prekės Būklė: panaudota
  • Suderinamos Prekės: Acer
  • Su CPU: Taip

Žymos: clevo, asus plokštė x553ma, žaidimas nešiojamas kompiuteris, 2011 m. sli, acer nešiojamas kompiuteris, pagrindinė plokštė kompiuteriui, da0zywmb6e0, acer aspire 771g, Nešiojamas Plokštė, nešiojamas mainboard.

Parašyti atsiliepimą

Nešiojamas Plokštę ACER Aspire E5-771 E5-771G NBMNV11008 NB.MNV11.008 DA0ZYWMB6E0 Su i3 CPU Pilnai Išbandyti

Nešiojamas Plokštę ACER Aspire E5-771 E5-771G NBMNV11008 NB.MNV11.008 DA0ZYWMB6E0 Su i3 CPU Pilnai Išbandyti

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai