Nauja prekė

Blackhead Veido Valiklis Giliai Nosies T Zona Porų Dulkių Siurblys Juodi Taškeliai, Veido Grožio Mašina

999 Prekės

€10.81

-48%

€20.79

Pridėti prie pageidavimų

Specifikacija: Medžiaga: plastikas Korpuso Spalva: Balta+Gold(Kaip Nuotraukoje Parodyta) Galia: 5V/1A Galia: 3W Gaminio Dydis: Kaip Paveikslėlyje Parodyta Savybės: 1.[Saugiai ir Veiksmingai] Priimti inovatyvius patobulinta dulkių absorbcijos technologija super stipri siurbimo be vargo čiulpia blackhead, whitehead, negyvas odos, makiažo likučių, spuogai ir spuogas be kenkia jūsų odai, ne-dirgina ir neskausmingai, kad būtų išvengta šalutinio poveikio. 2.[Universalus Taikymas] 3 reguliuojamas siurbimo lygį ir 5 keičiamos siurbimo galvutės nemokamai padarinių, plačiai tiktų skirtingų odos tipų ir dirbti dėl įvairių odos srityse, visiškai patenkinti savo užsakymą poras valymo poreikius. 3.[Easy Operation] Lengva mygtuką valdyti, galite patogiai power on/off ir pereiti siurbimo režimai, patogi veikti greitai malonumą. 4.[Stabilus Energijos Efektyvumo] įmontuota įkraunama baterija, gali būti maitinamas per USB įkrovimas, galite praktiškai susipažinti maitinimo per KOMPIUTERĮ, planšetinį kompiuterį, adapteris, maitinimo banko ir kitų USB įrenginiai. 5.[PatikimasQuality] Ergonomiškas racionalizuoti kūno ir aukštos kokybės ABS medžiagos leidžia patogiai ir neslidus rankenos, patvarios, ilgai naudoti. 6.[Compact Size] Lengvas ir nešiojamų dizainas, tinka namų ir kelionės naudoti su nešiojimo vėjas.Blackhead Veido valiklis Giliai Nosies Porų Nuo dulkių siurblys black dot taško extractor Grožio Priemonė

Naudojimo Instrukcija: 1. Naudoti karšto garlaivis arba karšto rankšluostį už 3-5 minutes, kad atverti poras po plovimo veidą 2. Pasirinkite tinkamą zondas ir įdiegti 3. Įjunkite blackhead valiklis mašina, perkelti švelniai ant odos 4. Po naudojimo, taikyti šalčio kaukę arba tonerio tomachine į skink poras Pakuotė : 1* Dulkių Elektros Blackhead Valiklis Cleaner(Pagrindinis Įrenginys) 5* Keičiami Siurbimo Galvutė 1* USB Kabelį ĮSPĖJIMAS: Produktas NĖRA tinkamas šių žmonių: 1.Žmonės su odos ligomis, odos alergijų, dermatitą ir sunkių saulėje. 2.Žmonės su odos sužalojimo, egzema ir patinimas. 3.Žmonės, kurie tiesiog atsigauti po operacijos. 4.Žmonių su fizine, sensorine ar psichikos problemų, siūloma naudoti pagal globėjo kryptimi.

Apie Siuntos

Sveiki, mieli~Mes išsiųsti užsakymą per 5 darbo dienas.Pristatymo laikas gali skirtis, atsižvelgiant į įvairių šalių ir bus paveiktos oro sąlygų, valstybinės šventės ir t.t.Jei užsakymo dosen ' t recevie m. paskelbti laiku, prašome susisiekti su mumis~ Kas būtų, jei atitinka produkto problemos: Prašome naudoti produktą pagal produktą rankinis pirma, jei jūs vis dar negali juo naudotis, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo laiku, prašome neatidaryti ginčų bus, mes manome, communiocation yra muchbetter nei ginčų, problema bus sovled gerai~

Apie Darbo Laikas

Sveiki, mieli~, Nes laiko skirtumas, bus nedelsiant bendravimo, bet laiškai bus atsakyti per vieną darbo dieną~ Mes jums atsakyti jūsų kairėje pranešimai greitai, būkite kantrūs~ Grąžinimo ir atlyginimo Gerbiami pirkėjas Jei jūsų produktas yra rodomi kokybės problema, ar buvo sugadintas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis ,mes išsiųsti arba grąžinti už jus Jei negaunate elementas po apsaugos metu ,mes išsiųsti arba grąžinti už jus Mes tikime, kad galime pasiūlyti jums geriausią aptarnavimą ir apsaugoti savo naudos, taip !

Apie Atsiliepimą

Sveiki, mano brangūs~Mes manome, kad klientai, kaip ir mūsų draugai.Mes tikimės, kad jums gali pirkti iš jav su daugiau laimės ir mažiau jaudintis.jūsų parama mums yra labai svarbus, nepamirškite palikti mums, 5-Žvaigždučių atsiliepimus !!! Jei turite kokių nors problemų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes manome, kad problemą galima išspręsti, ir po mūsų, bendrauti~Mes weill padarysime viską už jus ! ! !

  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Gamybos procesas: Mašina Padarė
  • Prekės Pavadinimas: KWD
  • Modelio Numeris: Blackhead Valiklis HY9
  • Maitinimo Šaltinis: Įkraunamoji Baterija
  • kilmės vieta: Kinija
  • Prekių Kokybės Sertifikavimo: ce
  • Funkcija: Veido Švarus
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Tipas: Blackhead Valiklis

Žymos: komanda airbrush, šalinimas, plaukų šalinimas lazeriu, tušinukas, veido šveitiklis, bambuko dantų šepetėlis, plakatas sienos, shotgun ginklą, ts pincetu, didelis bambu, sankabos kymco.

Parašyti atsiliepimą

Blackhead Veido Valiklis Giliai Nosies T Zona Porų Dulkių Siurblys Juodi Taškeliai, Veido Grožio Mašina

Blackhead Veido Valiklis Giliai Nosies T Zona Porų Dulkių Siurblys Juodi Taškeliai, Veido Grožio Mašina

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai