Nauja prekė

Atsparus Vandeniui Žiemą Šiltas Pirštines Vyrų Slidinėjimo Pirštinės Snieglenčių Pirštinės Motociklo Jojimo Žiemos Jutiklinis Ekranas Sniego Windstopper Pirštinės

999 Prekės

€3.42

-32%

€5.03

Pridėti prie pageidavimų

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę

PRODUKTO APRAŠYMAS Savybės: *1. Suderinta su užtrauktuku dizainas, galima laisvai reguliuoti. *2. Jis yra pagamintas iš kompozicinių iš vėjo audiniai,puiki šilumos saugojimo, *3. Palmių yra su skidproof dizainas. *4. Nykščio & index ranka su laidaus audinio, todėl jūs galite naudoti savo telefoną bet kuriuo metu. *5. Vilnos pamušalas, jis yra minkštas ir patogus. *6. Tinka slidinėjimas, važiavimas dviračiu, kelionės ir kitų veiklos lauke.Aprašymas: Spalva: Juoda, Mėlyna, Pilka Dydis : M,L,XL Medžiaga: Composite elastingas audinys,slysti kvarco dalelių, kurios gaminama Pirštinė Tipas: Pilną Pirštų Pirštinės Sporto Rūšis: Dviračių sportas, lauko sporto Lytis: Unisex Svoris: M-82G,L-88G,XL-93G pakuotę įeina : 1 pora Magija Touchscreen Pirštinės Pastabos: atsparus vandeniui lygis yra labai aukštas.Ką mums reiškia hidroizoliacijos yra, kad audinys yra impregnuotos ir tik jis gali išvengti gyvenimo purslų ir nedidelio lietaus.

PRODUKTO SAVYBĖS *1. Suderinta su užtrauktuku dizainas, galima laisvai reguliuoti. *2. Jis yra pagamintas iš kompozicinių iš vėjo audiniai,puiki šilumos saugojimo, *3. Palmių yra su skidproof dizainas. *4. Nykščio & index ranka su laidaus audinio, todėl jūs galite naudoti savo telefoną bet kuriuo metu. *5. Vilnos pamušalas, jis yra minkštas ir patogus. *6. Tinka slidinėjimas, važiavimas dviračiu, kelionės ir kitų veiklos lauke.

PASTABA:

1.Nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą.

2.Prašome leisti šiek tiek rankinis matavimo nuokrypis duomenų.

PRODUKTO RODYTI

Patarimai

▶ Grąžinti :

Jei yra kokybės problemų ,prašome pasiūlyti išsamią informaciją mums per 7 dienas po to, kai gaunate siuntinį,mes patvirtinsime jūsų problemą ir pasiūlyti patenkinti soultion jums.Visos grąžinimo prekė turi būti originalioje pakuotėje ir prašome pasiūlyti sekimo numerį.

▶ Atsiliepimai :

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus!Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus arba neigiamų atsiliepimų, mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Mes vertiname 5-žvaigždučių teigiamų atsiliepimų, Tai gerai, mūsų ilgalaikės verslo.Mes taip pat siųsti pačiu atsiliepimų jums.

  • Elemento Tipas: Pirštinės & Kumštinės Pirštinės
  • Lytis: Universalus
  • Dydis: M/L/XL
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Numeris: YL202920
  • spalva: Juoda/Mėlyna/Pilka
  • Sportas Tipas: Dviračių sportas
  • Medžiaga: Poliesteris
  • Tipas: Atsparus vandeniui

Žymos: vyrai nepirštuotos pirštinės vyrams, taktinės pirštinės softshell, nr snieglenčių, parko moteris, antikvarinis dviratis, cubrebotas ciclismo, vyrai laiško priedai, motociklo daiktadėžė vasaros revit, inbike kelių dviračių pirštinės, neoviva.

Parašyti atsiliepimą

Atsparus Vandeniui Žiemą Šiltas Pirštines Vyrų Slidinėjimo Pirštinės Snieglenčių Pirštinės Motociklo Jojimo Žiemos Jutiklinis Ekranas Sniego Windstopper Pirštinės

Atsparus Vandeniui Žiemą Šiltas Pirštines Vyrų Slidinėjimo Pirštinės Snieglenčių Pirštinės Motociklo Jojimo Žiemos Jutiklinis Ekranas Sniego Windstopper Pirštinės

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai