Nauja prekė

Ai Programinės įrangos diegimo paketo "Adobe Illustrator" CC "europa 2020" Meistras relese pilna versija, "Mac"

999 Prekės

€10.62

-50%

€21.24

Pridėti prie pageidavimų

Kas yra Adobe Illustrator?

Pramonės standartus vektorinės grafikos programos yra naudojama daugybė menininkų ir dizainerių padaryti viską, nuo grafikos ir web prekių pakuočių, ikonų, knygų iliustracijas, logotipus, ir skelbimų lentose.Portretų veikia bet kuriuo aspektu.

Gauti visas piešimo priemones norite įjungti spalvų ir formų į nuotraukas, piktogramos, ir logotipus.Illustrator yra vektorius pagrindu išdėstymą programos, o tai reiškia, kad jūsų menas gali skalę iki dydžio-ir nuolat ieškoti, ir ekranai.Atkreipti dėmesį niekur.

Pateikti brėžiniai, arba sekti ir iš naujo spalvinti vaizdus paversti juos.Panaudoti savo iliustracijas visur, pavyzdžiui, pristatymus vienetų, dienoraščiai, tinklaraščiai ir svetainės.Spalvingas apipavidalinimas, kad sako viską.

Įtraukti įmonės pavadinimą, kad skrajutė, ar susikurti svetainės dizainą su natūra priemones, kurios yra ideali rinkoje.Įdėkite poveikį, rankena modeliai, ir redaguoti asmenybių padaryti.Profesionalūs elektros standartiškai.

Illustrator pradeda išeiti ir išsaugoti poveikį prieš.Pakartotinai jūsų vektoriniai vaizdai ir prieigos šriftus.Darbas su kitų Debesies programas kaip Photoshop XD, ir Po Poveikio.Tekstiniai pranešimai, nuotraukos, stilius ir jūsų failai yra įrašyti ir dabartiniai, o tai reiškia, kad galima dirbti bet kur.

  • Sertifikavimo: PSE
  • Tipas: IDE Kabeliai
  • Kilmės: PAGAL(Kilmės)

Žymos: lenovo pro z6, mac makiažas, softwar, adob photoshop, dell mini mainboard, korėjos illustrator, "adobe creative cloud raktas, adob, a1278 macbook plokštė, mack sunkvežimių.

Parašyti atsiliepimą

Ai Programinės įrangos diegimo paketo

Ai Programinės įrangos diegimo paketo "Adobe Illustrator" CC "europa 2020" Meistras relese pilna versija, "Mac"

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai