Nauja prekė

"PASIDARYK pats" LED Indukcijos Kontroliuoti Šviesos Akis Rinkiniai Šalmas Surinkimo Kalėdų Helovinas Šalis Akių Šviesa Kaukė Cosplay Priedai

999 Prekės

€5.79

-29%

€8.16

Pridėti prie pageidavimų

RM6213340214383691 Pastaba: naudojant DIY LED apšvietimas, jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis.

Jutiklis nėra tinkamas būti įrengti viduje metalo, kaukę (latekso, plastiko, popieriaus ir kitų paprastų šalmus gali būti įdiegti viduje šalmą).Nes metalas trukdo signalo, jis negali būti stebimos.

Naujai sukurtas produktas, labai kietas prekės aksesuarai, tinka įvairių Cosplay kaukes, pavyzdžiui, Helovinas, šokio ir kitus dekoratyvinius gaminius (pastaba produkto dydį).

Siekiant išbandyti vaistų poveikio, mes įsigyti kaukė produkto diegimo išbandyti save, kuris telpa produktas puikiai.Tai yra puiku.Jūs galite kreiptis į mūsų nuotraukas naudoti produktą.

Produkto savybės: Kai produktas jausmus pobūdžio veiklą, jis bus automatiškai skleidžia šviesą maždaug 5 sekundes.Jei jis jaučia, kad yra nuolat juda objektas, tada DIODAS visada skleidžia šviesą.Kai nėra judančių daiktų, produktas bus automatiškai išjungti šviesas. (Konkretaus žėrintis laikas priklauso nuo to, ar jis gali jausti, veiklos objekto.)

Produkto privalumai: produkto jutiklis naudoja geriausias radiolokacinio prietaiso jutiklis, jutiklis yra jautri ir nedelsiant, ir jutiklio, įtaisas gali prasiskverbti apie 4mm derva, plastiko, popieriaus ir kt. (Įprasta jutiklis prietaisas negali būti pajuto po to, kai buvo blokuojami kitų objektų.Ir ten yra rimta problema, vėlavimo indukcijos intervalas), taigi, mūsų produktas indukcijos prietaisas yra labai tinkamas klijavimui viduje kaukė, kad kaukė gražesnė (jums reikia ardyti jutiklis gavusi produktą, ir tada klijai indukcijos prietaiso viduje kaukė).Didžiausias atstumas indukcijos yra apie 3m.Tai bus laivas iš Kinijos Pirkti daugiau nei dvejus galite mėgautis daugiau nuolaidos.

Būklė:100% visiškai nauja

Lempa yra iš kietos akrilo medžiagos, Lempos dydis: 22mm*64mm, storis 2.3~2,4 mm, LED maždaug 2.6 mm (galioja šviesos dydis 22mm*57mm), (Jei jūs norite lenkimo lempos, galite naudoti plaukų džiovintuvą nuolat Šildymo lempos, galite lenkimo lempos šiek tiek.)

Ilgis nuo linijos nuo lempos daviklis yra apie 35cm,

Atstumas nuo daviklio baterijos arba USB sąsaja yra apie 35CM.

USB stilius: USB sąsaja palaiko įvesties 5V1A galia banko ir kt. (USB jungtis, pasirenkama mikroschema, siekiant užkirsti kelią ramybės, nereikia jaudintis, kad produktas ne skleidžiančių šviesos).

Baterija stilius: reikia naudoti tris baterijas, baterijos modelis: LR6/AA/5#. (Pastaba: Mes ne pateikti baterijas, nes tarptautinės oro transporto negalite siųsti baterijas.Nesijaudinkite, baterijų galima įsigyti vietinėse parduotuvėse)

Pakuotė:1PC LED šviesos

Spalva: (atrodo kaip paveikslų paroda)

Akių kaukė yra 22*57MM.Jei jis yra didesnis nei šis dydis, bus skirtumas.Kai įjungta šviesa, jums bus ne matyti, kad ne."PASIDARYK pats" kaukė šalmo medžiaga yra pageidautina PVC medžiagos ar sunku kaukę, šalmą.

"PASIDARYK pats" gaminius reikia surinkti po pirkimo.Mes teikiame tik LED žibintai (išskyrus baterijas).Projektas neapima kitų dalykų, tokių, kaip kaukė šalmai.Prašome suprasti, kad.Ačiū!

RM6213340214383693

  • Prekės Pavadinimas: SORRYNAM
  • Dydis: 2.2*6.4cm
  • Elemento Tipas: "PASIDARYK pats"
  • Funkcija: Už cosplay kaukė akys švyti
  • Medžiaga: PVC
  • Modelio Numeris: gyd0703

Žymos: tušas helovinas siaubo, cosplay akių led, anakin skywalker cosplay, led lemputė šviesos akis, šalmas superherojus, mados sienos jungiklis, liuminescencinės planetos, cosplay šalmas, lempos judesio jutiklis, oro indukcija rinkinys.

Parašyti atsiliepimą

"PASIDARYK pats" LED Indukcijos Kontroliuoti Šviesos Akis Rinkiniai Šalmas Surinkimo Kalėdų Helovinas Šalis Akių Šviesa Kaukė Cosplay Priedai

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai