Nauja prekė

2 Poros grynos medvilnės šilumos izoliacija + vyriškos apatinės kelnės su aukšto juosmens ir pilvo prailginta sporto boksininkai

999 Prekės

€10.68

-40%

€17.80

Pridėti prie pageidavimų

Jei nesate tikri dėl dydžio, prašome susisiekti su mumis

Gerbiamieji, jei turite kokių nors nepasitenkinimo gavęs prekes, prašome susisiekti su mumis tuo metu, mes atliks tai už jus ir jums bus patenkintas.Jei jus tenkina mūsų prekes ir paslaugas, prašome pateikti mums 5 taškų pagirti, jūsų pasitikėjimas ir pasitenkinimas yra mūsų varomoji jėga.

Kaip išmatuoti juosmens

1.Rasti gamtos juosmens, tai yra mažiausia dalis, juosmens. 2.Paprastai apie 1 colio virš pilvo mygtuką ,laikykite šiek tiek laisvi, kad kvėpavimas patogiai. 3.Prašome leisti 1-2CM skiriasi dėl rankinis matavimas. 4 Reali spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl kompiuterio ekrano rezoliuciją, ekrano ryškumas, kontrastas ir kt. 5.Ačiū už jūsų supratimą.

Y meilės Cheng Apatiniai

1.Mūsų boksininkai yra atliekami griežtai pagal Europos standartus. 2.Tvarkingas siūlių medžiaga yra minkšta liesti prie kūno jaučiu malonumą. 3.apatiniai yra patogūs dėvėti 4.Jei esame atsakingi už krovinių, mes pasirinkti logistikos metodas.

Grįžti & Keistis

1.Prieš užsakymas yra tvarkomi, jūs galite atšaukti jį bet kuriuo metu.Kai produktas yra išvežti, panaikinimo ar keitimo tvarką nėra priimta.Jei norite atšaukti užsakymą, prašome rūšies pasirinkti priežastis, dėl pirkėjo ar kitos priežasties. 2.Jei produktas jums gauti ne taip, kaip aprašyta arba žemos kokybės, mes pažadame, kad jūs galite grįžti prieš tai, kad užbaigimas (paspaudus mygtuką "patvirtinti, kad gavo" arba "viršyti patvirtinimo metu" rėmo) ir priimti visa grąžinamoji išmoka.Jums gali tekti mokėti už grąžinimo, laivybos mokestis.Arba galite pasirinkti išlaikyti produkto ir sutinkate, grąžinamosios išmokos suma tiesiogiai su pardavėju.Garantija 3.Mūsų produkcijos kokybė yra puiki.Mes pasirinkti skirtingų paketų, pagal produktus, įsitikinkite, kad jie yra visiškai apsaugoti pristatymo. 4.Tačiau, jei produktas yra, deja, nekokybiška, kai jūs gaunate, nedelsdami susisiekite su mumis.Parodykite mums, nuotrauką arba vaizdo įrašą, mes bus aptarti būdas išspręsti šią problemą.Atsiliepimų 5.Jūsų atsiliepimai yra tikrai svarbus mums, todėl, jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų, prašome palikti teigiamą atsiliepimą mums. 6.Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį.Jokių problemų, tiesiog jaustis laisvai susisiekti su mumis, mes stengiamės išspręsti jūsų problemas vienu metu. 7. Linkiu jums malonu apsipirkti čia!

  • Modelio Tipas: Kietas
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Seksualinio Pobūdžio: No
  • Dizaino detalės: U išgaubti dizainas
  • Nepadori Nuotrauka: No
  • Juosmens Tipas: Vidurio Juosmens
  • Prekės Pavadinimas: ylovecheng
  • Modelio Numeris: AO-988M
  • Stilius: Minimalizmas
  • Apatinės Kelnės & Boksininkai: Kelnaites
  • Lytis: VYRAI
  • Medžiaga: Poliesterio Mišinius

Žymos: jocky boxershorts vyrai, boksininkas, boksininkas vyrų apatiniai, seeinner, boksininkas ilgai vyras, ananasų rankšluostį, calvin, k trumpikės vyrams, boksininkas maudymosi kostiumėliai, COCKCON.

Parašyti atsiliepimą

2 Poros grynos medvilnės šilumos izoliacija + vyriškos apatinės kelnės su aukšto juosmens ir pilvo prailginta sporto boksininkai

2 Poros grynos medvilnės šilumos izoliacija + vyriškos apatinės kelnės su aukšto juosmens ir pilvo prailginta sporto boksininkai

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai