Nauja prekė

"Adobe" Pobūdžio Animatorius CC 2021 Animacijos Programą Win/Mac

999 Prekės

€10.66

-49%

€21.31

Pridėti prie pageidavimų

"Adobe" Pobūdžio Animatorius CC 2021 Animacijos Programą Win/Mac

ATKREIPKITE DĖMESĮ: :Už šį produktą, mes atsiųsime atsisiųskite adresą per Birutesnamai.lt informaciją, atsisiųsti ir aktyvinti programinę įrangą adresą.

1.Po aktyvinti programinę įrangą, tik diegimo paketas bus išsiųstas elektroniniu paštu.

2.Iš anksto suaktyvinti programinę įrangą, todėl jokio klavišo yra nurodyta ar reikalaujama.

3.Ji gali būti naudojama neribotą laiką,

OS: Adobe

OS: "Windows", "Mac"

Programinės įrangos funkcijos

1. Galva sukasi ir apatinio žandikaulio lašai, animacija.

Sukurti 2D animacija tiesiogines transliacijas, studentų projektus, ir filmukai.Arba tiesiog padaryti savo draugams wow socialinės žiniasklaidos.

2. Pradėti su vaidmeniu.

Sukurti savo charakterį, iš nulio iliustracijoje ar Photoshop-arba pradėti su lėlių kad jau yra animacijos.

3. Yra animacija kojų, rankų ir galvos.

Ji neatsižvelgia į daug dirbti, kad savo charakterį judėti.Kontrolės gestai, pvz., garbanojimo klaviatūrą arba MIDI prietaiso.Veiksmai gali būti išsaugotas kaip sagos, slankmačiai, ar mygtukai taip, kad juos būtų lengviau prisiminti, kaip pagrindinės komandos.Be to, jūs galite sklandžiai pereiti nuo veido kelia gauti išvaizdą rankų parengtos animacijos.

4. Parodyti savo geriausią veidą.

Charakterio animatorius dainos savo veido išraiškas realiu laiku, iš iškelti antakiai, perteikiančius lūpų-ir naudoja savo interneto kamera ir mikrofonas įrašyti savo judesius ir garsus.Taigi, kai jums atrodo nustebęs, laimingas ar piktas, todėl jūsų asmenybę.

5. Šou laikas.

Siųsti savo charakterį out.Eiti gyventi į Facebook ar TV.Linksmintis savo draugams apie socialinės žiniasklaidos.Siųsti "Adobe" PremierePro CC arba After Effects CC įtraukti į didesnius projektus, tokius kaip filmai ir animaciniai filmai.

6. Naujas sukelti skydelis

Prieigos visi skatina vienoje vietoje ir judėti simbolių paprastas ir intuityvus būdas.

7. Naujas valdymo skydelis

Ekranas trigerius, kaip mygtukai ir slankmačiai, todėl, kad jums nereikia prisiminti, pagrindinės komandos, sukelti judėjimo.

8. Gerinti antakiai

Gerinimo antakių judesiai, herojaus sąvoka tampa vis labiau išraiškingas, iš nerimo, pykčio nustebinti.Gauti daugiau mokinių judėjimo kontrolės ir naujų greitas akių žvilgsnis funkcija.

9, kelia, kelia, animacija

Nauja kelia-prie-kelti funkcijos sklandžiai pereiti nuo savo personažo veido kelia, suteikiant jai ranka išvaizdą.Be to, jūs galite kontroliuoti suma, lyginamoji norite.

Hello dear klientas, Mes atsiųsime produktas jums įsigyti per pašto dėžutę, galite į kairę, arba mes atsiųsime ją per langą.Jei jums kyla kokių nors problemų aktyvinimo proceso metu, prašome susisiekti su mumis kaip įmanoma greičiau, ir mes pasistengsime ją išspręsti jums kuo greičiau.

  • Tipas: IDE Kabeliai
  • Sertifikavimo: PSE
  • Kilmės: PAGAL(Kilmės)

Žymos: eeprom t460s, softwar, adob photoshop, asus n53, kasybos įrenginys rinkinys, a1708 plokštė, photoshop, "adobe creative cloud raktas, adob, "mac" photoshop.

Parašyti atsiliepimą

"Adobe" Pobūdžio Animatorius CC 2021 Animacijos Programą Win/Mac

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai