Nauja prekė

Dėl Nokia Lumia 820 Atgal Didelis Fotoaparato Modulio Remonto OEM Dalis

999 Prekės

€5.61

Pridėti prie pageidavimų

Už Lumia 820 Atgal Didelis Fotoaparato Modulio Remontas Dalis OEM Produkto aprašymas 1. OEM kokybės. 2. Darbas Lumia 820 , puikiai pakeisti jūsų neveikia arba neteisingai dalys.

3. Kokybės kontrolė: Visi produktai bus tikrinami po vieną, 100% darbo iki išsiuntimo.

4. Garantija: 6 mėn.

5. Pristatymo laikas: 1 ar 2 dienas, priklauso nuo kiekio.

6. Įpakavimas: Individualių ir saugos paketą visi produktai 7. Produkto klasė: originalus naujas, restauruotas, AA, A. Mes turime 4 klases LCD ir skaitmeninis keitiklis, originalus, naujas, yra geriausios kokybės, ir tada restauruotas, AA, A. 1 Pastaba. Mes turime daugiau mobiliųjų telefonų dalys, vertybinių popierių, palikite man žinutę, jei modeliai norite, kad nėra įtraukti. 2. Mes paramos sumaišykite kad , palikite man žinutę arba siųsti man laišką su elementus, kuriuos norite, mes pakeisti siuntimo išlaidų už jus..

Vežimas

* Mes laivas visame pasaulyje. * Pristatymas metodas: HK post, Singapūras Paštu, EMS, DHL, "FEDEX", UPS,TNT ir t.t.Mokėjimo

* Kainos ir laivybos išlaidos neapima muitų, mokesčių ir kitų importo mokesčių.Grąžinimo Sąlygos * Jeigu prekė yra su trūkumais, prašome mums apie tai pranešti per 3 dienas. * Visi elementai turi būti grąžintas į savo pradinę būklę, siekiant gauti grąžinamąją išmoką arba biržos prekių.Atsiliepimai * Jūsų atsiliepimai yra labiausiai svarbus mums. * Jei esate patenkinti mūsų, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždučių reitingą

komentarus! * Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.

  • Modelio Numeris: dėl Nokia Lumia 820
  • Prekės Pavadinimas: Ekindspart
  • Suderinamos Prekės: "Nokia"

Žymos: 850nm fotoaparatas, esp32 jutiklis, iphone 6 u1602, jutiklis stm32, 32 fotoaparatas, 32 cam, sccb, esp32 grbl, heltec lora, hc11.

Parašyti atsiliepimą

Dėl Nokia Lumia 820 Atgal Didelis Fotoaparato Modulio Remonto OEM Dalis

Dėl Nokia Lumia 820 Atgal Didelis Fotoaparato Modulio Remonto OEM Dalis

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai