Nauja prekė

Originalios "Huawei" TalkBand B6 Kalbėti Juosta B6 " Bluetooth Smart Apyrankę Sporto Rankogaliai AMOLED Jutiklinis Ekranas Skambučių Ausinės dažnių Juosta

999 Prekės

€112.77

Pridėti prie pageidavimų

modname=ckeditor

100% Originalios "Huawei" TalkBand B6 Kalbėti Juosta B6 " Bluetooth Smart Apyrankę Sporto Rankogaliai AMOLED Jutiklinis Ekranas Skambučių Ausinės Juosta Lašas laivybos

Originalus Huawei TalkBand B6

Nuimamas "Bluetooth" Ausinės / Visą dieną Fitneso Stebėjimo/ 3D Lenktas Ekranas

Jie yra sandėlyje

Apie Metalo Dirželis

jie maked metalo ir tikrai

funkcijos

Novatoriškas Dizainas, Nuimamas

Ne tik stilinga apyrankė, HUAWEI TalkBand B6 taip pat priima novatoriškas dizainas.Kai atskirtas pagrindinė institucija, virsta rafinuotas ausinės su išlenkta dizainas, pristatymas ergonomiškas tinka ir komfortą, kad jums gali rankena ilgai ryšius su lengvumu.

Atrodo, Braukite, Kaip Jums Patinka

"HUAWEI" TalkBand B6 ateina su 1.53-colių AMOLED spalvų ekrane, kur jūs galite patikrinti, ar oro sąlygos, pranešimų, ir skubūs pranešimai iš pirmo žvilgsnio.Taip pat galite braukite aukštyn, žemyn, į kairę ir į dešinę su multi-pusapvalės UI kontrolės.Mėgaukitės patogumas ir laisvė, kaip jums patinka.326 PPI 188*460 HD

Visada Spalvą, Jūsų Stilius

"HUAWEI" TalkBand B6 ateina 3 dirželis funkcijos, su gerai apgalvoti spalvų, skirtingų poreikių.Į floroelastomerinių dirželiai pasiūlyti daugiau komforto ir motyvacija treniruotes, o sudėtingos odos dizainas papildo jūsų elegantiškas stilius.Taip pat galite pasirinkti, Titano Pilkumo jos oriai, metalo blizgesį.

Protingas Kompanionas

Su "HUAWEI" TalkBand B6, jums nebus praleisti bet kokį svarbų skambutį, o jūsų juosta yra tinkamai prijungtas prie jūsų telefono.Galite patikrinti skambintojo ID, o jį dėvėti ant riešo ir pasiimti tai, kaip ausinės toliau skambučius, kai esate užsiėmę arba rašyti darbą.

Stabilus Ryšys

Įrengti mažos galios sąnaudos Bluetooth 5.2 SoC mikroschemą, HUAWEI TalkBand B6 naudoja pažangias algoritmas pasiekti sklandų ryšių su mažiau trukdžių ir daugiau sienos-skverbtis capability1, todėl jūs galite likti prisijungus be visada turintis savo telefoną.

Aišku, Ryšio Kokybė

Derinant dual-mikrofono triukšmo slopinimas ir "Huawei" -sukūrė 3A garso optimizavimo algoritmas, HUAWEI TalkBand B6 galite pasiimti savo balso nepaprastas tikslumas ir low latency.Ji identifikuoja ir sumažina aplinkos triukšmo lygį, siekiant užtikrinti HD pokalbio kokybę, net ir tada, kai esate apsuptas triukšmingo gatvių arba užimtas biuro.

Didelės Baterijos ir Greitas Įkrovimas

Su energiją taupančių Kirin A1, HUAWEI TalkBand B6 gali palaikyti iki 8 hours2 pokalbio metu.Atgal-to-back konferencija ragina nebėra problema.Tiesiog imtis 10 minučių pailsėti, ir baterija bus pilamas 4-hour2 skambučių.

Deguonies Prisotinimo Nustatymo

"HUAWEI" TalkBand B6 aptinka deguonies saturation3 kraujyje geriau valdyti galimas sveikatos problemas.Net tada, kai jūs sunkiai dirbti savo karjerą ir gyvenimą, tai apsaugo jus su informacinių duomenų.

Realaus laiko Širdies ritmas

Ar esate naudojasi arba miega, HUAWEI TalkBand B6 dainos savo realiu laiku širdies ritmas.Ji ne tik padeda analizuoti treniruotes ir miego rutiną, bet taip pat įspėja apie širdies ritmo vyksta didesnė ar mažesnė už įprastą range4.

Miego Stebėjimo

"HUAWEI" TruSleep™ 2.05 kruopščiai įrašus savo miego stadijas, net atsižvelgiant atsitiktinis miega į geriau analizuoti savo miego balas.Su identifikavimo apie šešis pagrindinius miego problemų, ji suteikia išsamią tobulinimo pasiūlymų, todėl jūs galite likti energingas darbo vietoje.

Įtempių Partneris

Kai gyvenimas tampa įtempta, jums reikia pailsėti."HUAWEI" TalkBand B6 numatyta, kvėpavimo mokymas naudingas rekomendacijas, patarti jums imtis pertraukos iš savo džiovos gyvenimo aiškiau ir ramiau būsena.

Paruošti Specialias Dienas

Bus daugiau parengė specialias dienas, į mėnesį."HUAWEI" TalkBand B6 stebi mėnesinės datas išsiųsti mąstantis reminders6, ir padeda jums geriau suprasti savo ciklus su gerai įrašytus duomenis.

Užbaigti Savo Tinkamumą Tikslų

"HUAWEI" TalkBand B6 įrašus savo dienos veiksmų, nuo vidutinio iki didelio intensyvumo ir jūsų nuolatinis laiko tris aiškius ratą.Taigi to motyvuoti jums sudaryti gerą fitneso įpročius, ji taip pat primena, jūs ne sėdėti už pernelyg laiko.Didelių tikslų ir mažoms sveikatos patarimus, tai yra jums visiems, kuriems.

Kelis Aktyvaus Motyvacija

Jūs galite rankiniu būdu pasirinkti vieną iš septynių treniruotės režimai įrašyti jūsų širdies ritmas, kalorijų sudegino, nuvažiuoto atstumo ir paces7, ir kitus duomenis tvarkyti savo sporto rutiną."HUAWEI" TalkBand B6, taip pat gali automatiškai nustatyti vidaus/lauko vaikščioti ir running8 sekti kiekvieną jūsų treniruotės, net neskaityti "sprint".

Asmeninis Fitneso Treneris

"HUAWEI" TalkBand B6 ne tik tiksliai seka jūsų data9, bet taip pat pateikti mokslo pasiūlymus.Su "Huawei" Sveikatos App siūlo daugiau nei 10 veikia courses10, jūs galite paspausti savo laimėjimų su lengvesnė ir mažesnė rizika susižeisti.

Jūsų Mąstantis Asistentas

Tiesiog pakelti ant savo riešo, atidus asmeninis asistentas, visada stovi.Gauti pranešimus laiku, iš SMS žinutes, skambučius, kalendoriaus įvykiai ir kitų socialinės žiniasklaidos Programas.Kontrolės muzikos playback11 arba naudoti Nuotolinio Shutter12 przystawkę nuotrauką.Mėgaukitės savo gyvenimą su daugiau patogumo ir įdomus.

Specifikacija

  • Funkcija: Aktyvumo Seklys
  • Kalbos: Hebrajų
  • Atsparus Vandeniui Klasė: Profesinės Vandeniui
  • Suderinamumas: Viskas Suderinama
  • Jutiklinis Ekranas: Taip
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Juostos Medžiaga: Oda
  • Ekrano Tipas: OLED
  • Prekės Pavadinimas: "Huawei"

Žymos: grupė smart, bazinė fitneso apyrankė, namų smart, huawei b5 talkband dirželis, juosta 6 garbę, garbė, grupė elast, huawei honor band 3, 5 mi juosta dirželis, hakko oled.

Parašyti atsiliepimą

Originalios

Originalios "Huawei" TalkBand B6 Kalbėti Juosta B6 " Bluetooth Smart Apyrankę Sporto Rankogaliai AMOLED Jutiklinis Ekranas Skambučių Ausinės dažnių Juosta

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai