Nauja prekė

Qshare Kūdikį Krūtimi Mokymosi Dubenį Mielas Kiaulių Silikono Siurbimo Plokštė Placemat Vaikai Šėrimo Indai Kūdikių Maisto Patiekalų Pratos

999 Prekės

€7.24

-43%

€12.71

Pridėti prie pageidavimų

SAUGOS IR KOKYBĖS MEDŽIAGAS - MPT Standarto 100% Maisto kokybės Silikono.BPA, PVC, BPS, ir Ftalatų, Nemokamas Geresnio Maisto Saugos MIELAS SKIRTAS KŪDIKIUI: Silikono Placemat smulkiam ir vidutiniam kūdikiams, pradedantiems vaikščioti kūdikiams ir vaikams.Šviesus linksmas spalvas ir mielas formos yra mylimas vaikams įvairaus amžiaus, kad mealtime įdomus STABILI KONSTRUKCIJA - Visiškai Dėmių Atsparios, Mūsų Pyplys Plokštė Funkcija Iškėlė Dubenį Kraštus, Tinkamą Porcijų Dydžius ir Stipri Siurbimo Sumažinti Išsiliejimus ir Sujaukia plauti INDAPLOVĖJE, MIKROBANGŲ SAUGUS IR ŠALDIKLIO SAUGIAI - Placemats Vaikams Gali būti Įdėti į Šaldiklį, Mikrobangų krosnelė ir Indaplovė be Jokių Rūpesčių.Mūsų Silikono Placemat yra Labai Patvarus ir Jie yra skirti Išlaikyti Tiesioginius Kontaktus su Temperatūra Viršija +450 ir -40 Laipsnių Fahrenhei STIPRI SIURBIMO - Nusiurbimo Saugiai į Bet kokį Kieto, lygaus Paviršiaus.Daro Valgio Laiką su Savo mažyliais Daugiau Malonus

Dėmesio: Kaip skirtingų kompiuterių ekrano spalvos skirtingai, spalva tikrasis prekė gali nežymiai skirtis nuo aukščiau vaizdai, ačiū už jūsų supratimą.

1. Paruošimo Laikas:Prašome patvirtinkite, pristatymo ADRESĄ, atidžiai, kai jūs pateikiate užsakymą (- us).prekės bus laivas per 1-3 dienas po apmokėjimo pašalinta.

2. Prašome ne 1-3 mažai balų laivybos sukelti užjūrio laivybos turės įtakos daug veiksnių, pavyzdžiui, Blogas oras,Muitinės procedūros, Po streiko ir pan.Paprastai,15-60 dienų pasiekti į paskirties vietą,įvairių šalių atvyko differnt kartus.bet jei iš viso kainodaros jūsų užsakymas yra mažesnis nei $5.00, ši paslauga NEGALI būti stebimi.

3. Jeigu muitinės deklaracija, Dievas arba atostogų sezonus, pristatymo laikotarpis gal pratęstas additional15-20 dienų.Jokios atsakomybės, turi būti taikomos jav už vėlavimą dėl bet kurios iš pirmiau išvardytų aplinkybių.

4. Jei negavote prekės, jums užsisakyti po 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau.

Apie Muito.

Atsižvelgiant į mūsų klientų naudai, Esame priversti ship užsakymą paprastu paštu.Prašome suprasti, tačiau, muito iš mūsų kontrolės, mes negalime garantuoti jokių mokesčių mokestį ir neturės mokėti jokio mokesčio mokestis.Mes nuoširdžiai atsiprašome už nepatogumus tai gali sukelti jums.

Prašome susisiekti su mumis prieš bet kokį neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį, mes stengiamės padėti.

Toliau nurodytais atvejais, pirkėjas moka už prekių grąžinimo arba išlaiko prekių ir susitaria su pardavėju, sumą grąžinti.

1. Gautas prekes pirkėjas nėra nurodyta pirmiau.

(Pastaba: atsižvelgiant į skirtingas ekrano rezoliuciją ir ryškumą, gali būti ir mažas spalvų skirtumas praktiškai, kurie neturi jokios įtakos pačiam gaminiui, visi dydis pateikta informacija yra rankinis matavimas, kurie gali būti 0,5-1 cm leistina paklaida.Labai ačiū už jūsų supratimą.

2. Elementus su kokybės problemas.

(Pastaba: dėl prastos kokybės, tai yra beveik neįmanoma, nes visi mūsų siūlomi produktai yra aukštos kokybės ir konkurencingos kainos.) Nereikia nerimauti.

3. Galima nusipirkti daug jūsų parduotuvėje?

(Pastaba: Taip.Jei norite pirkti dideliais kiekiais, jūs galite susisiekti su mumis ir aptarti didmeninės kainos.Mes suteikiame jums geriausią kainą.

Jei turite kitų klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Rosaline bus visada suteikti jums geriausias paslaugas ir produktus

  • Prekės Pavadinimas: Qshare
  • Medžiaga Funkcija: PVC Nemokamai
  • Funkcija: Dubuo
  • Amžiaus Grupė: Kūdikiams
  • Modelio Tipas: Gyvūnų
  • Tipas: Indai
  • Sertifikavimo: SGS
  • mielas kiaulių plokštė: Vaikai Indai Rinkinys
  • platos: prato infantil
  • piatti: kūdikių dubuo
  • Medžiaga: Silikono
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Numeris: Kiaulių stiliaus patiekalai
  • Klasifikacija: Dubuo

Žymos: mat tabl, bambuko patiekalas, tešlos dubenį mielas, mdzf, vaikų stalo, vaikas šėrimo dubuo, kūdikių silikono patiekalas įsiurbimo, mielas patiekalas, partijos kūdikį maitinti, plokštė.

Parašyti atsiliepimą

Qshare Kūdikį Krūtimi Mokymosi Dubenį Mielas Kiaulių Silikono Siurbimo Plokštė Placemat Vaikai Šėrimo Indai Kūdikių Maisto Patiekalų Pratos

Qshare Kūdikį Krūtimi Mokymosi Dubenį Mielas Kiaulių Silikono Siurbimo Plokštė Placemat Vaikai Šėrimo Indai Kūdikių Maisto Patiekalų Pratos

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai