Nauja prekė

WALFOS 2 Vnt/Set Tortas Dekoravimo Priemonės Non-Stick Silikono Šokolado Raidžių Skaičius Minkštas Formų Slapukus Virimo Bakeware Įrankiai

999 Prekės

€4.90

-14%

€5.76

Pridėti prie pageidavimų

WALFOS 2 Vnt/Set Tortas Dekoravimo Priemonės Non-Stick Silikono Šokolado Raidžių Skaičius Minkštas Formų Slapukus Virimo Bakeware Įrankiai

1. Saugių Medžiagų: Naudojamas maisto klasės silicio dioksido gelio medžiagos.FDA sertifikuotos silikono medžiagos.Aplinkos apsaugos, saugos, netoksiškas, jokio kvapo.Karščiui atsparus temperatūros -40°C - 230 °C.

2. Ne Nerimauti Pertrauka: Naudojant kieto plastiko formų ir kartais pelėsiai, įskilimai, kai jūs bandote gauti jūsų vienetų out.Bet tai silikono formos įpratęs kreko arba nutraukti, pavyzdžiui, kad.Galite pasiimti saldainiai arba šokoladas lengvai.

3. Multi-funkcinis naudojimas: Naudokite Šios formos yra saugus naudoti šaldiklis ir indaplovė.Jie yra puikus priėmimo gumdrop, saldainiai, vašku, žvakių, mažų muilas ir kt.

4. Lengva Užpildyti ir Lengva Valyti: Su lašintuvu klojiniai gali būti lengvai užpildyti.Taip pat ir lanksti medžiaga, todėl jį lengva valyti.

5. Taikymo sritis: Skaičių ir raidžių silikono formos yra lanksčios ir daugkartinio naudojimo, puikiai tinka kepti sausainių,šokolado, želė, saldainiai, ledo kubeliai ir pyragas apdaila.Šios silikoninės kepimo formos yra puikiai tinka daugeliui namų šalių ir festivalių,pavyzdžiui, gimtadienis,draugų grupė,vaikų šalis, Valentino diena ir Motinos Diena ir daugiau.

Sąlyginio deponavimo yra saugus pirkėjų ir pardavėjų, mes rekomenduojame jums pasirinkti, sąlyginio Deponavimo,jis palaiko Kredito kortelės,

Money bookers, visa, Master-kortelės, Western union " ir kt.

Jei norite naudoti "kitas" mokėjimai,prašome susisiekti su mumis per paštu arba pranešimą.

Išmokos turėtų būti baigtas per 7 darbo dienas, jeigu buvo kai sunku, prašome pranešti man.

Mes tik laivas su jūsų patvirtino adresą.Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas prieš perkant.

Visi užsakymai bus išsiųsti per 1-4 darbo dienas nuo apmokėjimo patvirtinimo.

Siuntos Kinija Po Oro Paštu už mažiau nei 2 kg prekių ,paprastai tai užtruks 25-45 darbo dienų(kai kuriose šalyse gali būti daug ilgiau) ,jei jums reikia prekių labai skubiai ,prašome susisiekti su mumis DHL ir kt .Mes apskaičiuoti siuntimo išlaidų už jus .Ji visada trunka apie 3-7 dienų atvykti.

Mes nesame atsakingi už bet kokius custom muito ar importo mokestis

Mes darome viską, kad aptarnauti mūsų klientus, geriausia, kad mes galime.

Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 7 dienas nuo jūsų gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties.Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas.Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.

Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes .

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.

Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.

Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausią klientų aptarnavimo paslaugos

  • Privalumas: Šilumos varža lankstus
  • Modelio Numeris: MA-A0513
  • Nepadori Nuotrauka: No
  • Funkcija: Ekologiškai švarus, atsparus vandeniui, patvarus,lengvai valomas
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Tipas: Pyragas Įrankiai
  • Prekės Pavadinimas: walfos
  • Dydis: 21.5*11.5 cm
  • Seksualinio Pobūdžio: No
  • Pyragas Įrankiai Tipas: Liejimo formos
  • Sertifikavimo: Rohs,SGS,FDA,LFGB
  • Temperatūra: -40F iki +446F (-40c iki +230c)
  • spalva: šokolado spalva
  • Medžiaga: BPA free 100% Maisto kokybės Silikono

Žymos: sillicon pelėsių, maisto gaminimas, pyragas pelėsių, šokolado pelėsių polykarbonate, minkštas formų raukšlės, silikono formos gėlių vazonas, ul kepimo, pelėsių silikon, pelėsiai, tortų, granito bakeware.

Parašyti atsiliepimą

WALFOS 2 Vnt/Set Tortas Dekoravimo Priemonės Non-Stick Silikono Šokolado Raidžių Skaičius Minkštas Formų Slapukus Virimo Bakeware Įrankiai

WALFOS 2 Vnt/Set Tortas Dekoravimo Priemonės Non-Stick Silikono Šokolado Raidžių Skaičius Minkštas Formų Slapukus Virimo Bakeware Įrankiai

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai