Nauja prekė

110/220V 5L 1400W Nešiojamų ULV Elektros Purkštuvas Purkštukai, Stabdžių-Epidemija Inhaliatoriaus Insekticidas dezinfekavimo aparatą Narkotikų Purkštuvas

999 Prekės

€105.63

-37%

€170.37

Pridėti prie pageidavimų

110V/220V, 4.5 L 1400W, Elektros Purkštuvas ULV Fogger Uodų Žudikas Dezinfekavimo Mašina Žudikas Insekticidas Purkštukai Kovos su Narkotikais

Savybės :

1. Srauto greitis gali būti reguliuojamas, kuris gali būti koreguojamas, atsižvelgiant į faktinę situaciją.

2. Fiksuoto vožtuvas gali būti reguliuojamas aukštyn ir žemyn, 60, kuris yra patogus ir taupantis.

3.4.5 L ultra-low pajėgumai, patogus ir greitas nešiojamų dizainas.

Specifikacija s:

Įtampa: 220V 50HZ

Medicinos dėžutės talpa: 4.5 L

Diapazonas: 5-10M

Galia: 1400W

Maitinimo laido ilgis: 5M

Purškimo tūris: 150-260ML / MIN (reguliuojamas)

Apimtis:

1, viešbutis, viešbučiai, prekybos centrai, restoranai, ir šeimos fumigacija.

2, ligoninėse, mokyklose, teatruose ir kitose viešose vietose.

3, automobiliai, traukiniai.

Atsargumo priemonės:

1. Šis purkštuvas nėra leidžiama purkšti arba užpildyti degiosios, sprogstamosios, koroziją medžiagų, tokių kaip alkoholis, benzinas, benzenas.

2. Nenaudokite purkštuvo į sandariai uždarytą patalpą.Durys ir langai gali būti uždaryti po purškimo padidinti taikymo poveikį ir apsaugoti žmonių sveikatą.

3. Draudžiama valyti purkštuvas su Tianna vandens ar benzinas.Kai valymo išorė mašina su vandeniu ar kitos neutralios valymo, priežiūros, turi būti priimtas ne įdėti į vandens, arba neutralius ploviklius į variklio korpusą.

4, po kiekvieno naudojimo, nepanaudotų skystis turi būti išlieta, atkreipti dėmesį ne teršti aplinką.Be to, vaistas lauke yra pripildyta vandens, ir spray yra pradėta apie 0,5-1 min valyti mašina vamzdžiai, siekiant išvengti skysčio nuo korozijos mašina, ir padidinti mašinos patikimumą ir ilgaamžiškumą.Tai yra labai svarbus ir būtinas.

5. Jis yra uždraustas, turi būti pateikti aukštos temperatūros aplinkoje arba pagal saulės ilgą laiką, taip, negali būti skrudinti deformuoti, išnyks arba nulaužti.

6. Draudžiama ištraukite maitinimo laidą prie ištraukite kištuką ir nutraukė elektros energijos.Naudoti gumos poziciją iš lizdo ištraukite kištuką ranka.

Pakuotė:

1 X Elektros ULV Purkštuvas

1 X anglų vadovas

Pastaba:

1. Prašome leisti 0.5-1cm skirtumai dėl rankinis matavimas.

2. Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

/ Apie paslaugos / Apie - Laiku Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laikas Ilgesnis Apsauga 15 dieną daugiau apsaugos nuo užsakymo užbaigimas Grįžta Papildomos Grąžos bet kokį produktą,tik tuos, puikios būklės Garantuoja Kokybę Garantuoja Kokybę ar Visa grąžinamoji išmoka

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prekės Pavadinimas: Safurance

Žymos: purkštuvas ulv, fogger purkštuvas, šalto rūko generatorius, dezinfekuoti purkštuvas, elektrostatinio lauko purkštuvas, fogger, elektros ulv, elektros fogger, elektrostatinio lauko purkštuvas už disenfecting, ulv.

Parašyti atsiliepimą

110/220V 5L 1400W Nešiojamų ULV Elektros Purkštuvas Purkštukai, Stabdžių-Epidemija Inhaliatoriaus Insekticidas dezinfekavimo aparatą Narkotikų Purkštuvas

110/220V 5L 1400W Nešiojamų ULV Elektros Purkštuvas Purkštukai, Stabdžių-Epidemija Inhaliatoriaus Insekticidas dezinfekavimo aparatą Narkotikų Purkštuvas

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai