Nauja prekė

Naujas atvykimo! 41x13mm 20pcs Vario su Stiklo lašo formos žavesio dėl auskarai/auskarai reikmenys/Auskarai dalys/ papuošalai "PASIDARYK pats"

999 Prekės

€10.79

-19%

€13.48

Pridėti prie pageidavimų

Naujas atvykimo! 41x13mm 20pcs Vario su Stiklo lašo formos žavesio dėl auskarai/auskarai reikmenys/Auskarai dalys/ papuošalai "PASIDARYK pats" dydis :41x13mm

Klausimai

Atsakymai

Ar jūs derinti užsakymus?

Taip, mes gali sujungti užsakymus taip, kad jums turėtų mokėti tik vieną kartą.Prašome susisiekti su mumis prieš jums mokėti, jei jums reikia, kad paslaugų.

Ar jums siūlome drop laivyba?

Taip, mes.Mes atsiųsime į jūsų kliento pristatymo adresą, kai vieta užsakymą

Ar jūs sutinkate individualų produktų?

Taip, mes.Tiesiog reikia nuotraukas ir pavyzdžiai.

Vežimas

1. Pristatymo adresas - Daiktai bus išsiųsti į savo Birutesnamai.lt profilio adresą,Prašome užtikrinti, kad pristatymo adresas yra pilna ir teisinga.

2. We will ship užsakymą kartu per China Post Oro Pašto nemokamas pristatymas .Jei tai yra skubus,galite mokėti papildomai, laivybos mokestis,mes atsiųsime jums per DHL,ar AVS UPS,mes gauti didelę nuolaidą iš kurjerio,tada kaina yra labai gera.

3. Laikas tranzitu

China Post Oro Paštu,tai?ll visada vartokite 15-35 dienų atvykti.Jei jūs negalite gauti krovinių per 45 dienas,prašome siųsti elektroniniu paštu mums.Mes padėsime sekti krovinių jums.Ačiū.

4. Tax_You reikia mokėti muito mokesčius save..Mes neturime turėti jokių muitų ar mokesčių

Atsiliepimai

Jūsų atsiliepimai yra tikrai svarbus mums.

1.Jei esate patenkintas savo produktus ir paslaugas, prašome padėti "palikti Teigiamų Atsiliepimų" ir "5 Puikus Žvaigždžių" mums, kai jūs gaunate savo daiktus ir mes bus daryti tą patį už jus.Ačiū iš anksto.

2.Jei nesate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų, prašome susisiekti su mumis ir pateikti mums galimybę rasti sprendimą.Ačiū!

Grąžinimo Politika, Ir Proceso

1. Jei esate nepatenkinti gauta krovinių ,dėl kokių nors priežasčių, jūs turite susisiekti su mumis per 7 dienas nuo gavimo jūsų užsakymą.

2. Prašome susisiekti su mumis prieš siųsdami elementą atgal.

3. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir prašome pateikti mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų Birutesnamai.lt ID.

4. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti.

Grįžti vežimas, krovinių turėtų būti apmoka Pirkėjas

  • Medžiaga: Metalo
  • Svoris: 2.7 g
  • Stilius: Madinga
  • Bauda ar Mados: Mados
  • Pakabukai Tipas: Kritimas
  • Modelio Numeris: LCLYST1810-33
  • Metalų Tipas: Vario
  • Prekės Pavadinimas: iBEADSKINS
  • Elemento Tipas: Pakabukai

Žymos: auskarai priedai "amazon", stačiakampis auskarai dalys, inicialai auskarai dalys, putų auskarai priedai, mediniai auskarai dalys, custom auskarai dalys, alpinistas auskarai priedai, leverback auskarai dalys, kietas auskarai priedai, sidabro auskarai dalys.

Parašyti atsiliepimą

Naujas atvykimo! 41x13mm 20pcs Vario su Stiklo lašo formos žavesio dėl auskarai/auskarai reikmenys/Auskarai dalys/ papuošalai

Naujas atvykimo! 41x13mm 20pcs Vario su Stiklo lašo formos žavesio dėl auskarai/auskarai reikmenys/Auskarai dalys/ papuošalai "PASIDARYK pats"

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai