Nauja prekė

Airldianer Sielovados Stiliaus Gėlių Spausdinti Ruožas Sofa Padengti Žalios spalvos Lapai Elastinga Sofos Padengti L formos dangtelį sofa gyvenimo room2

999 Prekės

€3.33

-40%

€5.56

Pridėti prie pageidavimų

Aprašymas:

*Paketas apima: 1pc sofa cover (be pagalves)

*Medžiaga:95% Poliesteris+5% Spandex

Dydis Vadovas:

1-vietų sofa padengti: ilgis sofa turėtų būti per 90 iki 140cm/ 35 iki 55 Colių.

2-vietų/ loveseat cover: ilgis sofa turėtų būti per 145 iki 185cm/ 57 72 Colių.

3-jų vietų sofa padengti: ilgis sofa turėtų būti per 190 230cm/ 75 iki 90 Colių.

4-vietų sofa padengti: ilgis sofa turėtų būti per 235 300cm/ 92 118 Cm.

-Prašome įvertinti savo sofos įeina porankiai, tada pasirinkite dydį.Jei jūs neturite priemonė įeina porankiai, sofos padengti bus mažesnis nei jūsų sofos.

-Jei turite problemų su pasirinkdami dydį, prašome susisiekti su mumis.Mes padėsime.

Savybės:

- Elastingas audinys lengva taikyti.

- Visus turus be kampų suvynioti, nėra lengva raukšlių;

- Elastinga juosta apačioje, nėra lengva poslinkis.

- Jis tinka daugelio tipų sofa, pavyzdžiui, audinio sofos, ar odos sofa su spragą.

APSAUGOTI : Į slipcover skydai ir apsaugo jūsų baldai iš išsiliejimo, dėmes, dėvėjimosi ir plyšimo, nebūtų iš vis sugriauta.Tai puikus namų augintiniai, arba visiems, norintiems ekonomiškas sprendimas, baldai, apsaugos, eglė ir iki savo kambarį ir nustebinti savo svečius su išleidžia mažiau pinigų.

LENGVA PRIEŽIŪRA: Lengva nustatyti ir pasiimti; skalbti mašinoje, šaltu vandeniu, nenaudokite baliklio, būgniniai sausas mažai, ne lyginti.

Drop Laivyba

Priimame užsakymus iš Drop Laivyba.Ten bus nedėkite jokių sąskaitų, QR kodų, akcijos ar mūsų prekinio ženklo pavadinimą, logotipą, siuntas.We will ship kaip įmanoma greičiau už jus.

Apie Laivybos

Kai jūs mokate užsakymą, mes atsiųsime jums kad per 8-48 valandas (išskyrus atvejus, per Kinų Naujųjų Metų atostogos).Pardavėjas Rekomendavo, Logistika: Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu, Birutesnamai.lt Standartinis Pristatymas, Birutesnamai.lt Išsaugoti Pristatymas, ePacket ,Specialios Eilutės-YW ar kitas geriau logistika.Nes jie yra greičiau ir atsekami.Sekti svetainė: www.17track.net.

Apie Po Pardavimo

Kai gaunate produktą ir rasti, kad produktas turi kokybės problemų, prašome susisiekti su mumis laiku, suteiksime jums išsiųsti ar grąžinti pinigus.Siekiant išspręsti šią problemą, geriau, nereikia atidaryti ginčų.

Apie Atsiliepimą

Prašome užtrukti keletą minučių palikti teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5 žvaigždučių, Jei jūs patenkinti mūsų produktus ir paslaugas.Jūsų atsiliepimai yra tikrai svarbus mums.Ačiū!Būkite sąžiningos ir išsamios jūsų vertinimu, kaip atsiliepimai, padėkite kitiems pirkėjams, kad perkant, tegul kiti pirkėjai žino apie savo patirtį su pardavėjo ir padėti Birutesnamai.lt saugi vieta pirkti ir parduoti.

Susisiekite Su Mumis

Jei turite klausimų dėl savo užsakymo, susisiekite su mumis elektroniniu išsiųsti pranešimą per Birutesnamai.lt.Mes jums siūlome sprendimą.

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Stilius: Žakardo
  • Prekės Pavadinimas: airldianer
  • modelis: SPAUSDINTI
  • Taikoma Sofa: Grupinių Sofa
  • Gamyba: Kartu Kit
  • Dydis: Four Size
  • Modelio Numeris: ZX044
  • Modelio Tipas: Gėlių
  • Medžiaga: Poliesterio / Medvilnės

Žymos: padengti sofa ruožas, "ike" sofa dangtis, žalia sofa-lova padengti, padengti sofa, pouf sofa, žakardo sofa slipcover, dangtis l formos sofa, kilimų europos, kampo gaubtas, skirtas sofa, tampus elastinga sofa padengti pilka.

Parašyti atsiliepimą

Airldianer Sielovados Stiliaus Gėlių Spausdinti Ruožas Sofa Padengti Žalios spalvos Lapai Elastinga Sofos Padengti L formos dangtelį sofa gyvenimo room2

Airldianer Sielovados Stiliaus Gėlių Spausdinti Ruožas Sofa Padengti Žalios spalvos Lapai Elastinga Sofos Padengti L formos dangtelį sofa gyvenimo room2

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai