Nauja prekė

Pirmosios Pagalbos Rinkinys - Skubios Pagalbos Rinkinys Vandeniui Nešiojamų Esminių Traumų Automobilių Virtuvė Kempinguose, Kelionių Biuras Sporto Ir Namuose

999 Prekės

€5.34

-34%

€8.21

Pridėti prie pageidavimų

Šis pirmosios pagalbos skubios pagalbos rinkinys gali laiku tvarkymo netikėtų situacijų, kai jūsų medžioklės, žvejybos, žygiai ir atostogas .automobilių ratai, padeda gydyti nedelsiant, traumas, apsaugoti žmones nuo tolesnės žalos, ir išvengti infekcijos saugią pagalbą.

Lengvas Ir Kompaktiškas sandėliavimo ar nešiotis, Atlicināt tai jūsų automobilio, jūsų pipiras maišelį, lauko išgyvenimo paketo, valtis, ar net RV.

PATVARUS ir PRAKTIŠKAS-jeigu yra vandeniui atsparus, kietas išorinis maišas yra labai atsparus gabalai, vandens, ir įbrėžimai, kostiumas veiklos lauke.

31 Elementų, pirmosios pagalbos rinkinys dėžutėje, įtraukti žirklių , pincetai, tvarsčiai, juosta, sting paramos gydomieji mygtukai ir kt.

100% Pasitenkinimo Garantija

Praktiška ir patogu naudoti.

Lengva nešiotis.

Gerai, lauko sportas, kempingas, žygiai, kelionės ar kitų nuotykius veikla naudojimo.

spalva: raudona

Medžiaga: Nailonas

dydis:

16*11*4.5 cm

Pakuotės Turinys:

1 x žirkliniai 9cm

1 x tweezer 11cm

2 x Sterilios marlės tamponu 5*5cm

1 x PBT tvarstis 5*4,5 m

1 x PBT tvarstis 7.5*4,5 m

1 x lipnia juosta 1.25*5m

4 x sting paramos gydomieji trinkelėmis 5X5cm

10x šlapias pad 3*6cm

5 x band-aids 7.2*1.9 cm

1 x trikampio formos tvarstis 96*96*136cm

2 x žiogeliai

1 x pirmosios pagalbos vadovas

1 x nailono dėklas 16*11*4.5 cm

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie Mus

Mes teikiame geras produktas, su geriausia kaina,mums parama, Didmeninės/Drop Laivyba Užsakymo

1. Drop Laivyba užsakymą, prašome pastaba"dropshipping tvarka", mes jo prioritetus.

2. Didmeninė/Lašas Laivybos užsakymus, jei turite kokių nors idėjų dėl kainos, ar pakuotės,prašome susisiekti su mumis iš anksto,mes jums geriausias paslaugas, kad patenkinti savo poreikius.

Apie Mokėjimą

Jei jūs patenkinti bet problema, kai atliekant mokėjimą, prašome susisiekti su Birutesnamai.lt Klientų Aptarnavimo Centras prašyti pagalbos:

Apie Siuntas

1.Mes bus išsiųsti užsakymai artimiausiu metu per 2-5 darbo dienas(išskyrus savaitgalius ir valstybines šventes) kai mokėjimas yra baigtas, paprastai.

2.Prašome įrašyti savo pilną pristatymo adresą, su teisingą telefono numerį, pašto kodą, ypač Rusijoje ir Baltarusijoje, pirkėjų, prašome patvirtinkite savo vardą ir pavardę.

3.Atkreipkite dėmesį, kad mes ne atsakingų už muitų.Prašome muitinio įforminimo patys.

4.Mes teikiame tiek po pristatymas ir išreikšti shippings.Daugelyje šalių, po pristatymas trunka apie 25-35 dienas ir ilgiau, kai kurių šalių, pavyzdžiui, Brazilijos, Peru.

Express pristatymas inlcude DHL, EMS, Birutesnamai.lt Premium Laivybos ir Specialias Linijas, pavyzdžiui, Aramex.Tai trunka apie 7 dienas.(Tai bus atidėti, jei jūsų šalis atitinka tam tikrą problemą,Darbuotojų streiką,oras problema ir t.t.)

Apie Po pardavimo Paslaugos

Esame patikimas pardavėjas ir mes turime profesionalių po-pardavimo paslauga visiems mūsų papročiams.Jei yra klausimų dėl užsakymo,prašome susisiekti su mumis iš anksto ,mes visada čia, kol gausite laimingas atsakymą.

Apie Atsiliepimą

1. Prašome patikrinti, ar pakuotė ir daiktas, kai jūs gaunate kruopščiai ir įsitikinkite, nėra jokių problemų.

2. Jei turite kokių nors problemų, ar nėra visiškai patenkintas savo paketą,prašome don ' t būti, nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.Mes išspręsti problemą, kad patenkinti jus.

3. Jei nėra jokių problemų, prašome palikti mums 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų.

  • Modelio Numeris: sagtis turniketas
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Žymos: dokumentai ispanijos mergina, papillon mokyklos maišą, papercards rankų darbo, prespapjė kinijos, par led skrydžių atveju, , papri kabelio 16 core, popierius sienos marrocan, popierinių vestuvių foto, popieriaus spinta york.

Parašyti atsiliepimą

Pirmosios Pagalbos Rinkinys - Skubios Pagalbos Rinkinys Vandeniui Nešiojamų Esminių Traumų Automobilių Virtuvė Kempinguose, Kelionių Biuras Sporto Ir Namuose

Pirmosios Pagalbos Rinkinys - Skubios Pagalbos Rinkinys Vandeniui Nešiojamų Esminių Traumų Automobilių Virtuvė Kempinguose, Kelionių Biuras Sporto Ir Namuose

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai