Nauja prekė

Alipop Keistą Tiesus Uždarymo Prieš Nupeštos Su Kūdikio Plaukų Peru Remy Human Hair Uždarymo 10-24 Coliais Šveicarijos Nėrinių Laisva/2/3 Dalis

999 Prekės

€49.99

Pridėti prie pageidavimų

redakcija=1.8;data=20170323

guan_lian_Begin Prekės Pavadinimas Alipop, Realiable dėl Birutesnamai.lt Medžiaga 100% odelės suderinti remy human hair ne maišyti Galima Ilgis 10-24inch Prekės Svoris 55-95g+-5g (3.5 mm)/gabalas Spalvos Natūralios spalvos, 1b, canbe dažyti (Individualų Spalvos Priimtas) Tekstūra Fizinis modelis gali būti plokščias išlyginti arba perdaryta pasiekti kitų išvaizdą Kokybės Praliejimo ir raizginys nemokamai.Visą odelės, storas baigiasi.Švelnią ir Pristatymas Greitas Pristatymas per DHl/UPS/TNT per 3~7 darbo dienos Paslaugų, Didmeninės/Drop shipping/OEM/ Vartotojo(Etiketės,žymekliai,krepšiai, uždarymo, perukas,yra)

Patarimai: 3 ryšuliai yra pakankamai galvą, arba derinti su uždarymo.Jei u wanna geriau atrodo, 4 ryšulius kartu yra geras pasirinkimas. .Pagrindinė taisyklė:jau plaukai prilygsta trumpesnis ataudų plotį.

Kaip viena iš svarbiausių žmogaus plaukų bendrovės, mes esame įsipareigoję teikti savo klientams aukščiausios kokybės 100% žmogaus plaukų priauginimas rinkoje.Ar esate naujas mūsų svetainėje arba naujas klientas apskritai, mūsų tikslas yra būti jūsų pirmasis pasirinkimas, aukštos kokybės, 100% Remy plaukų priauginimas.Alipop plaukų sukūrė savo reputaciją parduoti kokybiškas, spalvingas,minkštas Remy plaukų priauginimas, kartu greitai, draugišką ir patikimą klientų aptarnavimą.Patirtis mūsų atsidavimas šiandien; pradėti apsipirkti už savo idealus pažvelgti Alipop plaukų bendrovė.

Naudoti plataus dantų šukomis švelniai valyti jūsų plaukai ,garbanoti plaukai pls sklandžiai plaukus ranka.

Ne šepečiu, plaukus nuo šaknų į viršų.Nuo galais,šukos ji throughand tada nuo vidurio,tada pagaliau eina į viršų.

Plaukai gali gauti susivėlęs, nes jis pernelyg sausas ir rinkti per daug dulkių ir kitų dalykų, šiuo metu atsiminti, kad negalima plauti su šampūnu, nes tai viskas būtų dar blogiau.Nuplaukite jį su išvalykite šiltu vandeniu ir giliai būklės, jis tam tikrą laiką, jis bus gauti geriau ir geriau!Pirkėjas sumoka siuntimo išlaidas Pardavėjui apmokėti siuntimo išlaidas Nuotraukoje Keistis turima Nepatinka/Netinka TAIP Pakeisti stilių ar spalvą, TAIP Laivybos blogo straipsnių ar spalvos taip taip TAIP Kokybės problema taip taip TAIP Dirbtinių priežasčių ne NE ne NE

1: Pls patikrinkite pakuotės atsargiai, kai u gauti paketą.Jei nėra žalos, jūs galite prisijungti paketą ir patvirtinkite užsakymą.

2: Jei yra bet neveikia arba neteisingai produktas, pls fotografuoti ir susisiekite su mumis asps.

1.Patenkintas: Pls mums 5-žvaigždučių atsiliepimus apie Birutesnamai.lt .Jūsų teigiamus atsiliepimus yra didele galia, mums ir toliau tiekti aukštos kokybės plaukų ir puikus aptarnavimas. (plius dalintis gražių nuotraukų, turės galimybę gauti $30 už atlygį)

2.Nepatenkinti:Prašome susisiekti su mumis prieš atostogas neigiamų atsiliepimų.Mes suprantame susirūpinimą ir nusivylimą, jums gali tekti ir bus stengiamės, kad išspręstumėte problemas.Prašome suteikti mums galimybę išspręsti problemą.

Ačiū apsipirkti mūsų parduotuvėje! (o donot palikti pateikti bet koks ginčas arba neigiamų atsiliepimų)

1: pls donot įdėti PO BOX adresas express canot pristatyti,Fizinio asmens adresas yra priimtinas.

2: pls donot leisti išreikšti bendrovės atostogų paketą į jūsų duris siekiant išvengti prarasti. 1.Plaukų audimo:

Galima Tekstūra: Tiesi,Kūno Banga,Giliai Banga,Laisvi banga,gamtos banga

Galima Tipas: Brazilijos/Peru/Malaizijos/Indijos/Eurazijos/mongolų Plaukų ir pan.

Rengiama Spalva: Natūralus juodas,2#,4#,27#,33#,99#,613#,ombre spalva(1b/27#,1b/33#,1b/4/27#,1b/99j#)Individualų Spalvos priimta per.

Prieinamas Plaukų: Virgin Plaukai/Remy Plaukų,/Ne-Remy Plaukų

Perukas: Tiesi,Kūno Banga,Giliai Banga,Laisvi banga,natūralių bangų ir kt.(individualų užsakymą priimtas) Q1: Kaip plaukų matuojama?

A1: tiesiai tekstūros yra matuojamas tiesa ilgio.

Garbanotas,kūno banga,palaidos bangos ir giliai banga yra matuojamas, kai plaukai yra traukiamas tiesiai.Q2: Gali būti tiesinami plaukai ar riesta?

A2: Taip,tai yra 100% žmogaus plaukų,todėl gydyti jį kaip savo.Galite curl ir tiesinti plaukų, kaip tikėtasi, tačiau išlaikyti temperatūros.Plaukai gali prarasti, kai garbanės modelis su nuolat džiovintuvas.Q3: Gali mano naujos plaukų spalvos/dažyti?

A3: Taip,galite nuspalvinti mūsų plaukus.Mūsų har yra 100% remy plaukų, aukščiausios kokybės ir niekada chemiškai apdorota, ir todėl ji gali dirbti dažymas procesas labai gerai.Tačiau jis nebebus mergelės kai u spalva arba apdoroti plaukai.Mes rekomenduojame jums kreiptis į profesionalų jei u nori spalvos jūsų nauji plaukai.Q4: galiu co-plauti galvą?

A4: Co-skalbimo pat žinomas kaip kondicionierius,skalbimo, yra būdas išvalyti plaukus, be šampūno.Co-skalbimo dažnai laikoma labai gera, garbanotas plaukų.Co-skalbimo sudaro valiklis plaukų su drėkinamasis kondicionierius.

FAQ_End

  • Prekės Pavadinimas: ALIPOP
  • Dalį Būdas: Artimųjų Par, Trijų dalių, Nemokamas Dalis, ir Jūs galite taip pat dalis, tai laisvai
  • Tipas: Nėriniai Uždaryti
  • Bazinė Medžiaga: Šveicarijos Nėriniai
  • Tinka Miršta Spalvų: Visos Spalvos
  • Medžiagos Klasė: Remy Plaukai
  • spalva: #1B, Natūralus Juodas, gali būti dažytos/balintas(išskyrus #27 ir 613)
  • Ilgis: 10 12 14 16 18 20 22 24 Inches available
  • Elementų Pakuotėje: 1 Gabalas, Tik
  • Spalva Tipas: Gryna Spalva
  • Tankis: 130%
  • Tekstūra: Keistą Tiesiai
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Stilius: Pre-nupeštos Su Kūdikio Plaukų
  • Spalvos Nėriniai: Vidutinio Ruda
  • Pateiktas Metodas: Ranka Sąlygotosios
  • Nėriniai Dydis: 4x4, jei reikia, pritaikyti 5x5, 6x6 uždarymo, Susisiekite Yra
  • Youtube nuorodą: https
  • Gali Būti Permed: Taip
  • Žmogaus Plaukų Tipas: Peru Plaukų

Žymos: kūdikio priežiūros rinkinys, cabl 2in1, ali malonė, clouser, vėliavos peru, apykaklę nuimti, 1b 613, ALIPOP, 2 gabalas masės, vigin žmogaus plaukų uždaryti.

Parašyti atsiliepimą

Alipop Keistą Tiesus Uždarymo Prieš Nupeštos Su Kūdikio Plaukų Peru Remy Human Hair Uždarymo 10-24 Coliais Šveicarijos Nėrinių Laisva/2/3 Dalis

Alipop Keistą Tiesus Uždarymo Prieš Nupeštos Su Kūdikio Plaukų Peru Remy Human Hair Uždarymo 10-24 Coliais Šveicarijos Nėrinių Laisva/2/3 Dalis

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai