Nauja prekė

Wishcolor KUMPIS Pagrindinis Valdiklis CW Raktas V1.30 Morzės Kodą Įrašykite Trumpųjų Telegrafo Raktas Pailginamas 1.8" TFT Ekranas

999 Prekės

€48.33

-40%

€80.55

Pridėti prie pageidavimų

KUMPIS Daugiafunkcinis Master Controller V1.30 Morzės Trumpųjų CW Telegrafo Kodas Treneris

Aprašymas:

-KUMPIO KUBELIŲ multi-funkcija valdytojas yra RANKOS pagrindu įterptųjų KUMPIS produkto.Pagrindinis tikslas yra sukurti atvirą struktūrą, kuri gali būti naudojama kai KUMPIO kasdien dažniausiai naudojamas funkcijas.Jis taip pat gali atlikti tam tikras pagrindines funkcijas, kai vartojamas atskirai.

-Firmware iš "KUMPIO KUBELIŲ Daugiafunkcinis Valdiklis", kurie gali būti naudojami atskirai, yra NUOLATINĖ treneris firmware (toliau-CW treneris).Firmware yra labiausiai pagrindines funkcijas CW klausytis, transkripcija, ir ataskaitų teikimo pratybas, kurios gali veiksmingai padėti CW pradedantiesiems mokytis ir tobulėti NUOLATINĖ galimybė siųsti ir gauti ataskaitas.Tuo pačiu metu, ji taip pat turi funkciją kontroliuoti radijo siųsti CW per išorinės sąsajos; jis turi funkcija prisitaikanti greičio realaus laiko dekodavimo kurį varžovą klavišą ir automatinė rakto kodas.Ateityje, radijo sąsajos plėtros valdybos turės galimybę adaptively demoduliuoja išorės CW signalus.

-Svarbiausia CW treneris yra 32-bitų ARM-STM32F103CBT6. Lustas turi 128k "FLASH" erdvę ir 20k RAM vietos, ir darbo dažnis yra 72M.A 1.8 colių 160*128 rezoliucija yra įdiegta priekiniai pagrindinių kontrolės valdyba. 16-bitų true color TFT-LCD skystųjų kristalų ekranas, kaip rodyti prietaiso pagrindinio valdiklio.Valdyba yra suprojektuotas su 4 jutikliniai mygtukai, trijų krypčių perjungimo jungiklis, sistemos aparatūra reset mygtukas ir maitinimo remonto trinkelėmis jumper; yra 2 vartotojo programuojamos LED indikatoriai (D2, D3); išorės funkcijų sąsaja su iki 24 pins veda tiek MCU kaiščių kuo išorės naudoti ir funkcija plėtra; reset mygtukas yra apatiniame kairiajame prietaiso priekyje Kampas, pagrindinis kontrolės valdyba galima išjungti aparatūros, paspausdami plona adata; į 6P programavimo sąsaja gali būti naudojama prisijungti profesionalų įterptųjų plėtros įranga, ir atlieka antrinės kūrimo ir programavimo vidaus MCU.

NUOLATINĖ Treneris Parametrai:

Pagrindinė valdymo SVIRTIS: STM32F103CBT6 (RIM: 128k RAM: 20k pagrindinis dažnis: 72M)

Ekrano dydis: 1.8 coliai

Ekrano rezoliucija: 160 x 128 pix

Spalvų gylis: RGB true color 16-bitų 65535 spalvų

Borto "flash" atminties talpa: 4M

Borto RTC: built-in temperatūra kompensuojama kristalų laikrodžių osciliatoriai, RTC realaus laiko laikrodis

Vartotojo jutikliniai mygtukai: 4

Trijų krypčių perjungimo jungiklis: 1

Vartotojo apibrėžta LED: 2

Elektros klavišą sąsaja: 3,5 mm stereo lizdas, gali perimti klavišą arba klavišą automatinė

Išorinių ausinių lizdas: 3.5 mm stereo lizdas, kuris gali būti prijungtas prie išorinio ausinės ir garsiakalbiai

NUOLATINĖ išorės kontrolės sąsaja: 3,5 mm stereo lizdas, kuris gali kontroliuoti išorinės radijo CW

Borto garsiakalbis: 8.5*8,5 mm SMT buzzer

Išorės plėtros sąsajos: 24P 1,0 mm FPC lizdas

Programavimo sąsaja: 6P 1,0 mm SH lizdas

Reset mygtukas ant stalo: 1

Įkrovos trinkelėmis laive: 1

RTC atsarginė baterija: micro mygtukas įkraunama ličio baterija

Baterijos tipas: ultra-plonas 900mah polimerų akumuliatorius (su išleidimo apsauga)

Ištvermės laikas: po nauja baterija yra visiškai įkrauta, ne mažiau kaip 10 valandų budėjimo laikas

Funkcijos:

1. Rankinis ir automatinis kodas siųsti praktika (CW kodas klausytis ir transkripcija praktika, NUOLATINĖ kodas siųsti praktika, NUOLATINĖ siųsti žaidimas, CW tolesnių pratimai, CW atminties pratimai)

2. Kodas greitis 10-50 nuolat reguliuojamas

3. Tonas, dot ir insulto perjungimo, TR nedelsiant kolonėlė

4. Ekrano spalvos sąsaja yra pritaikoma ir reguliuojamas

5. NUOLATINĖ prisitaikanti greičio dekodavimas

6. Automatiškai atsitiktinai generuoti skambinkite ženklai, raidės, skaičiai, sumaišyti pranešimus arba vartotojo simbolių siųsti kodai klausytis ir žodžiu pratimai

7. Automatiškai atsitiktinai generuoti skambinkite ženklai, raidės, skaičiai arba sumaišyti pranešimai rankinis ir automatinis sagos praktika

8. Automatinis tolesnius funkcija, aparatas kodas siuntimas, vartotojų sekti kodas siųsti naudotis

9. Kodas panaikinimo pobūdžio žaidimas, mankštos CW kodas siųsti atsakymą galimybė

10. Datos ir laiko tikslinimas

11. Keturi užsakymą mygtukų, kurių kiekvienas gali pritaikyti 60 ženklus, gali suprasti viena-mygtuką " siųsti užsakymą pranešimus, ir gali būti prijungtas prie radijo stotys kasdienio bendravimo ir kitas funkcijas.

-Ši mašina ateina su 900mAh polimero baterija, kurią galima įkrauti naudojant universalų mobiliųjų telefonų kroviklį.Tikrasis budėjimo laikas pilnai įkrauta yra ne mažiau kaip 10 valandų.

-Vartotojams nereikia mokytis programavimo ir deginimas, jie gali atnaujinti naujausia versija firmware per USB kabelį, ir suvokti, kelis kartus KUMPIS.Ji taip pat gali būti naudojamas kaip embedded) ARM mokymosi valdybos mokytis įterptųjų mikrovaldiklių technologijas.

Paketų Sąrašo:

-1 x CW Treneris

-1 x Duomenų Kabelis

  • Valstybės Surinkimo: Ready-to-Go
  • Prekės Pavadinimas: TZT
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Žymos: telegrafo, nuolatinė morzės kodo treneris, 18650 žingsnis iki, pagrindiniai klavišai, nešiojamų radijo ryšio trumpųjų, nuolatinė keyer, iambic morzės raktas, morzės siaurėjantys, tzt europos sąjungos oficialusis, cw raktas.

Parašyti atsiliepimą

Wishcolor KUMPIS Pagrindinis Valdiklis CW Raktas V1.30 Morzės Kodą Įrašykite Trumpųjų Telegrafo Raktas Pailginamas 1.8

Wishcolor KUMPIS Pagrindinis Valdiklis CW Raktas V1.30 Morzės Kodą Įrašykite Trumpųjų Telegrafo Raktas Pailginamas 1.8" TFT Ekranas

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai