Nauja prekė

A1706 Originalus 13" 2016 Palmrest Viršuje Atvejais "Macbook Pro ""Retina" A1706 Šveicarijos Ge klaviatūra-Manipuliatorius baterijų surinkimo Sidabro Pilkumo

999 Prekės

€88.73

-4%

€92.43

Pridėti prie pageidavimų

Suderinama: "macbook Pro ""retina " 13.3" A1706 klaviatūra+manipuliatorius su touchbar+baterijų surinkimo Kokybė: Originalus Būklė: 98% 100% Naujai ,100% bandymas, vienas vieną, gerai dirba.Metai: 2016 2017 metais Ekrano Dydis: 13.3 colių Kalba: JAV, UK, rusijos, prancūzų, vokiečių, ispanų, portugalų, Arabų, švedijos, Šveicarijos ir t. t.....susisiekite su mumis ir pasakykite man, ką kalba, ko jums reikia!

Dovana: Klaviatūra Varžtai Vokietija Versija

Patarimas : Visi mūsų produktai bus bandymas prieš siunčiant, prašome būti tikri, pirkti.

Jei esate ne profesionalas, todėl nereikia jų montavimas.

1) Apie smulkaus paketo, galite choes Birutesnamai.lt Standartinis Pristatymas, Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu, E-pakelis( 15-60 dienų ).Kitą pristatymo metu į skirtingas šalis. 2) Apie big paketinių, Mes rekomenduojame naudoti DHL,EMS( 4-8working dienas ), tai daugiau saugiau ir greičiau.Tačiau, prašome suprasti, bet importo mokestis arba mokestis, ne paskirties šalies yra pirkėjo atsakomybė, pls dėmesį jis.Taip pat pirkėjas turi sumokėti nuotolinio mokesčius, jei pristatyti adresas yra nuotolinio rajone, DHL/UPS/TNT ar Fedex ' s (express pristatymas) systerm. 3) Prekės bus vežamos iš laivybos būdų, kaip jums pasirinkti.Pristatymo adresas turi būti prieinama bent per 40days po jums padaryti užsakymą.Jei norite pakeisti adresą,prašome susisiekti su mumis artimiausiu metu per 48 valandas prieš kad iš laivo.Jei ne,jokių papildomų išlaidų apmoka pirkėjai. 4) Visi daiktai bus patikrintos atsargūs prieš išsiųsti.Tačiau dėl tranzito priežasčių,pažeista prekės negali neišvengiamas.Taigi, prašome patikrinti jį iš karto, kai ją gavote. 5) Mes siūlome laivybos nuolaida didmeninė kartu pristatymas.Prašome susisiekti su mumis.Sekimo numerį bus pateikti patikrinti siuntimo informaciją.Pakavimas: Supakuota su anti-static maišelį ir burbuliukų maišelį ir putplasčio dėžutę, Užtikrinti išlaikyti dalys, švarus ir saugus.

Garantija ir po pardavimo paslaugos:

1.Garantija 3 Mėnesiai .

2. Replece naujo ir gero, jei jums kilo padirbtų produktų.Tačiau įsitikinkite, kad nėra naudojami, o ne piktavalių sugadintus.

3.laivas atgal į mus su gera paketas , nebūtų sugadinti taip, kaip grįžo.

4.Mes tikriname 1 iš 1 prieš pristatymas, 100% veikia gerai, prieš pristatymas

Paslaugos:

Į visus klausimus atsako Kinijoje darbo laiko ,jei turite kokių nors klausimų apie produktus,prašome nedvejodami kreipkitės į mus !

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje. 2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#. 3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Birutesnamai.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti. 4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama. 5. Pirkėjui bus grąžinti laivyba išlaidos , jei ji yra pažeista sau ar kad neteisingą produkto .

1. Buyee Technology Development Co.,Ltd.Specializuojasi Electroic produktų Eksporto. 10 Metų patirtis.Virš 20 fabrikai darbo kartu wih mums.Griežtas ir stiprus QC Komanda.Puikiai Po pardavimo, paslaugų teikimo sistema. 2. Produkto bandymo 1 iš 1 prieš pristatymas 3.Profesionalių Pardavimo Komanda, Paslauga, jums prieš tai, kad ir po užsakymo specialistas. 4.B2B ir B2C) pardavimų platforma.Alibaba, Auksinis Narys. 5.Jūsų pasitenkinimas yra mūsų didžiausias paskatinimas

  • Prekės Pavadinimas: BUYEE
  • Metų: 2016 2017
  • STANDARTAS: JAV Standartas
  • Klaviatūros Kalba: Anglų Russion prancūzų, ispanų, arabų klaviatūra
  • Suderinamos Prekės: "APPLE"
  • spalva: Sidabro Pilkos
  • Dydis: 13" 13.3 Inch
  • Suderinamas: A1706 klaviatūra+manipuliatorius+baterijos surinkimas
  • Prekės Būklė: 100% išbandyta dar gerokai prieš pristatymas
  • sąlyga: Originalus 100% naujas
  • Modelio Numeris: A1706 2016 2017 Palmrest Topcase

Žymos: 2 pagrindinės pcb, a1706 klaviatūra, mažoji "macbook pro ""retina", apple macbook pro a1707 baterija, mac a1706 baterija, macbook pro 13 baterijos garsiakalbis, a1706 topcase, "macbook pro" klaviatūra, macbook pro 13 2009 baterija, a1706 baterija.

Parašyti atsiliepimą

A1706 Originalus 13

A1706 Originalus 13" 2016 Palmrest Viršuje Atvejais "Macbook Pro ""Retina" A1706 Šveicarijos Ge klaviatūra-Manipuliatorius baterijų surinkimo Sidabro Pilkumo

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai