Nauja prekė

Fullset DCS 1800MHZ GSM 1800 2g, 4g LTE Mobilųjį Telefoną Signalo Kartotuvų Stiprintuvas Mobilųjį Telefoną Signalo Stiprintuvas + Patalpų, Lauko Antena

999 Prekės

€24.25

-56%

€56.39

Pridėti prie pageidavimų

fullset DCS 1800MHZ GSM 1800 2g, 4g LTE Mobilųjį Telefoną Signalo Kartotuvų Stiprintuvas Mobilųjį Telefoną Signalo Stiprintuvas + Patalpų, Lauko Antena

Atėjo laikas stiprintuvas gsm 1800!

JinRui siūlo paprastą ir kokybišką sprendimą.

Mobiliojo ryšio kartotuvų/stiprintuvai gauna mobiliojo telefono signalo naudojant maža išorinė antena, sustiprina signalą ir tada siunčia signalą į jūsų kambarį ar biurą.

Trukdžių-nemokama ir lengvai įdiegti patys.Tinka visi mobilieji telefonai ir tinklai.

Įskaitant ir SMS, GPRS ir mobiliojo Interneto!

Paketą, Įskaitant:

* 1 gabalas gsm 1800mhz Signalo Kartotuvų

* 1 gabalas, Lauko Antena

* 1 gabalas plakti omni Antena

* 1 gabalas Įkroviklis ( Prašome Informuoti Kištuko Tipas: ES / EK / JAV / AU )

* 1 gabalas Lauko Kabelis su maždaug 10 Metrų

Specifikacijos stiprintuvas gsm :

stiprintuvas gsm 1800 JR-D27 Elektros Specifikacijos stiprintuvas gsm 1800 Dažnis(MHz) Uplink 1710-1785 MHz Gprs: 1805-1880 MHz pelnas(dB) 65 70 Juosta lygumo ( dB ) mažesnis kaip 3 Išėjimo Galia ( dBm ) 23 27 ALC 31 VSWR mažiau nei 2,5 Grupė nedelsdama(jav ) mažiau nei 1 Varža 50ohm Darbo tempreture -25~+55 laipsnių Mechaninė Specifikacijos stiprintuvas gsm 1800 Jungties tipas N-metų Moteris Darbinė įtampa AC110V ~ 220V DC+5V/1A Dydis ( mm) 235*142*37 Pakuotės Dydis(mm) 270*200*75 Neto Svoris(Kg) 1KG M TBF 50000hours Diegimo Tipas W visų Montavimas Vandeniui Norma I P40

Nuotraukų stiprintuvas gsm 1800 :

Kur naudoti dcs repetidor 1800 :

Įrengimas dcs repetidor 1800 :

1 žingsnis Pradėti jūsų telefono iki stogo ar kitoje vietoje, ne rasti, kur signalas yra stipriausias.

2 žingsnis Laikinai pritvirtinkite Lauko (išorės) antenos tą vietą.Jums gali reikėti patikslinti ir perkelkite anteną vėliau.

3 žingsnis Paleisti bendraašius kabelius į pastato patogus loaction (mansarda ir kt.) kur taip pat galite gauti standartinį elektros Signalo Kartotuvas.

Žingsnis 4 Vieta Signalo Kartotuvų į tą vietą ir prijunkite bendraašį kabelį, Lauko Pusėje Signalo Kartotuvų ir Lauko antenos.

5 žingsnis Prijungti jūsų Indoor (vidaus) antenos produktyviai vietą.Jums gali reikėti patikslinti arba perkelkite anteną vėliau.Daugiau pastabų dėl Patalpų antena ir modelius čia.

6 žingsnis Prijunkite bendraašį kabelį tarp Kambarinė antena ir Signalo Kartotuvų išvesties prievadas.

7 etapas-Elektros sistemą ir patikrinti, ar signalas pastato viduje.Jei reikia, tune sistema juda ir ar kryptim, Lauko ir vidaus antenos, kol jie gauti maksimalią signalo įmanoma.

8 žingsnis Užtikrinti visos antenos ir kabeliai, saugiai pritvirtinkite Signalo kartotuvų ir išvalyti įrenginio.

Žinoma, yra dar keletas dalykų, apsvarstyti, tačiau apskritai, tai yra pagrindinė procedūra.Norėdami gauti daugiau informacijos, prašome susisiekti su mumis.

Pristatymas Naudojimo Taisyklės

· Mes garantuojame, kad laivas per per 48-72hours po apmokėjimo patvirtinimo (išskyrus Atostogas).

· Mes laivas EMS ar Kinija paštu ar Hongkong post 20-30 dienų;

· Kitos šalys per China post ar Hongkong Post .

· Pristatymo laikas apytiksl. 15 iki 30 darbo dienų (išskyrus šeštadienį & sekmadienis, valstybinės Šventės), jei uždelsiama muitinės ar pašto tarnybas .

· Prašome susisiekti su mumis, Jei jums nereikia gauti jį per aboue 5 savaites,mes išspręsti šią problemą per labai trumpą laiką.

· Už prekę saugos, draudimo yra labai rekomenduojama.

· Prašome įsitikinti, pristatymo adresą, yra teisinga.Mes nesame atsakingi už jokį klaidingą ar nepristatyti adresai.Jei norite pakeisti išsiųstas į kitą vietą ,prašome susisiekti su mumis prieš biding.

Mokėjimo

· Mes priimame, sąlyginio deponavimo ir banko pavedimu.

· Priimame grąžinti, jei yra qualility problema(atsiuntė mums nuotrauką su įrodymais problema),bet reikia grįžti į prekių pakuotę,o pirkėjas, reikia mokėti ir atgal krovinių.

· Mūsų produktas gali padidinti baudą patalpų signalas,tik tuo atveju, jei jūsų lauko signalas yra puikus,Prašome įsitikinkite, kad Jūsų pusėje lauko signalas yra geras,jei ne, mūsų prietaisas negali plėsti, ką jūs tikėtis.

· Apie PI pripažinti vertę,galime rašyti, vertę, kaip savo reikalavimą padėti jūsų pusėje, muitinės formalumų.

Atsiliepimų & DSRs

· Mes esame priklausomi nuo savo pasitenkinimą, kad pavyks.Todėl jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums.

· 1. Mes pasistengsime atsakyti į visus El. laiškus, paklausimus per 24 valandas, bet dažniausiai turi kur kas anksčiau.

· 2. Jei Jokio atsakymo jums per 48hours.patikrinkite savo pašto dėžutėje.

· 3. Jei turite kokių nors klausimų ar klausimų apie bet kokį mūsų paslaugas, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

· 4. Prašome susisiekti su mumis, jei turite kokių nors klausimų ar problemų, prieš paliekant neutralų ar Neigiamą Grįžtamąjį ryšį.mes stengiamės, kad išspręsti visas problemas.

· 5. Geriausios nuolaidos už maloniai pirkėjas.Jūsų pasitenkinimas mūsų tęsti

· 6.Jei jums patinka mano daiktų prašau palikti mane gerus atsiliepimus ir 5 žvaigždučių DSR reitingų .Jūsų veiksmai padės mums pasiūlyti savo pieno ir duonos .Aš padaryti tą patį už jus .Jei mes nedavė jums pakankama priežastis, kad 5-žvaigždučių klasių ant kiekvieno DSR tada prašome leiskite mums žinoti, kaip mes galime uždirbti 5 žvaigždučių reitingą, prieš pateikdami yourscore

  • Cetificate:
  • Dažnis: uplink
  • Modelio Numeris: JR-D27
  • Svoris: 1.5KG
  • Veikimo Plotas: 300sqm
  • Darbinė Įtampa: AC110V~220V DC+5V/1A
  • Tinklas: LTE 4G SIGNALO KARTOTUVŲ 1800MHZ
  • Jungties Tipas: N-Moteris
  • Gaminio Dydis: 135*102*20mm
  • Pelnas: 65dB
  • Prekės Pavadinimas: JinRuiAmp
  • Išėjimo Galia: 17dBm

Žymos: antenos kartotuvas lintratek, papildyti mobiliojo ryšio signalą, 1800 antena, cell jr dragon ball, zonų gsm signalo stiprintuvas, antena huawei b315, mobiliojo ryšio gsm antena kambarinė, hspa gsm signalo stiprintuvas, aircard antena, 4g antena.

Parašyti atsiliepimą

Fullset DCS 1800MHZ GSM 1800 2g, 4g LTE Mobilųjį Telefoną Signalo Kartotuvų Stiprintuvas Mobilųjį Telefoną Signalo Stiprintuvas + Patalpų, Lauko Antena

Fullset DCS 1800MHZ GSM 1800 2g, 4g LTE Mobilųjį Telefoną Signalo Kartotuvų Stiprintuvas Mobilųjį Telefoną Signalo Stiprintuvas + Patalpų, Lauko Antena

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai