Nauja prekė

Aukštos Kokybės 3 metrų (bendras ilgis)Dviejų Sluoksnių Elegantiška Prabanga Ilgai, Vestuvių Šydas, Nuotakos Vualiai Nėrinių Šydas su Šukos

999 Prekės

€16.26

Pridėti prie pageidavimų

Aukščiausios Kokybės 2.7~3.0 skaitiklis Dviejų Sluoksnių Elegantiška Prabanga Ilgai, Vestuvių Šydas, Nuotakos Vualiai Nėrinių Šydas su Šukos Aukštos Kokybės Suknelės Kinija Alibaba Seksuali Suknelė ELEMENTUS INFO Elemento Tipas vestuvių suknelė Atgal Dizaino užtrauktuku Rankovės Ilgis berankovis Suknelė Ilgis ilga vestuvinė suknelė, Suknelės Ilgio kelio ilgis Siluetas-line suknelė Iškirpte aukšto kaklo Vaizdo Tipo refence vaizdai Juosmens gamta Yra Custommade taip

Vestuvių Priedai 2021 MODELIS RODO, KAD EUROPA IR JUNGTINĖS amerikos valstijos POPULIARIAUSIŲ MODELIŲ Aukščiausios Kokybės 2.7~3.0 skaitiklis Dviejų Sluoksnių Elegantiška Prabanga Ilgai, Vestuvių Šydas, Nuotakos Vualiai Nėrinių Šydas su Šukos

01

Collarband dizainas

Liemenėlė klasikinis dizainas, Žavinga off-the-pečių bridesmaid dresses,subtilus rankų duobute, gražių jums sukurti išskirtinį tobulumą.

02

Atgal dizainu

Stilingas atgal dizaino, pigūs šifono bridesmaid suknelę , dviejų spalvų susidūrimo spalvų dizainas, elegantiškas ir žavingas.

Sąlyga

Nauja

Stilius

Spalvingas, Mados, Mordern, Prabangus, Seksualus

Dydis standartinis dydis ( JAV, JK, Europoje ) plius dydis ( JAV, JK, Europoje ) individualų dydį

Spalva

pati, kaip nuotraukoje, arba perduoti mūsų spalvų paletę

Pristatymo laikas

Apie 10--15 darbo dienų, gavęs jūsų mokėjimą

Per 3--7 darbo dienas, jei reikia, skubiai

Pristatymas

sąlygos

Greitojo Pašto Paslaugos: TNT, EMS, DHL, "FedEx", UPS ( 3-7 darbo dienų ) arba jūra

Mokėjimo būdai

Sąlyginio DEPONAVIMO

Susisiekite Su Mumis

Biuras Tel: 86 512 65356507 Grupė: 86 13115122593 Standartinio dydžio diagramos

1.Modelio Matavimus 2.Matavimo Vadovas puikus-montavimo suknelė prasideda puikus matavimai.Prieš užsakydami made-to-measure suknelė DHgate.com mes primygtinai rekomenduojame ieškant profesinė vietos siuvėjo, kurie gali padėti jums įvertinti tiksliai.Čia parodysime, kuris matavimai būtini ir kaip tinkamai juos.Įspėjimas: matavimo save namuose yra sunkiau, nei jūs manote!Norėdami gauti geriausius rezultatus, visada turi savo matavimus, profesinės vietos siuvėja.Spalvų Schema Perdirbimo įmonėje, Pjovimo

Mūsų sumaniai pritaiko tvarkys tiksli pjovimo pagal raštas sukurtas į priekį, jūsų suknelė yra apie gimti prižiūrėti mūsų patyrusių siuvėjų.

Siuvimo

Susiuvimo ir siuvimo bus visiškai baigtas iki mūsų meistrų,su aukštos kokybės siūlų ir puikiai adata darbų,savo apsvaiginimo suknelė yra kelyje.

Embellishing

Crafting subtilus ruches, susiuvimo išskirtinį nėrinių suknelę, liejimo tekstūra gėlės, dėvėti putojantis duobute & blizgučiai ir pridedant varčios už elegantišką vaizdą.

Quallty Tikrinti

Atidžiai ir kruopščiai kokybės tikrinimas užtikrina suknelė wemade yra tas, kurį turi, niekada palikti dėmės trūkumas patikras suknelė.

Patterning

Mūsų profesionalūs dizaineriai dirbs tiksliai modelį, pagal jūsų tikslius matavimus, įsitikinkite, kad suknelė jums tinka gražiai.

Quallty Tikrinti

Medžiagų, tokių kaip audinys, lentjuostės, blizgučiai ir pan., yra pasirinkta labai atsargiai, siekiant suteikti jums su aukštos kokybės suknelė.

Prašome atkreipti dėmesį, kad mūsų prekės yra rankų darbo, ir jie negali būti 100% lygiai taip pat kaip elementai nuotraukose.Tiesiog kaip ranka nutapė paveikslų, tapybos patį vaizdą du kartus, niekada negali būti visiškai tokie patys.Kiekvieną sąrašas yra už priėmimo elementą, kuris yra apie 90-95% like elementą, nuotraukas, mes teikiame .Jei jūs turite bet kokius specialius reikalavimus, turite mus informuoti prieš gamybą, siekiant išvengti bet kokio galimo keitimo mokesčiai.Kitos Aprašymas Siunta: darydami užsakymą.Prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant, laivybos mokestis.Mes atsiųsime elementus per X dienų, kai mokėjimas yra baigtas.Mes ne guaranteedelivery metu dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami.Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, tarpininkavimo mokesčius, rinkliavas ir mokesčius už importaion į savo šalį.Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.Mes ne fefund siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių, ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.Šiltas priminimas: Jei užsakymą paslauga reikalinga, mes rekomenduojame, kad tai yra geriau gauti kvalifikuota siuvėja įvertinti jūsų suknelė dydis, nuo matavimo sau suteiks netiksli numerius ir gali sukelti nusivylimą.Grąžinamosios išmokos arba mainus bus pritarta nuo situacijoje: 1. Prašome nedelsiant patikrinti suknelė atidžiai po jį gauti.Prašome susisiekti su mumis prieš grąžinimo, visi elementai turi būti grąžintas arba pakeistas per 14 dienų. 2. Dėvėti, kvepalai ar pakeisti drabužiai, mes grąžinsime nėra. 3. Custom matavimas ir spalvų, jei jums surasti jūsų suknelė turi šių problemų, jūs galite išsiųsti ją atgal ir mes remake jums.Bet jokia grąžinamoji išmoka ir laivybos mokestis turėtų būti mokamas pagal pirkėjo. 4. Kadangi suknelė yra pagaminta, kaip ir jūsų poreikį, dydį & spalva jums su sąlyga, jei jums rasti dydis yra ne teisė, prašome patikrinkite dar kartą, ar jums geriau paprašykite vietos siuvėją profesionalaus vertinimo.Žinoma, mes bus perdaryti suknelę už jus, jei tai yra mūsų atsakomybė.Ar mes galime jums padėti tai sutvarkyti, bet reikia mokėti remontuoti mokestis .Atšaukus: - Prekės panaikinimo prašymus, gautus per 24 valandas nuo apmokėjimo patvirtinimo, turės teisę grąžinti visą. - Prekė panaikinimo prašymus, gautus per 24-72 valandas nuo apmokėjimo patvirtinimo, gali būti taikomas dalinis grąžinamoji išmoka, kurią sudaro visa, laivybos išlaidų ir 50% produkto įsigijimo kainos. - Prekė panaikinimo prašymus gavo daugiau kaip 72 valandas nuo apmokėjimo patvirtinimo, gali būti taikomas dalinis grąžinamoji išmoka, kurią sudaro visą laivybos kaina. - Kai jūsų užsakymas buvo išsiųstas, jis nebegali būti atšauktas.

  • Departamentas Pavadinimas: Suaugusiųjų
  • Prekės Pavadinimas: MOOZ NUOTAKOS
  • Tipas: Koplyčia Šydas
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Vualiai Sluoksniai: Dviejų Sluoksnių
  • Lytis: MOTERIS
  • Skaros Kraštas Stilius: Nėrinių Krašto
  • Medžiaga: Poliesteris
  • Elemento Tipas: Nuotakos Vualiai
  • Modelio Numeris: vestuvių vualiai
  • Technics: Appliqued

Žymos: nuotakos šydu 120 cm, wed šydas, lankas plaukų, vestuvių plaukų šydas ilgai, juodu šydu, eshaut nuotakos, šydas, Flsun Q5, vestuvių šydas, ilgas, trumpas, nuotakos šydas 200 cm.

Parašyti atsiliepimą

Aukštos Kokybės 3 metrų (bendras ilgis)Dviejų Sluoksnių Elegantiška Prabanga Ilgai, Vestuvių Šydas, Nuotakos Vualiai Nėrinių Šydas su Šukos

Aukštos Kokybės 3 metrų (bendras ilgis)Dviejų Sluoksnių Elegantiška Prabanga Ilgai, Vestuvių Šydas, Nuotakos Vualiai Nėrinių Šydas su Šukos

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai