Nauja prekė

Žibinto E20 xp-e2 "Fenix"

999 Prekės

€35.35

-10%

€39.28

Pridėti prie pageidavimų

Žibinto Fenix e20-tai yra mažas dydis, tačiau ryškus ir praktiškas modelis.Šio žibinto rekomenduojama naudoti pėsčiųjų ir kitų tipų lauko poilsiui.Šis modelis bus naudingas ne namelyje ar namuose.Vartotojams yra prieinamas iki 265 liumenų šviesumo ir keturi darbo režimai.

Jei jūs ieškote mažas, bet ryškus ir lengvai valdyti žibintą, tada Fenix E20 2015 m. modelis, yra kaip tik jums.Šis žibintuvėlis yra šiuolaikinių Cree xp-e2 led, kuri užtikrina ryškumą, šviesos iki 265 liumenų ir galės dirbti apie 50.000 H. Darbo režimus pagal šį modelį-keturi:

Turbo yra 265 šviesos srauto;

Aukštos 95 liumenų;

VIDURYJE yra 35 liumenų;

Mažai yra 8 Liumenų.

Veikimo laikas kiekvienoje ryškumas režimai priklauso nuo to, kuris galios elementus, kad vartotojas turi įdiegti.Tai gali būti nikelio металлгидридные AA dydžio baterijų arba šarminės baterijos to paties formato.Po bandymo testus, žibintų, tokie parametrai jo trukmė buvo apibrėžta:

Ni-Mh 2500 mAh baterijos:

Turbo - 1 h 20 min;

Didelis - 6 h 45 min;

Vidurio 22 h 25 min;

Low - 75 H.

Kokybės šarminius elementus:

Turbo - 30 min.;

Aukštas-4 val 45 min;

Viduryje - 20 h 5 min;

Low - 75 H.

Gamintojai įspėja, kad įrenginio maitinimo elementai iš įvairių rūšių, tuo pačiu metu yra draudžiama.Jūs taip pat turėtų stebėti poliškumas taisyklių, nors žibintai yra apsaugotas nuo trumpojo jungimo, nes overpole.

Į "Fenix" E20 2015 modelis apšviečia teritoriją atstumu 210 m.Šviesumą kiekvienoje režimai yra užtikrinti pastovaus lygio tol, kol yra pakankamai atsakingas maitinimo elementai.Taip pat šis žibintas, ten yra funkcija prisiminti kiekvieną ryškumo režimu, kuris buvo aktyvus prieš išjungiant įrenginį.Per kitą įtraukties, "Fenix" E20 2015 m. pradės veikti šiuo režimu.Perjungti visus ryškumas režimai pusė-spauskite mygtuką pabaigos atveju.Visą paspaudus naudojamas įjungti ir išjungti lempą.

Jei šis modelis yra pagamintas iš aliuminio lydinio, su paviršiaus anodavimas.Ji tarnauja kaip patikima apsauga nuo beveik bet atsitiktinių mechaninių pažeidimų.Be to, jis yra visiškai atsparus vandeniui ir atitinka visus reikalavimus tarptautinis standartas ipx-8.

Savybės:

Keturi režimai;

Iki 265 liumenų ryškumą;

Spindulys освещения-210 m;

Intuityvi kontrolė;

Suderinamumas su daug papildomų priedų;

Visiškai atsparus vandeniui (ipx-8 lygis);

Darbas plačiai paplitusi AA tipo maitinimo elementus;

Anoduoto aliuminio korpusas;

Ryškumas stabilizavimo funkcija;

Trumpo jungimo apsauga.

Garantija: kiekvienas pirkėjas Fenix E20 2015 žibintuvėlis modelis gauti garantinė kortelė, apie tai, galiojimą 5 metams nuo įsigijimo datos.

  • Prekės Pavadinimas: Kita

Žymos: comvoy, "fenix", nw20, fenix 3, "fenix" tk30, 18650 žibintas, baw, ląstelių kuro, fenix e20 šviesos, fenix žibintai.

Parašyti atsiliepimą

Žibinto E20 xp-e2

Žibinto E20 xp-e2 "Fenix"

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai