Nauja prekė

Vidaus USB sarginis šuo iš Naujo Valdytojo Žiūrėti Šuo PC Stick - Crash / Mėlynas Ekranas Automatiškai iš naujo Paleisti už Miner

999 Prekės

€10.09

Pridėti prie pageidavimų

Įvadas: USB Kontrolierius 4.0, Šis produktas yra skirtas automatiškai iš naujo paleisti kompiuterius, kai mėlynas ekranas avarijos įvyksta, ypač gerai naudojami kasyboje, serveriai, žaidėjai, stebėjimo sistemose ir kt.USB Kontrolierius 4.0 nereikia įdiegti bet kokią programinę įrangą ir visas tvarkykles, jis gali būti naudojamas, kai jums ją įdiegti savo kompiuteryje.Tai galėtų būti suderinama su Windows(XP-Wn10, 32 bitų, 64 bitų).jei norite naudoti funkciją žiūrėti tinklo ryšį, žiūrėti vaizdo kortelės jungtį, laikas iš naujo paleisti reguliariai funkcija .prašome naudoti jį su mūsų programinę įrangą, čia yra nuoroda į atsisiųsti.https://yadi.sk/d/4RDeoiyv3Uo aWj Pareigos: Nurodyti Programos Stebėsenos Planuojama Paleisti Svetainėje Stebėjimo Vaizdo plokštė Stebėseną, Paleisti Žurnalas Užklausą Paramos Priverstinis išjungimas iš Naujo Paramos Prijungti elektros Automatinis Paleidimas iki Paketą Sudaro: 1* sarginis šuo 4.0 rinkinys, Kaip įdiegti sarginis šuo?

Metodas nustatyti teigiamą ir neigiamą kryptį iš naujo linija(raudona & mėlyna):

1. Raudona linija → nustatyti iš Naujo+,

Juoda linija →Reset-(arba GND).

2. Mygtuką, važiuoklės įjunkite, teigiamas ir neigiamas nesvarbu.

3. Jei jūs nežinote, kaip atskirti teigiamus ir neigiamus pagrindinėje plokštėje tai reset pin, Tiesiog prijunkite, važiuoklės 'reset' mygtuką, tiesiog prijunkite.Paspauskite "Reset" mygtuką ant važiuoklės po maitinimo, normalus naujo, tada teisingai.Jis yra prijungtas negerai, jei jokio atsakymo, kai jūs paspauskite reset mygtuką, norėdami pakeisti vietoje, red & black linijos ant pagrindinės plokštės po maitinimo išjungimo.

4. Labai svarbu, kad maitinimo išjungimas, kai jūs prijunkite!

LED Būsenos Aprašymas:

NĖRA.

LED būsenos

Aprašymas

1

Greitai mirksi

Galia, įranga yra ne važiuoti, jei jis negali automatiškai

ratai ilgą laiką prašome patikrinti, ar prijungti, arba keisti

USB lizdas ir pabandyti ir iš naujo.

2

Mirksi kartą per sekundę.

Aparatūra buvo varomas į įprastą būklę, jei avarijos,

iš naujo paleiskite sistemą po 10 sekundžių, pagal numatytuosius nustatymus, kai naudojant

pašarų šuo programinę įrangą, iš naujo nedelsiant nustatomas parametras.

3

Mirksi du kartus per sekundę.

Kontrolierius funkcija išjungta.

4

Visada ryškus

Iš naujo paleisti KOMPIUTERĮ.

Bandymo metodas:

Po aparatūrą, diegti, naudoti šį metodą išbandyti, ar sarginis šuo ar tinkamai veikia:

1. Į kontrolierius lemputė mirksi kartą per sekundę po to, kai sistema prasideda;

2. Atidaryti teikinį-šuo programinės įrangos( USBWatchDog.exe ) , atsiranda piktograma apatiniame dešiniajame kampe darbalaukio, Dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite piktogramą, po kelių sekundžių, Išvežimo, programinę įrangą, sistema bus iš naujo po 10 sekundžių.

3. Užbaigti aukščiau instrukcijos sergėtojo, yra tinkamai įdiegta, naudojant taip pat.

Naudojimo būdas:

1. Paprasta Programa

Nemokama vairuotojo ir jokios programinės įrangos nereikia įdiegti.Taikoma Langų, jei kompiuteris "mėlynas ekranas" yra nustatyta, kad mirusiųjų, sarginis šuo bus iš naujo paleisti kompiuterį po 10 sekundžių.

2. Išplėstinis Taikymas

Naudojant pašarų šuo, programinė įranga, Ji galėtų stebėti ne branduolio avarijos, pvz., "desktop" arba "naršyklės" jokio atsakymo.Taip pat galite stebėti speciali programinė įranga, jei programin, atrodo, jokio atsakymo, paleiskite kompiuterį iš naujo automatiškai.

Naudojimo būdas: Įtraukti teikinį-šuo programinės įrangos ( USBWatchDog.exe ) nuoroda į paleisties meniu pradėti, automatiškai paleisti po įkrovos.Parametrai gali būti keičiami į "Settings" meniu.Pastaba: Kai antivirusinė programinė įranga gali neleisti programa veikia, prašome spauskite "allow".Kontrolierius programinė įranga veikia, valdymo pultas, LED mirksi, kai 1 metu, tada prijunkite USB Kontrolierius Kabelis su plokštė Reset pin.Tai reiškia, kad kompiuteris turi sudužo, Kai valdymo pultas LED ilgai šviesus.

  • Prekės Pavadinimas: RGeek
  • Produktų Statusas: Sandėlyje
  • Modelio Numeris: kontrolierius 4.0
  • Pakuotė: Taip
  • Tipas: Switch Kabelis
  • Sertifikavimo: CE
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Žymos: mano, itx maitinimo šaltinis, kontrolierius, vyrai žiūrėti, usb asic kalnakasių, bitcoin miner usb, asic miner, sendor, bitcoin miner usb stick, btc miner rėmelį.

Parašyti atsiliepimą

Vidaus USB sarginis šuo iš Naujo Valdytojo Žiūrėti Šuo PC Stick - Crash / Mėlynas Ekranas Automatiškai iš naujo Paleisti už Miner

Vidaus USB sarginis šuo iš Naujo Valdytojo Žiūrėti Šuo PC Stick - Crash / Mėlynas Ekranas Automatiškai iš naujo Paleisti už Miner

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai