Nauja prekė

Vairas Mygtukai Assy Dėl " Mitsubishi PAJERO MONTERO II 2 1991-1999 MB864304 MR702851

999 Prekės

€203.65

-19%

€254.56

Pridėti prie pageidavimų

1. Vairas Mygtukai Assy

2. Tinka Mitsubishi Pajero Pinin Montero IO

3. OEM numeris: MB864304 VARANTYS ASSY,VAIRO mechanizmo

4. Geros kokybės už priimtiną kainą.

5. Turime ir kitų geros kokybės OEM dalys tinka Mitsubishi.

1 .Prašome susisiekti su mumis ir gauti pagalbos, jei jūs nežinote, jei prekė yra tinkamos jūsų automobiliui.

2 .Tu gali pridėti elementus į krepšelį išsaugoti, siuntimo išlaidų, o ne

užsakymus atskirai.

3 .Kaip wholeseller, mes galime suteikti jums nuolaida bazę apie kiekį, jūs

reikia.

Susisiekite su mumis jei jums reikia.

Šis punktas tinka Mitsubishi :

PAJERO/MONTERO II (2-oji) (1990.12 - 2004.04) 2600/TRUMPAS SEDANAS (V12W) V12W 4G54

3000/TRUMPAS SEDANAS (V23W) V23W 6G72 2500D-TURBO/TRUMPAS SEDANAS (V24W) V24W 4D56 2600/LONG SEDANAS (V32W) V32W 4G54 3000/LONG SEDANAS (V43W) V43W 6G72 2500D-TURBO/LONG SEDANAS (V44W) V44W 4D56

Prieš galite pateikti užsakymą, susisiekite su mumis užtikrinti, jei negalite įsitikinkite, kad prekė yra tinkamos jūsų automobilio, ypač eksterjero dalys.

Jei galite pateikti užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant, laivybos mokestis.Mes atsiųsime straipsniai per 3 dienas, kai jūsų mokėjimo pabaigos.

Prašome nurodyti savo tikrąjį vardą, pristatymo adresą, Pašto Kodą, Telefono numerį , El. pašto adresą, užtikrinti, kad jūs galite gauti su informacija, kurią pateikiate.Tai bus ne mūsų pareiga, ir mokėjimas negrąžinamas, jei pirkėjas nepateikia teisingas siuntimo informacija.

Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami.Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, tarpininkavimo mokesčius, rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį.Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.

Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių, ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.

Mes siūlome 1 mėnesį nemokamai pakeitimo, jei yra problema su prekės?s kokybės, bet nėra netinkamo naudojimo.Pirkėjai gali prašyti pakeisti per 15 dienų nuo gavimo produkto .Pirkėjas turėtų grįžti produkto originalo sąlygas jav ir turėtų apmokėti siuntimo išlaidas grąžinti.

Mes taip pat pateikti 12 mėnesių nemokama priežiūra.Pirkėjas turėtų grįžti produkto originalo sąlygas jav ir turėtų apmokėti siuntimo išlaidas grąžinti.

Jei kuri nors dalis turi būti pakeičiamas, pirkėjas taip pat turėtų sumokėti už išlaidas iš dalių galima pakeisti.

Mes teikiame techninės priežiūros, bet negali turėti jokių solidarioji atsakomybė.

Prieš grąžinant prekes, patikrinkite, ar grįžti adresą ir logistikos metodas su mumis.Po to, jūs suteikiate daiktų, logistikos įmonės, prašome siųsti mums sekimo numerį.Kuo mes gauti elementus, mes taisymo ar keitimo, juos artimiausiu metu.

Mes darome viską, kad aptarnauti mūsų klientus, geriausia, kad mes galime.

Grįžti bus priimta tik tuo atveju, jei gamintojas?s defektas.Prašome susisiekti su mumis per 15 dienų po to, kai gaunate prekę ir aiškiai skaitmeninių nuotraukų, kurios gali pagerinti problema prekės.Pirkėjas turi įsitikinti, kad prekės, grąžinami jų originalus sąlygas.Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.

Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

Susisiekite su mumis ir aiškiai skaitmeninių nuotraukų, kurios gali pagerinti problema prekės.

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

  • Gamintojas Dalies Numeris: MB864304
  • Elemento Plotis: 45cm
  • Medžiagos Tipas: Metalo
  • Elemento Aukštis: 25cm
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Mainų Dalies Numeris: MB864304
  • Paskirties Transporto priemonės: PRIEKINIAI
  • Specialios Funkcijos: 1
  • Automobilių Gamintojo: Už " Mitsubishi Pajero II
  • Prekės Svoris: 5.5kg
  • PAJERO MONTERO 2 II: 1990-2004
  • Elemento Ilgio: 45cm
  • Kitos Dalies Numeris: MR702851
  • Prekės Pavadinimas: KOWZE
  • Šalis/Regionas Gamyba: Kinija

Žymos: pajero bagažinės dangtis, pajero 4 vairas, off road, v97, pajero v45, "mitsubishi asx saugos diržas, pajero v43, mitsubishi montero vairas, counter pajero montero, montero.

Parašyti atsiliepimą

Vairas Mygtukai Assy Dėl

Vairas Mygtukai Assy Dėl " Mitsubishi PAJERO MONTERO II 2 1991-1999 MB864304 MR702851

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai